Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3  Next
PengirimMessage
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Sun Nov 08, 2009 6:31 pm

First topic message reminder :

FORUM KOMUNIKASI ONLINE /OFFLINE GUNUNGKIDUL

Keputusan : No 4/fkog-jkt/Kpts/10/09.
Hal : Undangan mlumpuk bareng.


Sugeng Siang, Sonten lan Dalu.
Kanthi lembah manah lan mboten ngirangi toto trapsilo, kulo atas nami Fkog sejabodetabek kumowantun ngaturi rawuh dumateng panjenengan sedoyo tanpo pilih kasih ing :

Dinten : Jum at Kliwon
Tanggal : 18 Desember 2009.
Jam: Bubar shalat Jumat ( jam 14.00 ngantos paripurno )
Wonten : Kebun Binatang Ragunan ( Teras Pintu Gerbang Utara )
Acara :
1.Ngumpul bareng warga fkog sejabodetabek ben tambah akrap.
2.Arisan wonosari.com ( iki ndompleng ), intinipun seik no 1.

Mekaten undangan kawulo damel, mugi mugi kathah ingkang rawuh lan ugi sekedik ingkang sami alesan, lan menawi wonten atur ingkang mboten mranani ing penggalihpanjenengan sedoyo kulo pribadi Nyuwun sedoso ewu kagem tumbas nasi padang.
Matur nuwun


Tangerang, 08 Oktober 2009
Atur kulo Taklim


Lodang.

Warning !!!
Gambar lokasi menyusul, seik pasti ora ono njero pager. Ning ijik ono njobo pager.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com

PengirimMessage
Tempe
Koordinator


Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Wed Nov 11, 2009 2:04 pm

Teras utara kui sing seko Pertanian Opo seko Cilandak Kang? urung paham Jakarta aku.
Kembali Ke Atas Go down
dwikoe
Camat


Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Nov 12, 2009 12:22 pm

ternyata jadwal skedule padat...

malem siji suro, wektune njamas'i pusoko....

mugo2 rampung tepat waktu, dadi iso nyusul melu ngumpul...

Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Nov 12, 2009 12:38 pm

dwikoe wrote:
ternyata jadwal skedule padat...

malem siji suro, wektune njamas'i pusoko....

mugo2 rampung tepat waktu, dadi iso nyusul melu ngumpul...


nek arep niat mangkat rasah kakehan pertengseng..trus sing namatke bis sing chetho ben ora keblasuk.. ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
dwikoe
Camat


Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Nov 12, 2009 12:51 pm

ha..ha..haa..

sopo tho kang sing keblasuk kie, wong aku kie berkeliling melihat-lihat pembangunan di sepanjang jalan jakarta kok....

ning, isih ono sesuguhan sing khusus diimpor seko bedoyo ura iki....?????
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Nov 12, 2009 1:35 pm

dwikoe wrote:
ha..ha..haa..

sopo tho kang sing keblasuk kie, wong aku kie berkeliling melihat-lihat pembangunan di sepanjang jalan jakarta kok....

ning, isih ono sesuguhan sing khusus diimpor seko bedoyo ura iki....?????

waduch.. kudu calling piyantun Bedoyo jauh2 hari nuh...
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
siti rahayu
Camat


Join date : 25.07.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Nov 12, 2009 1:48 pm

dwikoe wrote:
ternyata jadwal skedule padat...

malem siji suro, wektune njamas'i pusoko....

mugo2 rampung tepat waktu, dadi iso nyusul melu ngumpul...



mbak dwi .... lucu....koyo mbah dukun ae...!!
Kembali Ke Atas Go down
dwikoe
Camat


Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Nov 12, 2009 6:08 pm

lha opo durung ngerti mbak, nek aku kie lagi belajar madeg dhukun...

khusus dadi dukun'e anggota fkog sing dho nakal-nakal kae lho....
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
japrax
Presidium


Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Nov 12, 2009 8:44 pm

cocok kie ragunan.. :/;;0;;: jumat kie tanggal merah pow.?
Kembali Ke Atas Go down
hery bdy
Koordinator


Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Fri Nov 13, 2009 4:34 am

dwikoe wrote:
ha..ha..haa..

sopo tho kang sing keblasuk kie, wong aku kie berkeliling melihat-lihat pembangunan di sepanjang jalan jakarta kok....

ning, isih ono sesuguhan sing khusus diimpor seko bedoyo ura iki....?????


InsyaAllah yu nek ura udan tur post ekspres teko tepat waktu.....
Maklum bedoyo rodo adoh karo pasar.....
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
dwikoe
Camat
avatar

Lokasi : cedak kebun Raya Bogor
Reputation : 1
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Fri Nov 13, 2009 11:40 am

HHEEEERRRIIIIIIIIIIIIIIIIII....................

AKU ORA ISO MOCO POSTINGANMU............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
Subrata,SE
Warga
avatar

Lokasi : surabaya
Reputation : 0
Join date : 28.10.09

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Sat Nov 14, 2009 9:43 am

Sayang nggih sedulur posisi kulo wonten suroboyo .. jane yo pengin .. kpn yo ono suroboyo ?
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Sat Nov 14, 2009 4:34 pm

yo wis nggawe acara dewe wae kang..
Priyantun GK sing ono Suroboyo nggih kathah, mas Irwan kae eneng daerah Gubeng.. cobo di PM mawon..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
hery bdy
Koordinator
avatar

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Sun Nov 15, 2009 4:21 am

dwikoe wrote:
HHEEEERRRIIIIIIIIIIIIIIIIII....................

AKU ORA ISO MOCO POSTINGANMU............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

InsyaAllah yu nek ura udan tur post ekspres teko tepat waktu.....
Maklum bedoyo rodo adoh karo pasar.....





WIS ISO DIWOCO URUNG........

ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak

_________________
OKE COY.....!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
hery bdy
Koordinator
avatar

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Sun Nov 15, 2009 4:24 am

Subrata,SE wrote:
Sayang nggih sedulur posisi kulo wonten suroboyo .. jane yo pengin .. kpn yo ono suroboyo ?

Mbenjang kewanon menawi wonten G.K Kepanggih pas acara Syawalan Mas..

_________________
OKE COY.....!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
sacho_eka
Pengawas
avatar

Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Mon Nov 16, 2009 10:38 pm

hmmm... aku wis moco infone kang...
karepku pingin iso teko..
mogo-mogo ae iso... tergantung udan pora....
yapi kok dinone jum'at yo kang??
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
upay
eRTe
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 13.01.09

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Tue Nov 17, 2009 9:59 am

aku ra melu arisanne tp nek melu ngumpule neng ragunan oleh ra?????[b]
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Tue Nov 17, 2009 11:08 am

upay wrote:
aku ra melu arisanne tp nek melu ngumpule neng ragunan oleh ra?????[b]

monggo kang...

wong acara utamane kumpul2 kok.. acara arisan gur nebeng karo acara ngumpul kuwi mau kok...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
bravo_kilo89
Warga
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 23.10.09

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Tue Nov 17, 2009 3:09 pm

wah pingin nggabung melu ngumpul mugo-mugo ora ono acara sing luwih wigati.
Ono acara perploncoan barang po ora iki kanggo sing lagi mlebu komunitas sepisanan? sekalian ngajak anak bojo piknik no bonbin....jangan lupa bawa tiker...kang kandar yo ki panitiane?
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Tue Nov 17, 2009 3:58 pm

bravo_kilo89 wrote:
wah pingin nggabung melu ngumpul mugo-mugo ora ono acara sing luwih wigati.
Ono acara perploncoan barang po ora iki kanggo sing lagi mlebu komunitas sepisanan? sekalian ngajak anak bojo piknik no bonbin....jangan lupa bawa tiker...kang kandar yo ki panitiane?

Sip kang sumonggo diajak anak bojo utowo tonggo teparone...
Mugi2 mboten jawah...
Kang Lodang sampun nyiapaken pawang ugi uborampenipun...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
andirdk
Warga
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.11.09

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Wed Nov 18, 2009 8:00 am

Menawi mboten udan njih berangkat..karo tilik konco neng ragunan...(sek ono krangkeng)
he..he..he..hiiii
Kembali Ke Atas Go down
ferianto
eRTe
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 17.09.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Fri Nov 20, 2009 8:44 pm

semoga bia ikut meramaikan....
Kembali Ke Atas Go down
mentari
Warga
avatar

Lokasi : Jogja, Depok , Jakarta
Reputation : 0
Join date : 29.02.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Tue Nov 24, 2009 5:39 pm

aq melu
kalau ada info kegitan di wilayah JABODETABEK kabari ya lewat email : / HP ya

ni No Hp aq 08886885588 / 021-30334433
email : alfi01099@gmail.com
matur sueun njih
Kembali Ke Atas Go down
http://alfi.blogs.ie
mentari
Warga
avatar

Lokasi : Jogja, Depok , Jakarta
Reputation : 0
Join date : 29.02.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Tue Nov 24, 2009 5:42 pm

wah kok dinine dino jumad ki
kok ra pas hari libur wae
Kembali Ke Atas Go down
http://alfi.blogs.ie
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Wed Nov 25, 2009 9:05 am

jumat kan merah itu mas....

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
RADEN MAS YOYO
Koordinator
avatar

Lokasi : jakarta timur
Reputation : 7
Join date : 07.05.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Wed Nov 25, 2009 1:18 pm

bagi yang Muslim berhalangan hadir.......kecuali rumahnya dekat Ragunan .......usul direvisi hari nya kang nek iso sewun
Kembali Ke Atas Go down
http://Kios-pulsa.com/?=yosicell
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Wed Nov 25, 2009 2:34 pm

emang arep ngandi kang?.

kan jum'atan iso neng ragunan?
Mangkat esuk.. anak lan bojone diculke neng ragunan sik ditinggal jum'atan sedilut trus bar Jum'atan kumpul2 ...photo2 trus muleh dech... he he he

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
prasetyo
Camat
avatar

Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Wed Nov 25, 2009 3:46 pm

Di sekitar ragunan juga banyak Masjid jadi yang muslim bisa melaksanakan sholat jum'at dulu, di Masjid sekitar ragunan,
Kembali Ke Atas Go down
bima77
KorLap
avatar

Lokasi : DEPOK CITY
Reputation : 0
Join date : 08.10.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Wed Nov 25, 2009 5:03 pm

kandar wrote:
emang arep ngandi kang?.

kan jum'atan iso neng ragunan?
Mangkat esuk.. anak lan bojone diculke neng ragunan sik ditinggal jum'atan sedilut trus bar Jum'atan kumpul2 ...photo2 trus muleh dech... he he he


waduh anak ro bojo gek di culke
emange seko ngomah di cencang po kang..?
ngakak

bar Jum'atan kumpul2 ...photo2 trus muleh dech...
gek anak ro bojone ra di golek'i sek kang?

wah nek nganti ilang kang kandar goleke ijol kih...

:lol:

_________________
"PEACE,,,LARE KARANGMOJO"
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Nov 26, 2009 8:50 am

bima77 wrote:
kandar wrote:
emang arep ngandi kang?.

kan jum'atan iso neng ragunan?
Mangkat esuk.. anak lan bojone diculke neng ragunan sik ditinggal jum'atan sedilut trus bar Jum'atan kumpul2 ...photo2 trus muleh dech... he he he


waduh anak ro bojo gek di culke
emange seko ngomah di cencang po kang..?
ngakak

bar Jum'atan kumpul2 ...photo2 trus muleh dech...
gek anak ro bojone ra di golek'i sek kang?

wah nek nganti ilang kang kandar goleke ijol kih...

:lol:


he he he...

Ayo lurrrr do dedongo ben ora udan.. ben iso ketemu sedulur2 seko GK...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
mas roso
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Indah Kutabumi TNG
Reputation : 7
Join date : 08.06.09

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Nov 26, 2009 9:21 am

Jane kulo ki yo pengin je lurr...
ngumpul sedulur iba senenge....
ning aku koq minder yo ...
mbayangke yen sedulur2 ku ki wis podo sukses kabeh oleh'e mboro ....

g'ek aku ning kene agi arep iso urip ....

;) ;) ;)
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Nov 26, 2009 9:32 am

mas roso wrote:
Jane kulo ki yo pengin je lurr...
ngumpul sedulur iba senenge....
ning aku koq minder yo ...
mbayangke yen sedulur2 ku ki wis podo sukses kabeh oleh'e mboro ....

g'ek aku ning kene agi arep iso urip ....

;) ;) ;)


Wong urip rak yo gur wang sinawang to kang...

nek aku be ora isin sing penting aku kerjo halal lan ora ngrugekke wong liyo... lha dene sukses lan orane iku gumantung kepiye sing nyawang lan mbandingke...
Wong sing jenenge kebahagiaan rak yo sing ngukur awaeke dewe dudu wong liyo..
Sing penting ketemu trus iso ngobrol opo wae.. nek konco2 do sukses yo melu seneng syukur2 oleh cipratan.. he he he..


Eh kok dadi ndadrah...

Monggo sami rawuh,rasah do isan isin wong podho2 pernah mangan thiwul..
nek sing seko sisih kidul paling yo do pernah adus neng tlogo barang..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau


Terakhir diubah oleh kandar tanggal Thu Nov 26, 2009 12:00 pm, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Nov 26, 2009 11:50 am

ijih sue yo tanggal 18 desember ki... ?

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
dwikoe
Camat
avatar

Lokasi : cedak kebun Raya Bogor
Reputation : 1
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Nov 26, 2009 11:55 am

GUR KARI SEDHELUT KANG...??
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
Sutarno W.
Warga
avatar

Lokasi : Ciledug - Banten
Reputation : 0
Join date : 12.11.09

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Nov 26, 2009 11:56 am

Jane....kulo nggih kepingin teko,...ning kulo rodo pekewuh,...amargi kulo minder kepanggih kalih sederek-sederek singpun sukses....
Kembali Ke Atas Go down
hery bdy
Koordinator
avatar

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Nov 26, 2009 3:17 pm

Sutarno W. wrote:
Jane....kulo nggih kepingin teko,...ning kulo rodo pekewuh,...amargi kulo minder kepanggih kalih sederek-sederek singpun sukses....

Nek kepanggih kaliyan sederek men minder lha terus badhe kepanggihan kaliyan sinten Pakde....?

_________________
OKE COY.....!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
hd_78gk
KorLap


Lokasi : NGISOR LANGIT
Reputation : 0
Join date : 17.05.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Mon Nov 30, 2009 10:51 am

tanggal 18 Desember..kok pas aku mlebu to..piket kelas meneh...sengojo di lodang kie gawe jadwale ben aku ora teko....
yooo..mugo2 kelasku wis resik dadi iso teko...

_________________
RAWE-RAWE RANTAS MALANG-MALANG PUTUNG
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Sat Dec 05, 2009 9:15 am

emang nek piket ki ra iso diwakilke yo njuk kapan2 gantian....

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Sun Dec 06, 2009 1:46 pm

Monggo kito regengaken, lan kito sengkuyung sesarengan.

mboten nderek arisan mboten dados menopo, amargi engkang baken meniko, mangempal lan

sami tetepangan kalian sederek - sederek saking Gunung Kidul.

monggo poro kadang FKOG sedoyo mawon.
ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
arikuswato
KorLap
avatar

Lokasi : jakart asli Papringan Plembutan Playen
Reputation : 1
Join date : 09.11.09

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Sun Dec 06, 2009 2:11 pm

Rombongan seko bekasi sopo wae yo, nek ra no barengane jan ra semangat, InsyaAlloh kulo nderek!!
Kembali Ke Atas Go down
http://nguri2kabudayan@blogspot.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   

Kembali Ke Atas Go down
 
Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 2 dari 3Pilih halaman : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: