Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 SD BEJI II, NDUREN

Go down 
Pilih halaman : 1, 2  Next
PengirimMessage
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: SD BEJI II, NDUREN   Tue Apr 22, 2008 1:47 pm

ada nggak yaa.. yg pernah SDnya disana...
sekarang sekolahnya sudah punah..
Kembali Ke Atas Go down
Ana Dyah Sari
eRTe
avatar

Lokasi : Surabaya
Reputation : 0
Join date : 06.05.08

PostSubyek: SD Beji II Nduren   Tue May 06, 2008 3:45 pm

wah, itu sekolahan lor kali, cedak kuburan. sekarang dah brubah jadi TK. Dulu nek jalan kaki mau ke serut lewat sana, kalo dulu aku sekolah di SD Beji I, terus pindah ke SD Daguran.
mana nih orang Daguran, ada gak? Very Happy
jadi ingat kampung halaman nih...
Kembali Ke Atas Go down
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Tue May 06, 2008 6:29 pm

Hallo mbak Ana....
salam kenal ya...
dari daguran ya mbak....
Kembali Ke Atas Go down
Mase_
Camat
avatar

Lokasi : di atas Gentheng
Reputation : 45
Join date : 28.02.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Tue May 06, 2008 10:30 pm

Ana Dyah Sari wrote:
wah, itu sekolahan lor kali, cedak kuburan. sekarang dah brubah jadi TK. Dulu nek jalan kaki mau ke serut lewat sana, kalo dulu aku sekolah di SD Beji I, terus pindah ke SD Daguran.
mana nih orang Daguran, ada gak? Very Happy
jadi ingat kampung halaman nih...


Buat mba' Ana.. jangn lupa masuk Ke Sini Dulu
kenalan sama yang lainnya, biar tambah aghrab sama yang lainnya juga... hehehe.
Matur nuwun... maaf OOT.

_________________
===========================================
Nothing special
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com
Ana Dyah Sari
eRTe
avatar

Lokasi : Surabaya
Reputation : 0
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Wed May 07, 2008 5:11 pm

maniss wrote:
Hallo mbak Ana....
salam kenal ya...
dari daguran ya mbak....

Iya mbak,
menawi panjengan saking pundi?
mbok menawi nate kepanggih.
sakmeniko daleme wonten pundi?
Kembali Ke Atas Go down
Ana Dyah Sari
eRTe
avatar

Lokasi : Surabaya
Reputation : 0
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Wed May 07, 2008 5:13 pm

Mase_ wrote:


Buat mba' Ana.. jangn lupa masuk Ke Sini Dulu
kenalan sama yang lainnya, biar tambah aghrab sama yang lainnya juga... hehehe.
Matur nuwun... maaf OOT.

injih mas, sampun kok. matur nuwun njih..
Kembali Ke Atas Go down
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Thu May 08, 2008 2:01 pm

Ana Dyah Sari wrote:
maniss wrote:
Hallo mbak Ana....
salam kenal ya...
dari daguran ya mbak....

Iya mbak,
menawi panjengan saking pundi?
mbok menawi nate kepanggih.
sakmeniko daleme wonten pundi?

Kulo saking SIDOREJO mbak...
sakmeniko menetap wonten Jakarta.
kadose dereng nate kepanggeh, wong kulo meranto wiwit taon 87..
suwi nggeh mbak, tapi mung oleh bojo & anak he.. he .. ngakak
Kembali Ke Atas Go down
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Wed Jun 11, 2008 5:50 pm

PAK KASBI,
muridmu seng enek kene gor maniss, bayo, mbek robert euuueelik.
lha liyane do nyandi...?

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
bayo
KorLap
avatar

Reputation : 3
Join date : 22.05.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Wed Jun 11, 2008 5:58 pm

undangen pak kasbi kon mlebu ... mengko rak diwenehi duit satus
Kembali Ke Atas Go down
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Thu Jun 12, 2008 2:03 pm

iyo, tapi ko dangir sek telong kedok.

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
Robert Supry
Lurah
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang
Reputation : 1
Join date : 21.05.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Mon Jun 16, 2008 5:31 pm

pak kasbi...
mbiyen nek ono gedhang di ndum2ke karo muride..
uenak tenan..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.abdainsurance.co.id
the purple girl
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 8
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Mon Jun 16, 2008 5:52 pm

ngakak sekolah kok anding kuburan..

umume nek sekolah ki yo anding lapangan ngakak
Kembali Ke Atas Go down
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Mon Jun 16, 2008 6:19 pm

dudu anding kuburan mbak, adoh 30puluhan meter.anding sawah, anding ndalan,
andingmu sopo mbak?

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Mon Jun 16, 2008 6:59 pm



LOKASI SD BEJI II

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
bayo
KorLap
avatar

Reputation : 3
Join date : 22.05.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Mon Jun 16, 2008 7:07 pm

sing ngotaki kuburan ora pas .. disengeni pak darsono kapok!
Kembali Ke Atas Go down
Ana Dyah Sari
eRTe
avatar

Lokasi : Surabaya
Reputation : 0
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Fri Jun 20, 2008 1:58 pm

bayo wrote:
sing ngotaki kuburan ora pas .. disengeni pak darsono kapok!

wah jadi kangen sama kampung halaman kie, tapi ntar sore aku pulang kok..
eh bayu ma robert omahe ngendi yo?
aku biyen yo nate di paringi duit ro pak kasbi 100rph pas lebaran, jengenge di catet neng buku tamu barang.
bapakku sok di keki tebon n kolonjonone pak kasbi. he he he 🎅
petane kok apik yo mbak manis, entuk soko ngendi? nek peda daguran ono gak yo?
omahku kethok opo ora yo?
Kembali Ke Atas Go down
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Fri Jun 20, 2008 2:28 pm

Bayu & robert yo anak'e pak Sarman mbak, yo gor adiku he..heee..hee.

PETA kampung kita, mbak ana bisa lihat di www.wikipamia.org
dari situ mbak Ana search, masukkan indonesia dulu, baru cari lagi NGAWEN.
NDAGURAN yo ono, tampilan gambar dimonitor dari satelit, tapi nggak diupdate-update tuh.
nggak tahu rekaman tahun kapan.

Mbak ana ntar sore mo pulang ? salam nggo simbokku yaa... (nek ketemu)

O iya.. nek ketemu jemaat yg lain. tolong sampaikan
KAMI DARI ANAKNYA ALM.BP.SARMAN, MENGUCAPKAN TERIMAKASIH YANG SEDALAM-DALAMNYA
ATAS PARTISIPASINYA DARI WAFATNYA BAPAK SAMPAI SELAMATANNYA.
MOHON MAAF ATAS SEGALA KEKURANGAN KAMI.
(soale kami bertiga beda keyakinan, dengan bapak simbok)

mbak Ana salam ya buat semuane di rumah ya.....

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
Ana Dyah Sari
eRTe
avatar

Lokasi : Surabaya
Reputation : 0
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Fri Jun 20, 2008 3:39 pm

maniss wrote:
Bayu & robert yo anak'e pak Sarman mbak, yo gor adiku he..heee..hee.

PETA kampung kita, mbak ana bisa lihat di www.wikipamia.org
dari situ mbak Ana search, masukkan indonesia dulu, baru cari lagi NGAWEN.
NDAGURAN yo ono, tampilan gambar dimonitor dari satelit, tapi nggak diupdate-update tuh.
nggak tahu rekaman tahun kapan.

Mbak ana ntar sore mo pulang ? salam nggo simbokku yaa... (nek ketemu)

O iya.. nek ketemu jemaat yg lain. tolong sampaikan
KAMI DARI ANAKNYA ALM.BP.SARMAN, MENGUCAPKAN TERIMAKASIH YANG SEDALAM-DALAMNYA
ATAS PARTISIPASINYA DARI WAFATNYA BAPAK SAMPAI SELAMATANNYA.
MOHON MAAF ATAS SEGALA KEKURANGAN KAMI.
(soale kami bertiga beda keyakinan, dengan bapak simbok)

mbak Ana salam ya buat semuane di rumah ya.....
SIIIIP
nanti aku sampaikan nek ketemu bu Sarman.
beda keyekinan tak ada masalah yang penting saling memahami dan mengerti. ya kan?
salam buat pak Kasbi yang aneh gak? he he he
Kembali Ke Atas Go down
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Fri Jun 20, 2008 3:46 pm

Ana Dyah Sari wrote:
beda keyekinan tak ada masalah yang penting saling memahami dan mengerti. ya kan?

ajib ajib ajib ajib

Ana Dyah Sari wrote:
salam buat pak Kasbi yang aneh gak? he he he
ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
Ana Dyah Sari
eRTe
avatar

Lokasi : Surabaya
Reputation : 0
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Mon Jun 23, 2008 12:55 pm

maniss wrote:
Ana Dyah Sari wrote:
beda keyekinan tak ada masalah yang penting saling memahami dan mengerti. ya kan?

ajib ajib ajib ajib

Ana Dyah Sari wrote:
salam buat pak Kasbi yang aneh gak? he he he
ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk

mbak, desane dewe lagi usum maling...wingi wong lor kali (daerah nggonanmu n sekitarnya) ada yg kelangan emas 50 gram sama duit 500rb.
Kembali Ke Atas Go down
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Mon Jun 23, 2008 1:31 pm

Iya waktu iku simbok jg ngabari lewat telpun. Jaman semakin susah.
Orang pada Nekad.Maling wes wani mblusuk2 tekan ndeso.

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
Ana Dyah Sari
eRTe
avatar

Lokasi : Surabaya
Reputation : 0
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Mon Jun 23, 2008 2:13 pm

maniss wrote:
Iya waktu iku simbok jg ngabari lewat telpun. Jaman semakin susah.
Orang pada Nekad.Maling wes wani mblusuk2 tekan ndeso.
serem yo mbak...
wong jarene omahe pak Lurah natah yo kelebonan maling kok, ning gak nyolong opo2, cuma dibuntuti karo pak lurahe ning gak ditangkap.
ngghone bu Dwi sing Bidan Natah kae lho mbak, kan garwane saiki dadi lurah.
mbak gendare wis entek...sesuk wae tukuo dhewe yo..he he he
Kembali Ke Atas Go down
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Mon Jun 23, 2008 2:29 pm

weee.. lha pak lurah ki kepiye, wes dibuntuti kok nggak ditangkep...
jangan2 malinge dikenal, kok diculke, KKN kie..

wah mbak Ana ki mung mingin-mingini, thok.tape gronjol mbek gendar kene gak ono.

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
Ana Dyah Sari
eRTe
avatar

Lokasi : Surabaya
Reputation : 0
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Mon Jun 23, 2008 4:49 pm

maniss wrote:
weee.. lha pak lurah ki kepiye, wes dibuntuti kok nggak ditangkep...
jangan2 malinge dikenal, kok diculke, KKN kie..

wah mbak Ana ki mung mingin-mingini, thok.tape gronjol mbek gendar kene gak ono.

gak KKN kok mbak, wedine nek malinge nggowo senjata, he he he padahal nek klinik bersalin kan yo rame yo mbak?
eh iki fotone putramu sik neng nggone pak sarman yo mbak?
tape gronjole enak, manis banget lho mbak, terus aku meh tuku ragi soale neng sby aku meh nggawe tape, ternyata bakule gak dodol ragi, paling2 ndak tapene gak payu yo ngakak
ning ro murah mbak, mosok tape regane Rp100/bks
tempe 200, gendar 200..jeruk 5000, kathok pendek 6000, dengan barang yg sama aku tuku neng toko 20.000, he he he :;;./0:
pak Kasbi kae nek nyandi2 nganggo klambi safari lho mbak, he he he ngakak
Kembali Ke Atas Go down
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Mon Jun 23, 2008 5:44 pm

- oooo... gityu

- iya itu dimas mbarepku, skrg SD di jakarta. :P

- jgn mingin-mingini dong, mau pulkam kantong tipis nih...

- pak Kasbi itu lahir salah tempat dan jaman. he hehe ngakak

dibawah ini peta daguran klik aja, rumahe mbak Ana seng endi, tandain yaaa

http://www.wikimapia.org/#lat=-7.843523&lon=110.6736517&z=18&l=0&m=a&v=2

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
ANDANG
Lurah
avatar

Lokasi : ciledug tangerang ,jakarta
Reputation : 0
Join date : 16.05.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Mon Jun 23, 2008 6:14 pm

weh koyone aku. kenal ki sd beji II, tapi saiki kan wes di bongkar gar2 gak ono muridte , di jadikan TK, yo ra,, titip dong mbak klo mo mulehyo salam wae kanggo mbokm tercinta ing tlatah sidorerjo
Kembali Ke Atas Go down
Ana Dyah Sari
eRTe
avatar

Lokasi : Surabaya
Reputation : 0
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Tue Jun 24, 2008 11:47 am

maniss wrote:
- oooo... gityu

- iya itu dimas mbarepku, skrg SD di jakarta. :P

- jgn mingin-mingini dong, mau pulkam kantong tipis nih...

- pak Kasbi itu lahir salah tempat dan jaman. he hehe ngakak

dibawah ini peta daguran klik aja, rumahe mbak Ana seng endi, tandain yaaa

http://www.wikimapia.org/#lat=-7.843523&lon=110.6736517&z=18&l=0&m=a&v=2
trus pak Kasbi kae cocoke lahire kapan mbak? wah dewe ki ngrasani pak Kasbi jangan2 ada cucunya yg ikut milis ini, he he he..nek idolaku PAk Harno mbak, uwonge pinter banget, sayang gara2 tahun 65 jadi kya gitu. aku sering diskusi ttg fisika mbek pa Harno, aku dewe sering gak nyambung saking pintere mbak...trus pas aku dadi manten saksine pak harno, he he he
wong pinter koyo ngono sayange gak nikah, jarene uwong2 pak Harno Aneh, tapi nek menurut aku mungkin orang2 yg blm bisa memahami.eh mbak jarene ibu bpk ku wingi pak Kasno mantu sing ragil, trus anake sing mbarep ngamuk, melarang musik disetel...mesake pak/bu kasno ne.
wah dewe kok dadi nggosip iki?
btw petane wis tak delok, tapi omahku ketutupan ijo2 mbak..opo petane dibuat sebelum tanhu 1987 yo? he he he..
piye carane ben petane iso tampil neng kene?
sorry2 aku gap tek banget
Kembali Ke Atas Go down
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Tue Jun 24, 2008 12:06 pm

- pak Kasbi kae cocoke lahire, nanti taon 2100 (kalee..)

- pak harno sek ndi yo mbak (aku lungo wiwit umur 12th, maklum nek nggak begitu paham)

- pak Kasno DRN ya.., brarti iku pengetahuane anak'e sempit gak jembar, gor nduwe DUNIA TERSENDIRI, pandangane gak global (kalee..)
kadang anak ngerti titik aek wes gak ngregani wong tuwo.

- di PRINT SCREEN. terus di paste di program PAINT
(aku gak duwe photoshop, mbiyen gek ijek bajakan rung ketat nduwe, arep tuku ASLI larang)
di edit setitik, njor disave nganggo format JPEG, di upload,baru bisa ditampilke disini

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
Ana Dyah Sari
eRTe
avatar

Lokasi : Surabaya
Reputation : 0
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Tue Jun 24, 2008 2:38 pm

maniss wrote:
- pak Kasbi kae cocoke lahire, nanti taon 2100 (kalee..)

- pak harno sek ndi yo mbak (aku lungo wiwit umur 12th, maklum nek nggak begitu paham)

- pak Kasno DRN ya.., brarti iku pengetahuane anak'e sempit gak jembar, gor nduwe DUNIA TERSENDIRI, pandangane gak global (kalee..)
kadang anak ngerti titik aek wes gak ngregani wong tuwo.

- di PRINT SCREEN. terus di paste di program PAINT
(aku gak duwe photoshop, mbiyen gek ijek bajakan rung ketat nduwe, arep tuku ASLI larang)
di edit setitik, njor disave nganggo format JPEG, di upload,baru bisa ditampilke disini
mbuh mbak, aku gak ngerti nampilkan fotone, sampe mumuets
Kembali Ke Atas Go down
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   Tue Jun 24, 2008 3:22 pm









DI PASTE DISINI BARU OK

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: SD BEJI II, NDUREN   

Kembali Ke Atas Go down
 
SD BEJI II, NDUREN
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 2Pilih halaman : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: IT GADGET & EDU CORNER :: KAMPUS dan REUNI :: Alumni TK,SD,SLTP, SMU dan PT-
Navigasi: