Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 ayo ngopi...!!!

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
PengirimMessage
dwikoe
Camat
avatar

Lokasi : cedak kebun Raya Bogor
Reputation : 1
Join date : 19.06.08

PostSubyek: ayo ngopi...!!!   Wed Jan 06, 2010 4:35 pm

lha kok warung'e sepi yoooo....

ayo, mlumpuk maneh..

iki lho, eneng teh karo kopi....

gek pacitan'ne dho milih'o dhewe-dhewe......
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Thu Jan 07, 2010 2:08 pm

iki ono sebelah ngendi tak moro...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
prasetyo
Camat
avatar

Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Thu Jan 07, 2010 3:52 pm

neng kenen kang,.. iki alamate wonosari.com
Kembali Ke Atas Go down
4lief4
Koordinator
avatar

Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Thu Jan 07, 2010 7:28 pm

Weh kok gur kopi pahit gulane endi mbak
Kembali Ke Atas Go down
win narno
Koordinator
avatar

Lokasi : paliyan
Reputation : -1
Join date : 24.12.09

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Thu Jan 07, 2010 8:09 pm

4lief4 wrote:
Weh kok gur kopi pahit gulane endi mbak



gulo ne gowo dewe ......... Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Fri Jan 08, 2010 8:15 am

4lief4 wrote:
Weh kok gur kopi pahit gulane endi mbak


ngematno aku wae mbak mengko lak dadi legi.. wakakakak

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
dwikoe
Camat
avatar

Lokasi : cedak kebun Raya Bogor
Reputation : 1
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Fri Jan 08, 2010 1:07 pm

iki lho, eneng gulo jowo, gulo pasir karo gulo batu..

gek ng kono kae ono krecek karo brangkal...

ayo gek dho mlumpuk...!!!!!!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
win narno
Koordinator
avatar

Lokasi : paliyan
Reputation : -1
Join date : 24.12.09

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Fri Jan 08, 2010 10:23 pm

cocok ki lha neng ngendi le ngumpul?
Kembali Ke Atas Go down
dwikoe
Camat
avatar

Lokasi : cedak kebun Raya Bogor
Reputation : 1
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Sat Jan 09, 2010 11:39 am

ng papan biasane kae lho.....
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Sat Jan 09, 2010 1:07 pm

edan kabeh (ora kabeh ding GandunG waras )

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Sat Jan 09, 2010 3:05 pm

dwikoe wrote:
iki lho, eneng gulo jowo, gulo pasir karo gulo batu..

gek ng kono kae ono krecek karo brangkal...

ayo gek dho mlumpuk...!!!!!!
hmmmmmm
gulo jowo = keno gae nambah ramah lan santun
gulo pasir = keno gae nglepo lan sawur sawuran
gulo batu = keno gae mondasi lan bandhem-bandheman

Dak tambahi pacitane iki ono krupuk Lan kripik srandal jepit, arep sing legit opo sing nggedabel Bagoos Bagoos

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
win narno
Koordinator
avatar

Lokasi : paliyan
Reputation : -1
Join date : 24.12.09

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Sat Jan 09, 2010 7:26 pm

rizky wrote:
dwikoe wrote:
iki lho, eneng gulo jowo, gulo pasir karo gulo batu..

gek ng kono kae ono krecek karo brangkal...

ayo gek dho mlumpuk...!!!!!!
hmmmmmm
gulo jowo = keno gae nambah ramah lan santun
gulo pasir = keno gae nglepo lan sawur sawuran
gulo batu = keno gae mondasi lan bandhem-bandheman

Dak tambahi pacitane iki ono krupuk Lan kripik srandal jepit, arep sing legit opo sing nggedabel Bagoos Bagoos



tak tambahi bantal guling
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator
avatar

Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Sat Jan 09, 2010 10:00 pm

gandung wrote:
edan kabeh (ora kabeh ding GandunG waras )


Waras kabeh, sik edan gur Gandung... dance





Yu dwikoe aq ra pathio seneng kopi je, enek liyane rak? Dang Jahe, po Dang Jeruk, Teh Manis..nek ra yo Dang putih wes rak po2... Very Happy

_________________
"KEEP ISTIQOMAH"
Kembali Ke Atas Go down
win narno
Koordinator
avatar

Lokasi : paliyan
Reputation : -1
Join date : 24.12.09

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Sat Jan 09, 2010 10:16 pm

Den Ayu wrote:
gandung wrote:
edan kabeh (ora kabeh ding GandunG waras )


Waras kabeh, sik edan gur Gandung... dance





Yu dwikoe aq ra pathio seneng kopi je, enek liyane rak? Dang Jahe, po Dang Jeruk, Teh Manis..nek ra yo Dang putih wes rak po2... Very Happy


kopi kan marai awet muda to lha kok ra gelem?
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator
avatar

Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Sat Jan 09, 2010 10:25 pm

win narno wrote:
Den Ayu wrote:
gandung wrote:
edan kabeh (ora kabeh ding GandunG waras )


Waras kabeh, sik edan gur Gandung... dance





Yu dwikoe aq ra pathio seneng kopi je, enek liyane rak? Dang Jahe, po Dang Jeruk, Teh Manis..nek ra yo Dang putih wes rak po2... Very Happy


kopi kan marai awet muda to lha kok ra gelem?


Nek dikapakke? Dinggo masker mungkin gelem aq...nek diombe mbukno malah marai insomnia, mudah gugup, sakit kepala, merasa tegang dan cepat marah nek kakean iso marai stroke barang lhoh kang. Ora awet muda malah iso mati muda kwi, hehe.. :bounce:

_________________
"KEEP ISTIQOMAH"
Kembali Ke Atas Go down
win narno
Koordinator
avatar

Lokasi : paliyan
Reputation : -1
Join date : 24.12.09

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Sat Jan 09, 2010 10:33 pm

weh kan awet muda versine alm mbah surip to??hahahaha....kae lo "Barang siapa yang ingin awet muda banyakin ngopi kurangi tidur" hahahahaha.....



Nek versiku ben awet muda yo banyakin ol dan begadang wkwkwkwk...
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator
avatar

Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Sat Jan 09, 2010 10:56 pm

win narno wrote:
weh kan awet muda versine alm mbah surip to??hahahaha....kae lo "Barang siapa yang ingin awet muda banyakin ngopi kurangi tidur" hahahahaha.....



Nek versiku ben awet muda yo banyakin ol dan begadang wkwkwkwk...


Woo...lha yow cocok...putune pye kwe ki kang...? :bounce:

_________________
"KEEP ISTIQOMAH"
Kembali Ke Atas Go down
win narno
Koordinator
avatar

Lokasi : paliyan
Reputation : -1
Join date : 24.12.09

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Sat Jan 09, 2010 11:03 pm

Den Ayu wrote:
win narno wrote:
weh kan awet muda versine alm mbah surip to??hahahaha....kae lo "Barang siapa yang ingin awet muda banyakin ngopi kurangi tidur" hahahahaha.....



Nek versiku ben awet muda yo banyakin ol dan begadang wkwkwkwk...


Woo...lha yow cocok...putune pye kwe ki kang...? :bounce:

iyo je isek sedulur je podo2 anak turune nabi adam Bagoos
Kembali Ke Atas Go down
dwikoe
Camat
avatar

Lokasi : cedak kebun Raya Bogor
Reputation : 1
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Mon Jan 11, 2010 1:24 pm

den ayu, ojo kuatir

ng warung kene kabeh komplit.. gur kari milih..

ngiling'o dewe yooo....
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
must_ed
Koordinator
avatar

Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Mon Jan 11, 2010 2:23 pm

kopi tubruk suuueeegggeeereee puollllll

_________________
BOCAH NDESO ARANG NGERTI KUTHO
Kembali Ke Atas Go down
prasetyo
Camat
avatar

Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Mon Jan 11, 2010 2:24 pm

Waduuuhhhh, cangkire pecah mbak,...
Kembali Ke Atas Go down
dwikoe
Camat
avatar

Lokasi : cedak kebun Raya Bogor
Reputation : 1
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Mon Jan 11, 2010 4:08 pm

nganggo cangkir sing iki wae mas...

ditanggung ora pecah...

(karo ngulungke cangkir seko blek)

wkwkwkkwkwkkk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
Den Ayu
Koordinator
avatar

Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Tue Jan 12, 2010 6:01 pm

must_ed wrote:
kopi tubruk suuueeegggeeereee puollllll


Kopi Tubruk sapi...?? ngakakk ngakakk

_________________
"KEEP ISTIQOMAH"
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator
avatar

Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Tue Jan 12, 2010 6:07 pm

dwikoe wrote:
den ayu, ojo kuatir

ng warung kene kabeh komplit.. gur kari milih..

ngiling'o dewe yooo....


Mbok diilingke mbakyu, nek kwe sik ngilingke gelem aq...(iling ki opow tow?) Very Happy

_________________
"KEEP ISTIQOMAH"
Kembali Ke Atas Go down
dwikoe
Camat
avatar

Lokasi : cedak kebun Raya Bogor
Reputation : 1
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Tue Jan 12, 2010 6:25 pm

lha mosok, ngiling wae ura ngerti artine..

sesuk kursus ng nggonaku, nduk....
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Thu Feb 04, 2010 3:06 pm

melu nyuput wedang kopine yo jeng....
Kathik rasane asin yo.... :*)0(: :*)0(:

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
win narno
Koordinator
avatar

Lokasi : paliyan
Reputation : -1
Join date : 24.12.09

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Thu Feb 04, 2010 10:08 pm

rizky wrote:
melu nyuput wedang kopine yo jeng....
Kathik rasane asin yo.... :*)0(: :*)0(:

mbokne bakule plus produksi uyah .....
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator
avatar

Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Fri Feb 05, 2010 10:23 pm

dwikoe wrote:
lha mosok, ngiling wae ura ngerti artine..

sesuk kursus ng nggonaku, nduk....


hehe ngerti kok mbak jane aq kih, mung thok-thok men ra reti ngunuh... :flower:

Aq dang jahe wae mbakyu...ben panas-panas... ajib

_________________
"KEEP ISTIQOMAH"
Kembali Ke Atas Go down
nippon
Koordinator
avatar

Lokasi : nippon
Reputation : 2
Join date : 22.08.09

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Fri Feb 05, 2010 10:40 pm

ngopi,,,,ben ra so turu

_________________
all 4 za kampeky [akoema_ryan]

Kembali Ke Atas Go down
dwikoe
Camat
avatar

Lokasi : cedak kebun Raya Bogor
Reputation : 1
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   Sat Feb 06, 2010 12:46 pm

kopi lampung, kopi aceh, kopi medan....(kopi sumatra)

teh celup, teh tubruk opo teh uwuh...

wedang jahe, jahe susu, banyu putih...

dho milih'o dewe luuuurrrrrrr.........!!!!!!!!!!!!!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
Sponsored content




PostSubyek: Re: ayo ngopi...!!!   

Kembali Ke Atas Go down
 
ayo ngopi...!!!
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 9Pilih halaman : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: