Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Loro di Sunat Opo Loro Nglairke

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Suyanto N
KorLap
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 10.08.09

PostSubyek: Loro di Sunat Opo Loro Nglairke   Wed Nov 18, 2009 12:19 pm

Poro kadang sedulur kabeh,
aku nyuwun urun rembuge
Aku Nate di wenehi pitakonan
" LORO DISUNAT OPO LORO NGLAIRKE"
Wah jan marahi bingung njawabe
Sinten monggo ingkang saged jawab pitakonan ing nginggil
Kembali Ke Atas Go down
lare@nggunung
KorLap
avatar

Lokasi : nggading II
Reputation : 2
Join date : 04.06.09

PostSubyek: Re: Loro di Sunat Opo Loro Nglairke   Wed Nov 18, 2009 12:27 pm

disunat ra loro kang kan dibius, nglairke nek normal yo jarene sakitnya antara hidup dan mati, nek caesar ra kroso karena dibius juga
sumber informasi :

1. sunat (awaku dewe)
2. lairan normal (mbakyuku)
3. lairan caesar ( bojoku)

***semoga bermanfaat***
Kembali Ke Atas Go down
must_ed
Koordinator
avatar

Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: Loro di Sunat Opo Loro Nglairke   Wed Nov 18, 2009 1:59 pm

loro disunat kang.... buktine wong lanang yen sunat gur pisan mergo saking larane..... yen nglairke iso bola-bali.... iku tandane sunat luwih loro timbang nglairke

Survey membuktikan......!!!! :flower: ngakak ngakak ngakak

_________________
BOCAH NDESO ARANG NGERTI KUTHO
Kembali Ke Atas Go down
Kang Mintar
Lurah
avatar

Lokasi : Semarang
Reputation : 1
Join date : 03.09.09

PostSubyek: Re: Loro di Sunat Opo Loro Nglairke   Wed Nov 18, 2009 3:53 pm

Loro maneh yen bojone nglahirke pas anakke disunat. ( Ono ora yo...)

_________________
SPECIAL THANKS TO ISMI
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Loro di Sunat Opo Loro Nglairke   Wed Nov 18, 2009 5:24 pm

durung tahu ngrasakke nglairke... (amit2 ojo nganti ngrasakke)..

Nek disunat ndisik loro pas di suntik bios.. bar kuwi mbengine panas rasane...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Suyanto N
KorLap
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 10.08.09

PostSubyek: Re: Loro di Sunat Opo Loro Nglairke   Thu Nov 19, 2009 10:22 am

must_ed wrote:
loro disunat kang.... buktine wong lanang yen sunat gur pisan mergo saking larane..... yen nglairke iso bola-bali.... iku tandane sunat luwih loro timbang nglairke

Survey membuktikan......!!!! :flower: ngakak ngakak ngakak

mas-ed, umpamane disunat kuwi kepenak opo gelem disunat meneh ...?
Kembali Ke Atas Go down
Suyanto N
KorLap
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 10.08.09

PostSubyek: Re: Loro di Sunat Opo Loro Nglairke   Thu Nov 19, 2009 10:29 am

[quote="kandar"]durung tahu ngrasakke nglairke... (amit2 ojo nganti ngrasakke)..

Nek disunat ndisik loro pas di suntik bios.. bar kuwi mbengine panas rasane...[/quot


wong lanang iso garbeni lan nglairke iku, ngowah-owahi kodrat kang.
pas disunat gak loro, mbengeni panas ==> pengaruh soko pisaune Bonge kang...
Kembali Ke Atas Go down
siti rahayu
Camat
avatar

Lokasi : Blok F 48
Reputation : 13
Join date : 25.07.08

PostSubyek: Re: Loro di Sunat Opo Loro Nglairke   Thu Nov 19, 2009 10:50 am

Buat laki2x sakitan di sunat...

Buat perempuan sakitan melahirkan...

Bedanya semua laki2x (yg muslim) pasti disunat......tp gak semua perempuan bisa melahirkan...!!..

_________________
Cheisya Ramadhani Maulana
Ganapatih Naradatva Maulana
Kembali Ke Atas Go down
prasetyo
Camat
avatar

Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: Loro di Sunat Opo Loro Nglairke   Thu Nov 19, 2009 11:42 am

Gak iso jawab mas, sebab wong lanang rai iso ngrasake lorone wong nglairke,
semono ugo wong wadon ra iso ngrasake lorone wong disunat,..

frustasi
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Loro di Sunat Opo Loro Nglairke   Thu Nov 19, 2009 3:04 pm

hura reti wong ra tau nglaerke,,seng genah wegah aku nek di sunat meneh,,ben entek po,,, ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Suyanto N
KorLap
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 10.08.09

PostSubyek: Re: Loro di Sunat Opo Loro Nglairke   Thu Nov 19, 2009 4:25 pm

Ning sakbenere jujur wae,
luwih loro wong nglairke.
Resikone luwih gede, ketimbang sunat.
Nyowo toh-tohane.

sak apes-apese wong disunat kuwi mung siji.
Manowo pisaune sing nggo nyunat kuthul (di engek2x) karo nek kebablasen aleh motong.... :?:
Kembali Ke Atas Go down
denbagus
Lurah
avatar

Lokasi : Wonosari ngalor,jakarta timur
Reputation : 1
Join date : 06.12.08

PostSubyek: Re: Loro di Sunat Opo Loro Nglairke   Fri Nov 20, 2009 4:26 pm

must_ed wrote:
loro disunat kang.... buktine wong lanang yen sunat gur pisan mergo saking larane..... yen nglairke iso bola-bali.... iku tandane sunat luwih loro timbang nglairke

Survey membuktikan......!!!! :flower: ngakak ngakak ngakak




nek ping pindho yo entek to kang
Kembali Ke Atas Go down
Ripto_wae
KorLap
avatar

Lokasi : Bambu Apus,Ciputat (Cah_Kedungpoh )
Reputation : 3
Join date : 26.06.09

PostSubyek: Re: Loro di Sunat Opo Loro Nglairke   Wed Dec 16, 2009 5:20 pm

Suyanto N wrote:
Ning sakbenere jujur wae,
luwih loro wong nglairke.
Resikone luwih gede, ketimbang sunat.
Nyowo toh-tohane.

sak apes-apese wong disunat kuwi mung siji.
Manowo pisaune sing nggo nyunat kuthul (di engek2x) karo nek kebablasen aleh motong....


Leres sanget mas,wong nglairke toh nyowo / gedhe resikone akeh buktine ketimbang wong sunat ning yo ono resikone wong di sunat nek salah sunat / keno saraf'e iso dadike mati roso lan ora iso di ajak upo koro.
Kembali Ke Atas Go down
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: Re: Loro di Sunat Opo Loro Nglairke   Fri Feb 08, 2013 2:18 pm

Suyanto N wrote:
Ning sakbenere jujur wae,
luwih loro wong nglairke.
Resikone luwih gede, ketimbang sunat.
Nyowo toh-tohane.

sak apes-apese wong disunat kuwi mung siji.
Manowo pisaune sing nggo nyunat kuthul (di engek2x) karo nek kebablasen aleh motong.... :?:
Setuju.. luwih lara wong nglairke
Nek sunat ki paling larane gur 10 dina. tur nek wis mari suk enake isa dirasakke ro bojone, nek wong bar glairke ......
Kembali Ke Atas Go down
Roni gabreaLL
Koordinator
avatar

Lokasi : BSG, Saptosari
Reputation : 2
Join date : 05.05.12

PostSubyek: Re: Loro di Sunat Opo Loro Nglairke   Fri Feb 08, 2013 7:10 pm

aku yo setuju banget kang,, wong sunat mung di bius, trs bar kui ws ra nk rasa pye" paling mung senut" yo wajar, nk nglairke no comment

_________________
"Tetap tersenyum walaupun wajahmu Mendung"
shakehand
Kembali Ke Atas Go down
http://inorzz.wordpress.com
suryanto SL
Koordinator
avatar

Lokasi : Bekasi
Reputation : 3
Join date : 03.04.12

PostSubyek: Re: Loro di Sunat Opo Loro Nglairke   Sat Feb 09, 2013 7:15 pm

Menurut saya loro nglairke mas, nyawa taruhan.. kalo disunat...??
Kembali Ke Atas Go down
http://twintulipware-indonesia.blogspot.com/
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: Re: Loro di Sunat Opo Loro Nglairke   Fri Feb 15, 2013 2:15 pm

suryanto SL wrote:
Menurut saya loro nglairke mas, nyawa taruhan.. kalo disunat...??
Nek disunat ki sing ngrasakke penake "bojone"
Kembali Ke Atas Go down
alventa
Pengawas
avatar

Lokasi : http://instaforex.com/
Reputation : 5
Join date : 24.06.11

PostSubyek: Re: Loro di Sunat Opo Loro Nglairke   Wed Mar 13, 2013 10:02 am

hehehe po iyo gan?

_________________
Join with InstaForex | Indonesian Forex Forum |
Follow us on FaceBook | Keep Learning and Doing |
Kembali Ke Atas Go down
http://instaforex.com/
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: Loro di Sunat Opo Loro Nglairke   Thu Mar 14, 2013 12:48 am

lara dek diprawani...buktine wong nek diprawani ki sambate...oahhhhhhh uhhhhhh ehhh...ahhhhh..gheehhhehhhhh ra rampung rampung....
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: Loro di Sunat Opo Loro Nglairke   Thu Mar 14, 2013 1:37 pm

Asmaraningtyas wrote:
lara dek diprawani...buktine wong nek diprawani ki sambate...oahhhhhhh uhhhhhh ehhh...ahhhhh..gheehhhehhhhh ra rampung rampung....

pengalaman ki mestine

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
suryanto SL
Koordinator
avatar

Lokasi : Bekasi
Reputation : 3
Join date : 03.04.12

PostSubyek: Re: Loro di Sunat Opo Loro Nglairke   Fri Mar 15, 2013 8:27 pm

Iyo kae mas...
Kembali Ke Atas Go down
http://twintulipware-indonesia.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubyek: Re: Loro di Sunat Opo Loro Nglairke   

Kembali Ke Atas Go down
 
Loro di Sunat Opo Loro Nglairke
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: