Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 MISTERI GODHONG LUMBU

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
mas roso
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Indah Kutabumi TNG
Reputation : 7
Join date : 08.06.09

PostSubyek: MISTERI GODHONG LUMBU   Thu Nov 19, 2009 2:42 pm

Rikala semana, durung ono jamane handphone aku iseh cilik yen aku ngasi kesel le nunggu simbok bali saka pasar, pesene simbah, "golek'o godhong lumbu dinggo ancik-ancik, mbengok no nduwur genthong , "simbooooook ndang mulio ...." ning yo tenan je ....
simbokku cepet bali tapi sikile babak bunyak merga le bali kesusu ngasi kesandung-sandung watu ....karo nesu-nesu nguni-uni aku......

Ono maneh ...
Menawa ono tamu, oleh'e mertamu ora angon wayah, suwiiiii, ben enggal bali , simbok nguleg bawang karo ndonga ' ndang baliyo-ndang baliyo ..... terus '
tamune mulih tenan, tapi ora merga di uleg'e bawang nanging merga dipane le lungguan kebak 'tinggi'


Terakhir diubah oleh mas roso tanggal Thu Nov 19, 2009 3:29 pm, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
prasetyo
Camat
avatar

Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: MISTERI GODHONG LUMBU   Thu Nov 19, 2009 2:54 pm

Waktu si Sri minggat kae,... yo ngono di nyanyekke ngen iki,...
Ndang baliooo Sriiiiiii,... Ndang Balioooo,...

Akhire Sisri yo bali tenan,....
ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Suyanto N
KorLap
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 10.08.09

PostSubyek: Re: MISTERI GODHONG LUMBU   Thu Nov 19, 2009 4:38 pm

aku yo nate krungu2 nek godong lumbu ireng iku ugo keno nggo ngusir setan
Kembali Ke Atas Go down
Kang Mintar
Lurah
avatar

Lokasi : Semarang
Reputation : 1
Join date : 03.09.09

PostSubyek: Re: MISTERI GODHONG LUMBU   Thu Nov 19, 2009 5:22 pm

Yen ngundang simbok neng genthong ndhisik yo wis tau ning yen ngulek bawang durung tau krungu. Lha nek anyang-anyangen kok ditaleni jempol sikile kae hubungane opo yo Kang ?

_________________
SPECIAL THANKS TO ISMI
Kembali Ke Atas Go down
martinus
Koordinator
avatar

Lokasi : JOGJAKARTA
Reputation : 6
Join date : 29.04.09

PostSubyek: Re: MISTERI GODHONG LUMBU   Thu Nov 19, 2009 9:03 pm

Yen babagan godhong lumbu nggo ngundang uwong kang lelungan ben cepet bali mulih iku aku jaman cilik biyen asring krungu kepara malah aku asring uga mraktekake. Pancen ya temenanan kasil. Mbuh merga dasare wis arep bali seko lungan, apa mungkin ana hal liyane (ikatan bathin mungkin) sing marakke cepet mulih aku ora ngerti, ning aku wis tau mbuktekake dewe. Ning nek babagan nguleg bawang ben tamu sing merdayoh ben ndang bali ki kok durung ya? Mungkin ana penjelasane sing luwih gamblang meneh mas?
Kembali Ke Atas Go down
arikuswato
KorLap
avatar

Lokasi : jakart asli Papringan Plembutan Playen
Reputation : 1
Join date : 09.11.09

PostSubyek: Re: MISTERI GODHONG LUMBU   Sun Nov 29, 2009 12:44 pm

Rikolo taksih alit kulo ugi nate mraktekaken mas, nanging miturut kulo segetipun ngundang tiyang lantaran godhong lumbu kaliyan genthong meniko amargi sepindah:saking yakinipun sajroning manah bilih genthong meniko saget dipun agem alat komunikasi ( ghaip ), Kaping kalih: ingkang sampun dipun sebataken kang mas Martinus ikatan batin ataranipun putro kaliyan tiyang sepuh ingkang langkung kiyat, kaping tigo: unsur mboten dipun sengojo bilih tiyang ingkang dipun undang mawi genthong kolo wau dasare pun ajeng bali, kirang langkung mekaten miturut kulo lho mas menawi wonten klentunipun monggo sareng2 dipun leresaken
Kembali Ke Atas Go down
http://nguri2kabudayan@blogspot.com
martinus
Koordinator
avatar

Lokasi : JOGJAKARTA
Reputation : 6
Join date : 29.04.09

PostSubyek: Re: MISTERI GODHONG LUMBU   Mon Nov 30, 2009 7:51 pm

arikuswato wrote:
Rikolo taksih alit kulo ugi nate mraktekaken mas, nanging miturut kulo segetipun ngundang tiyang lantaran godhong lumbu kaliyan genthong meniko amargi sepindah:saking yakinipun sajroning manah bilih genthong meniko saget dipun agem alat komunikasi ( ghaip ), Kaping kalih: ingkang sampun dipun sebataken kang mas Martinus ikatan batin ataranipun putro kaliyan tiyang sepuh ingkang langkung kiyat, kaping tigo: unsur mboten dipun sengojo bilih tiyang ingkang dipun undang mawi genthong kolo wau dasare pun ajeng bali, kirang langkung mekaten miturut kulo lho mas menawi wonten klentunipun monggo sareng2 dipun leresaken

SARUJUK MAS!!!![strike]
Kembali Ke Atas Go down
tolex
KorLap
avatar

Lokasi : jambi
Reputation : 0
Join date : 23.07.09

PostSubyek: Re: MISTERI GODHONG LUMBU   Tue Dec 01, 2009 1:07 pm

la nek jamn saiki wis ora ana genthong maning hanjut nggo apo yo???
Kembali Ke Atas Go down
martinus
Koordinator
avatar

Lokasi : JOGJAKARTA
Reputation : 6
Join date : 29.04.09

PostSubyek: Re: MISTERI GODHONG LUMBU   Tue Dec 01, 2009 2:06 pm

tolex wrote:
la nek jamn saiki wis ora ana genthong maning hanjut nggo apo yo???

Weeeelah...yen jaman saiki ketoke genthonge wis ganti jeneng dadi HAND PHONE kang!
Kembali Ke Atas Go down
mas roso
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Indah Kutabumi TNG
Reputation : 7
Join date : 08.06.09

PostSubyek: Re: MISTERI GODHONG LUMBU   Thu Dec 03, 2009 12:20 pm

martinus wrote:

Weeeelah...yen jaman saiki ketoke genthonge wis ganti jeneng dadi HAND PHONE kang!

Iyo je kang ... wis di ganti hanphone....
Wingi mbah Kromo Kakung sik lagi ngarit suket no ngalas kidul punthuk, ketekan dayoh, mung cukup di HP karo Mbak Kromo Putri ...
ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
tolex
KorLap
avatar

Lokasi : jambi
Reputation : 0
Join date : 23.07.09

PostSubyek: Re: MISTERI GODHONG LUMBU   Thu Dec 03, 2009 3:08 pm

mas roso wrote:
martinus wrote:

Weeeelah...yen jaman saiki ketoke genthonge wis ganti jeneng dadi HAND PHONE kang!

Iyo je kang ... wis di ganti hanphone....
Wingi mbah Kromo Kakung sik lagi ngarit suket no ngalas kidul punthuk, ketekan dayoh, mung cukup di HP karo Mbak Kromo Putri ...
ngakakk ngakakk ngakakk

hehehehe.....
butulll kuiiii
Kembali Ke Atas Go down
gr_suwi
Warga
avatar

Lokasi : paliyan raya
Reputation : 0
Join date : 29.11.09

PostSubyek: Re: MISTERI GODHONG LUMBU   Thu Dec 03, 2009 11:32 pm

aku tau jatuh cinta karo artis nabila shekep, tak celuk nang gentong malah ssing teko tanggaku,,, jarene opo koe kui cah enul
Kembali Ke Atas Go down
zukron
Warga
avatar

Lokasi : serang banten
Reputation : 0
Join date : 27.12.09

PostSubyek: Re: MISTERI GODHONG LUMBU   Sun Dec 27, 2009 7:22 pm

yen kowe jatuh cinta karo nabila mungkin ibarate ketiban rembulan...ning kanggo asi artise mesti kaya ketiban duren sak wit !
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: MISTERI GODHONG LUMBU   

Kembali Ke Atas Go down
 
MISTERI GODHONG LUMBU
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Kebatinan, Misteri dan Ghaib-
Navigasi: