Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Ngerteni sifat manungso soko "Kentut"

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Ngerteni sifat manungso soko "Kentut"   Fri Sep 25, 2009 5:05 pm

# Wong sing ORA JUJUR
Wong sing nek ngentut terus nyalahke wong liyo.
# Wong GOBLOG
Wong sing ngempet ngentut sampai jam-2-an.
# Wong sing JEMBAR WAWASAN'E
Wong sing ngerti kapan kudu ngentut.
# Wong sing SENGSORO
Wong sing pengin banget ngentut ning ora iso ngentut.
# Wong sing MISTERIUS
Wong sing nek ngentut wong liyo ora ono sing ngerti.
# Wong sing GUGUPAN
Wong sing ujug-2 nyetop entute nek pas lagi ngentut.
# Wong sing PERCOYO DIRI (PD)
Wong sing ngiro nek entute dhewe ambune mesti wangi.
# Wong sing KEJEM (SADIS)
Wong sing nek ngentut terus dikibasno nang koncone.
# Wong sing ISINAN
Wong sing nek ngentut terus ke'isinan dhewe.
# Wong sing STRATEGIS
Wong sing nek ngentut ning ngarep'e wong lio iso nylamurke entut'e nganti wong lio ora kepikiran maneh.
# Wong sing BODHO
Wong sing nek bar ngentut terus ambegan njero-2 dienggo ngganti entute sing metu.
# Wong sing GEMI
Wong sing nek ngentut metune diatur sethithik-2.
# Wong sing SOMBONG
Wong sing seneng ngambu entute dhewe.
# Wong sing RAMAH
Wong sing seneng ngambu entute wong liyo.
# Wong sing ORA RAMAH
Wong sing nek ngentut malah mendhelik lan ngamuk-2.
# Wong sing KE-KANAK-2-AN
Wong sing senenge ngentut nang njero banyu ben iso ngematno munine blekuthuk-2.
# Wong sing ATLETIS
Wong sing nek ngentut karo ngeden.
# Wong JUJUR
Wong sing ngakoni nek awak'e bar ngentut.
# Wong PINTER
Wong sing iso niteni ambune entut wong lione.
# Wong SIAL
Wong sing dientuti terus karo wong lio.
# Wong sing KURANG KONTROL DIRI
Wong sing nek ngentut mesthi katutan ampase.
# Wong sing ORA IKHLAS
Nggak mambu entute dewe wong liya sing mambu muring- 2.
# Wong sing GEMI
Wong sing menowo ngentut metune swara entut di-endat-2 dadi ping 7.
# Wong sing SOK AMAL
Wong sing menowo ngentut metune dibrolno sak ampase.
# Wong RA NGGENAH
Angger ngentut silite ditempeli terompet ben samsaya banter swarane.
# Wong RA UMUM
Yen ngentut dilagokake.
# Wong PENSIUNAN PRAJURIT
Yen ngentut di-penggak-2 kareben swarane kadya unining bedil.
# Wong RA SABARAN
Wis ngueden methuthut ra muni entute malah bole sing metu.
# Wong SOLO / YOGYA (mohon maaf untuk yang sering ke Solo !)
Entute aluun banget dawa lan sajak ndandang gulo.
# Wong RADUWE GAWEAN
Ndiskusekake soal entut (kayata sing maca).
Tambahan :
Wong GENDHENG : Wong sing ngamati ciri-2-ne wong liya saka carane ngentut !

ngutip dari sini

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
wiwid
HanSip
avatar

Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: Ngerteni sifat manungso soko "Kentut"   Sat Sep 26, 2009 5:52 pm

Lha iki aku wiz ngerasakke/ngalami dhewe jew..

Aq termasuk plin-plan berarti..

_________________

AYO KITA RAMAIKAN FORUM TERCINTA INI!
- Untuk yang belum terdaftar sebagai anggota, silahkan kilk disini.

- Setelah menjadi anggota, jangan lupa untuk mengenalkan diri disini.

- Untuk melihat postingan-postingan terbaru klik disini.

- Jangan ragu ataupun segan untuk posting!

- Apabila ada pertanyaan, silahkan cek halaman F.A.Q disini.

- Apabila membutuhkan panduan ataupun bantuan dan ingin melakukan uji posting silahkan membuat topik/thread baru disini.

Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: Ngerteni sifat manungso soko "Kentut"   Mon Oct 19, 2009 4:18 pm

yo sukur yen biso ngakoni dance

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
4lief4
Koordinator
avatar

Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: Ngerteni sifat manungso soko "Kentut"   Mon Oct 19, 2009 4:29 pm

Terane mas rizky ki sarjana fakultas kedokteran jurusan perngentutan
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: Ngerteni sifat manungso soko "Kentut"   Tue Oct 20, 2009 9:08 am

Ojo ngono iku kan hasil penelitian wong2 pinter kae.. yen aku janjane juga meragukan hasil resete dance
Njajali aku takon yen koe klebu sing ngendi...

Ning yo sukur pas njenengan ngetik wingo ora ono setan adu-adu Amiiiin Amiiiin
Cobo dimat ke "perngentutan" yen ono mesti njenengan salah ngetike.. gak boleh

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
mas roso
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Indah Kutabumi TNG
Reputation : 7
Join date : 08.06.09

PostSubyek: Re: Ngerteni sifat manungso soko "Kentut"   Tue Oct 20, 2009 4:04 pm

Lha.. po yo kurang gawean...to KY
sampe 'barang koyo mangkono di 'teliti'

....

mreneo ngewangi aku nyapu...
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: Ngerteni sifat manungso soko "Kentut"   Tue Oct 20, 2009 4:16 pm

iki lagi siapin makalah buat penelitian sifat/karakter seseorang dari gaya/gerakan ketika menyapu.. ajib ajib ajib

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
mas roso
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Indah Kutabumi TNG
Reputation : 7
Join date : 08.06.09

PostSubyek: Re: Ngerteni sifat manungso soko "Kentut"   Tue Oct 20, 2009 4:28 pm

rizky wrote:
iki lagi siapin makalah buat penelitian sifat/karakter seseorang dari gaya/gerakan ketika menyapu.. ajib ajib ajib


ajib ajib ajib ajib ajib ajib ajib
mengko aku tak ngopi nggo makalah yen mundak pangkat
ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Ngerteni sifat manungso soko "Kentut"   Sat Oct 24, 2009 10:15 pm

Nek Wong Bagos Koyo Aku Kentute piye?? ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
siwid
Donatur
avatar

Lokasi : nomaden
Reputation : 21
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Ngerteni sifat manungso soko "Kentut"   Sat Oct 24, 2009 10:22 pm

k_lop wrote:
Nek Wong Bagos Koyo Aku Kentute piye?? ngakakk

dadi pengen krungu kentutmu. ◘d rekam wae. trus send file k aku◘ ngakakk

_________________
Syarat biar punya kawan memang sederhana. Modalnya, mau menerima kawanmu apa adanya. Itu saja!
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: Ngerteni sifat manungso soko "Kentut"   Mon Oct 26, 2009 8:24 am

Yen wong bagos iku biasane kentute juga gembagos
"thot bruooooottt" ajib ajib

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
bagoes
Koordinator
avatar

Lokasi : bandung,jabar
Reputation : 8
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: Ngerteni sifat manungso soko "Kentut"   Fri Jan 15, 2010 2:29 pm

pirang taun penelitian masalah perkentutan kuwi prof kentut?? ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: Ngerteni sifat manungso soko "Kentut"   Fri Jan 15, 2010 3:31 pm

sejak usia 5thn sampe saiki
ditambah, sharing karo psikolog perkentutan.

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
prasetyo
Camat
avatar

Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: Ngerteni sifat manungso soko "Kentut"   Fri Jan 15, 2010 3:36 pm

Aku ra termasuk daftar kae lho, wong aku ra tau "kentut",.. ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
win narno
Koordinator
avatar

Lokasi : paliyan
Reputation : -1
Join date : 24.12.09

PostSubyek: Re: Ngerteni sifat manungso soko "Kentut"   Fri Jan 15, 2010 9:18 pm

mas rizki gelar mu ki wes opo kok faseh timen bab ngentut???le kuliah neng ngendi??
Kembali Ke Atas Go down
bagoes
Koordinator
avatar

Lokasi : bandung,jabar
Reputation : 8
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: Ngerteni sifat manungso soko "Kentut"   Sun Jan 17, 2010 1:03 pm

prasetyo wrote:
Aku ra termasuk daftar kae lho, wong aku ra tau "kentut",.. ngakakk


ah paling sampeyan seko kuping kentute yo ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
win narno
Koordinator
avatar

Lokasi : paliyan
Reputation : -1
Join date : 24.12.09

PostSubyek: Re: Ngerteni sifat manungso soko "Kentut"   Sun Jan 17, 2010 7:51 pm

bagoes wrote:
prasetyo wrote:
Aku ra termasuk daftar kae lho, wong aku ra tau "kentut",.. ngakakk


ah paling sampeyan seko kuping kentute yo ngakakk ngakakk ngakakk


nek ngentut seko kuping kepiye unine kang?kok aku durung pernah krungu
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Ngerteni sifat manungso soko "Kentut"   

Kembali Ke Atas Go down
 
Ngerteni sifat manungso soko "Kentut"
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Guyonan-
Navigasi: