Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3
PengirimMessage
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Sun Nov 08, 2009 6:31 pm

First topic message reminder :

FORUM KOMUNIKASI ONLINE /OFFLINE GUNUNGKIDUL

Keputusan : No 4/fkog-jkt/Kpts/10/09.
Hal : Undangan mlumpuk bareng.


Sugeng Siang, Sonten lan Dalu.
Kanthi lembah manah lan mboten ngirangi toto trapsilo, kulo atas nami Fkog sejabodetabek kumowantun ngaturi rawuh dumateng panjenengan sedoyo tanpo pilih kasih ing :

Dinten : Jum at Kliwon
Tanggal : 18 Desember 2009.
Jam: Bubar shalat Jumat ( jam 14.00 ngantos paripurno )
Wonten : Kebun Binatang Ragunan ( Teras Pintu Gerbang Utara )
Acara :
1.Ngumpul bareng warga fkog sejabodetabek ben tambah akrap.
2.Arisan wonosari.com ( iki ndompleng ), intinipun seik no 1.

Mekaten undangan kawulo damel, mugi mugi kathah ingkang rawuh lan ugi sekedik ingkang sami alesan, lan menawi wonten atur ingkang mboten mranani ing penggalihpanjenengan sedoyo kulo pribadi Nyuwun sedoso ewu kagem tumbas nasi padang.
Matur nuwun


Tangerang, 08 Oktober 2009
Atur kulo Taklim


Lodang.

Warning !!!
Gambar lokasi menyusul, seik pasti ora ono njero pager. Ning ijik ono njobo pager.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com

PengirimMessage
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Nov 26, 2009 9:32 am

mas roso wrote:
Jane kulo ki yo pengin je lurr...
ngumpul sedulur iba senenge....
ning aku koq minder yo ...
mbayangke yen sedulur2 ku ki wis podo sukses kabeh oleh'e mboro ....

g'ek aku ning kene agi arep iso urip ....

;) ;) ;)


Wong urip rak yo gur wang sinawang to kang...

nek aku be ora isin sing penting aku kerjo halal lan ora ngrugekke wong liyo... lha dene sukses lan orane iku gumantung kepiye sing nyawang lan mbandingke...
Wong sing jenenge kebahagiaan rak yo sing ngukur awaeke dewe dudu wong liyo..
Sing penting ketemu trus iso ngobrol opo wae.. nek konco2 do sukses yo melu seneng syukur2 oleh cipratan.. he he he..


Eh kok dadi ndadrah...

Monggo sami rawuh,rasah do isan isin wong podho2 pernah mangan thiwul..
nek sing seko sisih kidul paling yo do pernah adus neng tlogo barang..


Terakhir diubah oleh kandar tanggal Thu Nov 26, 2009 12:00 pm, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Pardjimin
Presidium


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Nov 26, 2009 11:50 am

ijih sue yo tanggal 18 desember ki... ?
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
dwikoe
Camat


Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Nov 26, 2009 11:55 am

GUR KARI SEDHELUT KANG...??
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
Sutarno W.
Warga


Join date : 12.11.09

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Nov 26, 2009 11:56 am

Jane....kulo nggih kepingin teko,...ning kulo rodo pekewuh,...amargi kulo minder kepanggih kalih sederek-sederek singpun sukses....
Kembali Ke Atas Go down
hery bdy
Koordinator


Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Nov 26, 2009 3:17 pm

Sutarno W. wrote:
Jane....kulo nggih kepingin teko,...ning kulo rodo pekewuh,...amargi kulo minder kepanggih kalih sederek-sederek singpun sukses....

Nek kepanggih kaliyan sederek men minder lha terus badhe kepanggihan kaliyan sinten Pakde....?
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
hd_78gk
KorLap


Join date : 17.05.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Mon Nov 30, 2009 10:51 am

tanggal 18 Desember..kok pas aku mlebu to..piket kelas meneh...sengojo di lodang kie gawe jadwale ben aku ora teko....
yooo..mugo2 kelasku wis resik dadi iso teko...
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Sat Dec 05, 2009 9:15 am

emang nek piket ki ra iso diwakilke yo njuk kapan2 gantian....
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Prexndes
Koordinator


Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Sun Dec 06, 2009 1:46 pm

Monggo kito regengaken, lan kito sengkuyung sesarengan.

mboten nderek arisan mboten dados menopo, amargi engkang baken meniko, mangempal lan

sami tetepangan kalian sederek - sederek saking Gunung Kidul.

monggo poro kadang FKOG sedoyo mawon.
ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
arikuswato
KorLap


Join date : 09.11.09

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Sun Dec 06, 2009 2:11 pm

Rombongan seko bekasi sopo wae yo, nek ra no barengane jan ra semangat, InsyaAlloh kulo nderek!!
Kembali Ke Atas Go down
http://nguri2kabudayan@blogspot.com
hery bdy
Koordinator
avatar

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Mon Dec 07, 2009 4:07 am

arikuswato wrote:
Rombongan seko bekasi sopo wae yo, nek ra no barengane jan ra semangat, InsyaAlloh kulo nderek!!

Sareng kaliyan komandan (Kang DJIMIN)

_________________
OKE COY.....!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
sukar
KorLap
avatar

Lokasi : tanggerang
Reputation : 1
Join date : 27.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Mon Dec 07, 2009 11:21 am

mugo2 ra udan lan ra panas ugo,sing becik hawane adem dadi aku so gowo anak lan bojone ben iso melu kumpul lan do refreshing.

pokoe ayo lor sing rumongso wong gunungkidul ra perduli lg teko jakarta lan sak kukubane po meneh sing wis do due pakaryan nak iso do teko,mumpung dino libur ayo do disengkuyung angone mbangun paseduluran ne perantuan,sing rung tau melu rasah go roso jiguh perkewoh mergo ku mau andadeake adoh anggone paseduluran,siji sing penting podo- podo ngrumangsani,nduweni niat mbangun paseduluran.
Kembali Ke Atas Go down
siti rahayu
Camat
avatar

Lokasi : Blok F 48
Reputation : 13
Join date : 25.07.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Mon Dec 07, 2009 2:38 pm

sukar wrote:
mugo2 ra udan lan ra panas ugo,sing becik hawane adem dadi aku so gowo anak lan bojone ben iso melu kumpul lan do refreshing.

pokoe ayo lor sing rumongso wong gunungkidul ra perduli lg teko jakarta lan sak kukubane po meneh sing wis do due pakaryan nak iso do teko,mumpung dino libur ayo do disengkuyung angone mbangun paseduluran ne perantuan,sing rung tau melu rasah go roso jiguh perkewoh mergo ku mau andadeake adoh anggone paseduluran,siji sing penting podo- podo ngrumangsani,nduweni niat mbangun paseduluran.

bawa masakane is3 mu yah...jo gur sok srito thok..buktikan dong buktikan...!!!

_________________
Cheisya Ramadhani Maulana
Ganapatih Naradatva Maulana
Kembali Ke Atas Go down
Ripto_wae
KorLap
avatar

Lokasi : Bambu Apus,Ciputat (Cah_Kedungpoh )
Reputation : 3
Join date : 26.06.09

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Wed Dec 09, 2009 1:59 pm

Mogo-mogo iso teko.........lur
Kembali Ke Atas Go down
sukar
KorLap
avatar

Lokasi : tanggerang
Reputation : 1
Join date : 27.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Wed Dec 09, 2009 6:57 pm

siti rahayu wrote:


bawa masakane is3 mu yah...jo gur sok srito thok..buktikan dong buktikan...!!!

iki pinter ngrayune ki wong,gek le mask ki kon kapanya la anaku we susah di sambi jew yu...hehehehe.....
Kembali Ke Atas Go down
Must Ris
KorLap
avatar

Lokasi : Villa Mutiara Gading 3
Reputation : 2
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Fri Dec 11, 2009 11:16 am

Nyuwun gunging pangapunten sedoyo kemawon, kawulo mboten saged dugi awit masjid wonten acara 1 muharram 1431 H. Kamongko kawulo dipun dapuk dados panitia, sepindah malih nyuwun pangapunten kulo mboten saged dugi....nuwun

_________________
Cekak Aos..
Kembali Ke Atas Go down
http://mustris.blogspot.com
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Dec 17, 2009 9:52 am

Hayo... gari sesuk ki.... ndang do siap2 utk Rawuh..


sing ora iso rawuh bagi member arisan segera rampungkan masalah talang menalang...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
RADEN MAS YOYO
Koordinator
avatar

Lokasi : jakarta timur
Reputation : 7
Join date : 07.05.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Dec 17, 2009 1:32 pm

ayo sopo sik isih duwe utang gek di bayar.............di uyak2 kang kandar
Kembali Ke Atas Go down
http://Kios-pulsa.com/?=yosicell
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Dec 17, 2009 2:01 pm

termasuk utang janji/utang niat (ono pho utang niat kie)....arep ketemuan...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Aris_nogosari
KorLap
avatar

Lokasi : bekasi
Reputation : 5
Join date : 23.10.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Dec 17, 2009 4:38 pm

ijin rung iso lur, gara gara kandar...
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/48492681
Ripto_wae
KorLap
avatar

Lokasi : Bambu Apus,Ciputat (Cah_Kedungpoh )
Reputation : 3
Join date : 26.06.09

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Dec 17, 2009 4:53 pm

Jan ra sabar temen ki arep ketemu maneh........ mogo ra ono alangan sing ndadak...
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Dec 17, 2009 5:03 pm

Aris_nogosari wrote:
ijin rung iso lur, gara gara kandar...

kok gara2 aku to kang???

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Ripto_wae
KorLap
avatar

Lokasi : Bambu Apus,Ciputat (Cah_Kedungpoh )
Reputation : 3
Join date : 26.06.09

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Thu Dec 17, 2009 5:15 pm

Aris_nogosari wrote:
ijin rung iso lur, gara gara kandar...


Lha terus sido ra kie........
Kembali Ke Atas Go down
sacho_eka
Pengawas
avatar

Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Fri Dec 18, 2009 9:48 pm

frustasi spurane dulur2 kabeh aku ra iso teko...!! Sad
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   Fri Dec 18, 2009 9:56 pm

Laporan menyusul Ndan.., Oke.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.   

Kembali Ke Atas Go down
 
Woro woro fkog sejabodetabek sak kukuban jilid IV.
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 3 dari 3Pilih halaman : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: