Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 urip ono ndunyo ki mung wang si nawang

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
gyar
Koordinator
avatar

Lokasi : underwater
Reputation : 6
Join date : 03.12.08

PostSubyek: urip ono ndunyo ki mung wang si nawang   Wed Sep 30, 2009 10:17 pm

sinadyan sugih urung tentu tentrem uripe....
nduwe gawean penak nanging ra ono duite....

mungkin wis resikone urip 🇳🇴 🇳🇴 🇳🇴
Kembali Ke Atas Go down
http://gyarbanget.blogspot.com
nippon
Koordinator
avatar

Lokasi : nippon
Reputation : 2
Join date : 22.08.09

PostSubyek: Re: urip ono ndunyo ki mung wang si nawang   Wed Sep 30, 2009 10:52 pm

gyar wrote:
sinadyan sugih urung tentu tentrem uripe....
nduwe gawean penak nanging ra ono duite....

mungkin wis resikone urip 🇳🇴 🇳🇴 🇳🇴



urip yo gur sadermo nglakoni kbh wis ginaris kadang neng nduwur kadang neng ngisor


lha kapan yo sing arep no nduwur----

tunggu waelah----

walopun akeh neng ngisore

isone yo gur nglakoni






sing penting ra gemrutu nrimo kr sabar

_________________
all 4 za kampeky [akoema_ryan]

Kembali Ke Atas Go down
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: urip ono ndunyo ki mung wang si nawang   Thu Oct 01, 2009 9:40 am

Yo bener...pancen manungsa itu tan kena kinira. wong ra isa di delok seko "kethoke" kethoke wonge ngalur ngidul nggawa mobil...ning rung mesthi nek seneng uripe...kethoke ngalor ngidul mung numpak sepeda, ning sing dhuwe mobil kuwi bisa uga nganggep sing numpak sepeda iku luwih beja uripe lan luwih seneng timbang dheweke sing dhuwe mobil.....ning .....nek prinsip uripmu isih sawang sinawang ngono iku...tegese isih durung dewasa...ish durung bisa laku tuwa...merga nek isih nyawng wong liya ateges isih an rasa iri lan ora lega karo panguripane dhewe...nabi muhammd durung tau ngajarke urip iku mung sawang sinawang...sing diajarke nabi ning pnguripan iku mung werna loro...syukur karo sing ditampa lan sabr karo sing diadepi....nek isa njumbuhake werna loro iku....manungsa iku wis ora bakal nyawang wong liya maneh...sebab wis bakal nganggep panguripane dhewe iku subur makmur...kerta tata raharaja...seneng bagya mulya nadayn mangan mung nganggo thiwullll.
wong sing isa sabar lan syukur (tenanan ora mung nggon lambe) wis ora bakal nyawang tanggane terus..mbatin... enek temen uripe si A iku...mulya temen uripe si B iku....
ning leh muni "alhamduliiah duh Gusthi sampen paring kabgyan dumatheng kawula sak keluarga mugi kabagyan menika langgeng ngantos dumugi ndelahan"....
mula coba sithik sithik buwangen urip mung sawang sinawang iku....
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: urip ono ndunyo ki mung wang si nawang   Fri Oct 30, 2009 3:26 pm

sing penting opo sing wis digayuh kudu disyukuri kanti lembahing manah.
lan opo sing durung kegayuh kudu si usadani kanti saestu lan ampun kasupen nyuwun kaliyan Pangeran mugi2 tansah kangsil lan migunani.

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: urip ono ndunyo ki mung wang si nawang   Fri Oct 30, 2009 4:33 pm

kasinggihan dimas......
Kembali Ke Atas Go down
Kang Mintar
Lurah
avatar

Lokasi : Semarang
Reputation : 1
Join date : 03.09.09

PostSubyek: Re: urip ono ndunyo ki mung wang si nawang   Fri Oct 30, 2009 8:51 pm

Nggih mekaten meniko ingkang dipun arani manungso alias MENUS MENUS LAN NGONGSO.
Kembali Ke Atas Go down
mas roso
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Indah Kutabumi TNG
Reputation : 7
Join date : 08.06.09

PostSubyek: Re: urip ono ndunyo ki mung wang si nawang   Sat Oct 31, 2009 8:39 am

kandar wrote:
sing penting opo sing wis digayuh kudu DI SYUKURI KANTI LEMBAHING MANAH. Amiiiin


urip mung mampir ngombe (artine : sedela yo kang ...) lan mung wang sinawang,olehe nyawang ojo mung ndangak mengko gejlungob, mlebu jurang terus 'mati' pangane
Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: urip ono ndunyo ki mung wang si nawang   

Kembali Ke Atas Go down
 
urip ono ndunyo ki mung wang si nawang
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Coerhat-
Navigasi: