Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 sing ngomong katon semprong

Go down 
PengirimMessage
endrosus
Warga
avatar

Lokasi : 7sari
Reputation : 0
Join date : 10.06.09

PostSubyek: sing ngomong katon semprong   Wed Jan 06, 2010 3:46 pm

rumongso ne wis do dadi wong jowo ning ra tau gelem sinau jowo, ngerti paribohasa jowo terus ular-ular metu sak dlan dalan.. golekoko ngomong katon semprong kim opo ?
Kembali Ke Atas Go down
http://www.gogoko.blogspot.co.id
must_ed
Koordinator
avatar

Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: sing ngomong katon semprong   Sat Jan 09, 2010 12:51 pm

endrosus wrote:
rumongso ne wis do dadi wong jowo ning ra tau gelem sinau jowo, ngerti paribohasa jowo terus ular-ular metu sak dlan dalan.. golekoko ngomong katon semprong kim opo ?

mangsude ki kepiye/apa kang???
kanca2 iki pancen asli wong jawa, ora gur "rumongso"...
forum iki padha kanggo sarana sinau samubarang sing gegayutan karo basa jawa.... yen sampeyan ngerti sethithik babagan basa jawa yo 'sharing" neng forum kene...

Neng kene ora ana sing rumangsa pinter (keminter)...
dadi kabeh padha sinau...

mangga dilanjut sing apik-apik...

_________________
BOCAH NDESO ARANG NGERTI KUTHO
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: sing ngomong katon semprong   Sat Jan 09, 2010 3:49 pm

hemmm gur iso geleng-geleng,
jujur aku ra ngerti maksud lan tujuanne kang "endrosus" ki kepriwe.????? ;)
Aku ki wong njowo asli ora mung romongso.... sorry kang aku tersinggung karo kalimat iki
Quote :
rumongso ne wis do dadi wong jowo ning ra tau gelem sinau jowo,.. -cut-
Sarehne aku mlebu Forum iki yo amargo aku gelem sinau, hambok-o kadang kramane ki blepotan.
mosok arep sinau ki gek njur kon laporan jenengan disik.

njih ngapunten kemawon kang endro, bilih bade ngendikan meniko dipun tla-ah rumiyin.
Ning kagem kulo, ukoro panjenengan wonten nginggil meniko malah ndadosaken semangat/spirit kagem kulo agenipun nyinau bahasa/ukoro jawa lan sapinunggalanipun.

monggo sedulur sami dipun lajeng nga-akeun

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
endrosus
Warga
avatar

Lokasi : 7sari
Reputation : 0
Join date : 10.06.09

PostSubyek: Re: sing ngomong katon semprong   Tue Jan 12, 2010 3:11 pm

ngeten sedulur-sedulur qu moco awak dewe.. wong jowo nek ngomong neng kene kok akeh sing nggo boso indonesia po meneh forum bohoso jowo koyo ngene , kan ora pas.. luwih meneh qu moco wingi eneng sing nuturi para bembaca ngono kui rak kurang andap ansor to. jare wong jowoki andap ansor.
Kembali Ke Atas Go down
http://www.gogoko.blogspot.co.id
must_ed
Koordinator
avatar

Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: sing ngomong katon semprong   Wed Jan 13, 2010 2:22 pm

Ngerti kang karepe sampeyan... mulane ayo padha sinau,
sing durung ngerti takon, sing wis ngerti ngajari

PAncen bener boso Jowo ki wis akeh sing "terkontaminasi" boso2 liyane, ewosemono akeh sing malah minder yen nganggo boso Jowo...

Ning aku ki isih rung mudheng istilah sampeyan maksude "ngomong katon semprong" ki opo trus sopo kuwi???

_________________
BOCAH NDESO ARANG NGERTI KUTHO
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: sing ngomong katon semprong   Thu Jan 14, 2010 2:00 pm

"semprong" bukane tutupi lampu senthir sing saoko belingkui toh....?
Jero loh kui artine yen kanggoku...

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
balvidan
Warga
avatar

Lokasi : semarang
Reputation : 0
Join date : 23.01.11

PostSubyek: Re: sing ngomong katon semprong   Sun Jan 23, 2011 3:11 am

aku sarujuk karo kang risky.... aku yo ugo tersinggung, neng kene ora ono seng rumongso biso, nanging bisoo rumongso......
Kembali Ke Atas Go down
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: sing ngomong katon semprong   Sun Jan 23, 2011 7:21 pm

lagi padha latihan nulis to mas?
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: sing ngomong katon semprong   Sun Jan 23, 2011 11:44 pm

tinimbang nganggur tangane kerih

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubyek: Re: sing ngomong katon semprong   

Kembali Ke Atas Go down
 
sing ngomong katon semprong
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: IT GADGET & EDU CORNER :: Boso Jowo-
Navigasi: