Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 BAJAK LAUT

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Andi jaya
Warga


Lokasi : Cibitung Bekasi
Reputation : 0
Join date : 16.04.08

PostSubyek: BAJAK LAUT   Sat Apr 19, 2008 6:51 pm

Mutiyadi pethuk ambek Gempil koncone sing isih dines ndhik angkatan darat.
Tibake Gempil iku saiki sikile kiwo yo dingklang pisan,ambek
tangane sing tengen tibakke yo tughel di genti cethoke bakul beras.
Sing luwih nemen maneh,motone Gempil kari sing kiwo.Motone
sing tengen wis cumplung ditutupi kain ireng maleh koyok bajak laut.
"lho Mut,sikilmu opoko ? takok Gempil.
Mari ngono Muntiyadi cerito pengalamane kijolan sikile wong wedok.
"Lha awakmu opoko kok mreteli pisan ? Mutiyadi genti takok nang
Gempil.
"pas aku patroli nang Aceh,sikilku ngidak granat,langsung prutul.
pas iku onoke sikil sapi,berhubung aku gak gelem,akhire yo ngene iki
sikilku dadhi mung sithok".
"Waduh cik apese nasibmu,lha tanganmu opoko kok di genti cethokke
beras?"takok Mutiyadi maneh
"mari sikilku tughel iku mau,aku dirawat ndhik barak.Moro-moro
barakku di Bom ambek mungsuh,kenek tanganku,langsung tughel.
pas iku onoke cethoke beras,timbangane gak onok blas,akhire aku
gelem."jarene Gempil maneh.
"Wah kayal tok kon iku?"lha motomu opoko kok cumplung pisan?
Klilipen Granat tah?"takok Mutiyadi maneh.
"Oo iku seje critone.Enak-enak nongkrong nyeritakno pengalamanku iku
mau .moro-moro onok manuk nembelekki mripatku"jare Gempil.
"Wah kon iku tambah ngawur thok ae.lha mosok di tembelekki manuk isok
motone cumplung".Mutiayadi mulai gak percoyo.
"lho iku dhudhuk mergo tembelek manuke"jare Gempil.
"lho opoko ?'takok Mutiyadi.
"iku pas dino pertama aku nggawe cethok beras".
Kembali Ke Atas Go down
redbiem
Koordinator


Lokasi : dunia maya
Reputation : 2
Join date : 03.03.08

PostSubyek: Re: BAJAK LAUT   Mon Apr 28, 2008 6:06 am

hihihihihihihihii... sipp boss... ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: BAJAK LAUT   Mon Apr 28, 2008 6:14 am

melu sipppsssss ah
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Sponsored content




PostSubyek: Re: BAJAK LAUT   

Kembali Ke Atas Go down
 
BAJAK LAUT
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: