Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin

Share | 
 

 Belajar dadi Pranoto coro

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
rizky
Pengawas


Lokasi: Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation: 7
Join date: 24.08.09

PostSubyek: Belajar dadi Pranoto coro   Sat Sep 05, 2009 11:40 am

Nuwun sewu sederek sami..
Ampun dangu anggen kulo kepengen saget dados pranoto coro(pernikahan) ngakakk
Ning yo kepiye... arep ngendikan kromo inggil mawon taksih blepotan.

Bilih wonten ingkang sanget utawi mangertos babakan puniko, monggo hambok kulo dipun warahi
*hayah blepotan maneh...*

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
Prexndes
Koordinator


Reputation: 4
Join date: 25.04.08

PostSubyek: Re: Belajar dadi Pranoto coro   Sat Sep 05, 2009 8:44 pm

njih monggo pun lajengaken
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat


Lokasi: Kayangan junggring saloko.
Reputation: 12
Join date: 12.08.08

PostSubyek: Re: Belajar dadi Pranoto coro   Sun Sep 06, 2009 5:49 am

Nah iki kagem mas Rizky...Nek sampeyan badhe nyinau atawe belajar masalah pranoto adicoro ngagem boso kromo inggil belajar wae ning piyayi Nduwurku iki wae...nek masalah boso jowo iki weis ra usah semelang.

Ura promosi lho iki... Bagoos
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi: Lubang Buaya Jaktim
Reputation: 5
Join date: 08.03.08

PostSubyek: Re: Belajar dadi Pranoto coro   Sun Sep 06, 2009 7:58 pm

Iki sekalian ngeling...eling jaman aku biyen...tapi yo nyuwung ngapunten nek ra pas..

Katur pambagyo wilujeng dumateng ngarsanipum poro lenggah kakung mewah putri sedayanipun...
Ingkang sepindah kawulo hangatur aken agunging samudro pangarsami dumateng Gusti ingkang akaryo jagat ,awit dumugi sak meniko kito sami tansah pinaringan kesehatan tuwin karahayon ingkang tanpo upami.

Sak lajeng ipun...
Dumateng temanten kekalih mugi tansah pinaringan berkah tuwin pangestunipun Gusti sumrambah saking poro pinisepuh ingkang sampun kerso ngudani ing adicoro meniko...

Menggah susunan adicoro ingkang bade kalajeng aken injeh meniko ;
1. Pembuko
2. sambutan saking temanten kakung ( ingkang kagungan dalem )
3................
4...............
5.........Wis lali jew....
6. Penutup..

Kawulo kinten kirang trapsilo bileh atur kawulo kalajengaken...
Pramilo Wekdal soho papan kawulo haturaken dumateng pangadicoro... Sumonggo

Kiro...kiro mangkono kali mas.. lha wis 15 th ra sinau jew...
Monggo yang lain mungkin lebih baik supoyo khasanah boso iki tambah rame...
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator


Reputation: 4
Join date: 25.04.08

PostSubyek: Re: Belajar dadi Pranoto coro   Mon Sep 07, 2009 12:49 am

rmlodang wrote:
Nah iki kagem mas Rizky...Nek sampeyan badhe nyinau atawe belajar masalah pranoto adicoro ngagem boso kromo inggil belajar wae ning piyayi Nduwurku iki wae...nek masalah boso jowo iki weis ra usah semelang.

Ura promosi lho iki... Bagoos


awakmu ki gek ngopo to Dhang.

ampun percoyo kalian kang Lodhang mas Rizky.
niku pitenah.
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas


Lokasi: Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation: 7
Join date: 24.08.09

PostSubyek: Re: Belajar dadi Pranoto coro   Mon Sep 07, 2009 7:38 am

Prexndes wrote:
rmlodang wrote:
Nah iki kagem mas Rizky...Nek sampeyan badhe nyinau atawe belajar masalah pranoto adicoro ngagem boso kromo inggil belajar wae ning piyayi Nduwurku iki wae...nek masalah boso jowo iki weis ra usah semelang.

Ura promosi lho iki... Bagoos


awakmu ki gek ngopo to Dhang.

ampun percoyo kalian kang Lodhang mas Rizky.
niku pitenah.
hmmmm ambok pun mekaten... biasane niku piantun ingkang mangertos punika malah mengendekkan diri :vo;;:

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
rizky
Pengawas


Lokasi: Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation: 7
Join date: 24.08.09

PostSubyek: Re: Belajar dadi Pranoto coro   Mon Sep 07, 2009 7:51 am

Ipung Purwanto wrote:
--Cut
Kawulo kinten kirang trapsilo bileh atur kawulo kalajengaken...
Pramilo Wekdal soho papan kawulo haturaken dumateng pangadicoro... Sumonggo. cut...
Aku nate miring mekate : "Dumateng panjenenganipun Bpk... Saksono dalah swasono dipun sumangga-aken"
hehe ning yopas karo ngantuk leh keprungu :oops:
Tembung meniko jajanjane leres pripun..?

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
must_ed
Koordinator


Lokasi: kaki gunung singa
Reputation: 8
Join date: 24.01.09

PostSubyek: Re: Belajar dadi Pranoto coro   Mon Sep 07, 2009 2:35 pm

eeeee.... karang yo nek arang krungu kih yo dadi lucu yen arep tiru-tiru.....
cara sing paling gampang kih kurang luwih ngene:
1. yen ono wong dadi pranoto coro dimirengke, digatekake, disimak.....
2. tekan ngomah opo sing direkam neng pikire dw mau banjur diprakteke..... neng ngarep koco pengilon, sokur anggota keluarga liyane dikumpulke... ethok2e tamu... ngunuh....
3. yen wis kiro2 wani tampil, ono acara opo wae nyoba tampil / praktek tenanan.... wiwit acara cilik2an koyo ulang tahun anake, adike, pacare lan sapunanggalane....
4. sinau soko buku....
yen lagi awal2 tampil mesthi akeh wong maido/ngece ning rasah digagas... kritik kui marahi pinter.... mulane yen dikritik rasah minder...

lanjutkan!!!!

_________________
BOCAH NDESO ARANG NGERTI KUTHO
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas


Lokasi: Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation: 7
Join date: 24.08.09

PostSubyek: Re: Belajar dadi Pranoto coro   Fri Dec 11, 2009 2:36 pm

Quote :
Para lenggah kakung putri ingkang sinuba ing pakurmatan jumbuh kalian pamitanipun saking calon kadang besan, ing mriki kepartengipun Bp.……………
ingkang mengku gati kaleksanakaken wontenipun liru kalpika dening para kulawarga ingkang piniji mratitisaken.
Wondene para kulawarga ingkang piniji nuwun inggih panjenenganipun Ibu.………………ingkang hanganthi calon temanten putri panjenenganipun Ibu.…………dalasan Ibu…………, calon temanten kakung ugi kakanthi panjenenganipun Bp.…………… dalasan Bp.…………
Kados samudayanipun sampun samekta dhumateng para kulawarga ingkang piniji wekdal kasumanggakaken.

Wahyaning mangsa kala tumapaking liru kalpika katindakaken dening calon penganten, sinubagya ungeling Ketawang Wigaringtyas/Langgam Ali-Ali laras selendro pathet menyura Aturipun Panata

kados katulis wonten nginggil meniko, derek tangklet dumateng kadang sedoyo. njur maksudte kepriwe....
"Liru Kalpika" itu apa ya..?

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
kandar
Presidium


Lokasi: jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation: 25
Join date: 23.08.08

PostSubyek: Re: Belajar dadi Pranoto coro   Sat Dec 12, 2009 8:51 am

babarblas hura iso aku... opo maneh nek kon pidato neng ngarepe wong akeh marakke aku ki ndredek...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
rizky
Pengawas


Lokasi: Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation: 7
Join date: 24.08.09

PostSubyek: Re: Belajar dadi Pranoto coro   Sat Dec 12, 2009 9:59 am

Mungkin yen lagi pisan ke pundo mungkin iyo kang...
ning yen wis kepiro ngono kali yo ra ndredek ;)

Secara gak langsung memang nggrogi/ndredek sih emang ono,
trus ngadepi pinantun sing biasane ketemu karo ora yo emang rasane bedosi.

Ning siji jareku, modal PEDE wae njur mbonek ngakakk ngakakk

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
mas roso
Koordinator


Lokasi: Pondok Indah Kutabumi TNG
Reputation: 7
Join date: 08.06.09

PostSubyek: Re: Belajar dadi Pranoto coro   Sat Dec 12, 2009 11:30 am

menawi kula teng ngarep'e bojo mawon pun gobyosss, napa malih ngadepi piyantun kathah..... :oops: :oops:
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas


Lokasi: Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation: 7
Join date: 24.08.09

PostSubyek: Re: Belajar dadi Pranoto coro   Sat Dec 12, 2009 11:43 am

mas roso wrote:
menawi kula teng ngarep'e bojo mawon pun gobyosss, napa malih ngadepi piyantun kathah..... :oops: :oops:
Hayah yen iki beda perkoro iki...

Quote :
Dumateng panjenenganipun ki Roso bagus mantep thela-thelo,
sasono dalah swsono dipun sumangga-aken

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
must_ed
Koordinator


Lokasi: kaki gunung singa
Reputation: 8
Join date: 24.01.09

PostSubyek: Re: Belajar dadi Pranoto coro   Tue Dec 15, 2009 1:28 pm

[quote="rizky"]
mas roso wrote:
menawi kula teng ngarep'e bojo mawon pun gobyosss, napa malih ngadepi piyantun kathah..... :oops: :oops:
Hayah yen iki beda perkoro iki...

ben ra gobyos nganggo kathok klambi ojo udo.... yen udo yo jelas gobyos...
ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak

_________________
BOCAH NDESO ARANG NGERTI KUTHO
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas


Lokasi: Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation: 7
Join date: 24.08.09

PostSubyek: Re: Belajar dadi Pranoto coro   Tue Dec 15, 2009 1:33 pm


_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
mas roso
Koordinator


Lokasi: Pondok Indah Kutabumi TNG
Reputation: 7
Join date: 08.06.09

PostSubyek: Re: Belajar dadi Pranoto coro   Tue Dec 15, 2009 1:45 pm

tak wadulke simbok mengko le..... :;;./0: :;;./0: (karo ngunjukke kathok)
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas


Lokasi: Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation: 7
Join date: 24.08.09

PostSubyek: Re: Belajar dadi Pranoto coro   Tue Dec 15, 2009 1:52 pm

Cekap semanten angen kulo matur, bilih wonten kasar kasur ipun anggen kawulo matur njih nyuwun Gongnging samudro pangaksami.
Panjenenganipun kiroso mantep thela-thelo sasono dalah busono kasur dipun sumanggak aken

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
 

Belajar dadi Pranoto coro

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK ::  :: -