Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Harga tokek

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
andhoel
Warga


Lokasi : Jepara
Reputation : 0
Join date : 08.01.10

PostSubyek: Harga tokek   Fri Jan 08, 2010 6:54 pm

Ning nggonku yo tunggale musim tokek tapi ki nyata sing bobote 2ons : sekitar 200rb , 2,5ons : 3juta , 3ons-nan : sekitar 45juta ki aku takok ko bakule dewe. tapi kadang yo nge'i makelare. heheehehe. :lol:
Kembali Ke Atas Go down
win narno
Koordinator


Lokasi : paliyan
Reputation : -1
Join date : 24.12.09

PostSubyek: Re: Harga tokek   Fri Jan 08, 2010 10:04 pm

tapi angel je mas nek ngingu nganti up 4ons akehe do mati
kabare nek 5ons 100jt?po iyo?
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer


Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Harga tokek   Sat Jan 09, 2010 1:18 pm

iyo kang neng daerah cengkareng up 5ons pokok'e paling murah 75jt

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
andhoel
Warga


Lokasi : Jepara
Reputation : 0
Join date : 08.01.10

PostSubyek: Re: Harga tokek   Sat Jan 09, 2010 4:27 pm

tapi angel je mas nek ngingu nganti up 4ons akehe do mati
kabare nek 5ons 100jt?po iyo?



kulo niku mbakyu je mas!!
pancen angel wong nek wes 2,5ons munggah malah tambah angel.
Kembali Ke Atas Go down
win narno
Koordinator


Lokasi : paliyan
Reputation : -1
Join date : 24.12.09

PostSubyek: Re: Harga tokek   Sat Jan 09, 2010 7:35 pm

andhoel wrote:
tapi angel je mas nek ngingu nganti up 4ons akehe do mati
kabare nek 5ons 100jt?po iyo?



kulo niku mbakyu je mas!!
pancen angel wong nek wes 2,5ons munggah malah tambah angel.



nyuwun pangapunten nggeh mbak
lha wes tau ngingu malah mati kabeh je
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator


Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: Harga tokek   Sat Jan 09, 2010 10:10 pm

win narno wrote:
andhoel wrote:
tapi angel je mas nek ngingu nganti up 4ons akehe do mati
kabare nek 5ons 100jt?po iyo?



kulo niku mbakyu je mas!!
pancen angel wong nek wes 2,5ons munggah malah tambah angel.



nyuwun pangapunten nggeh mbak
lha wes tau ngingu malah mati kabeh je


Lha mbukno ra tau tk pakani,tok rawat ngunu tow kang... Very Happy

_________________
"KEEP ISTIQOMAH"
Kembali Ke Atas Go down
win narno
Koordinator


Lokasi : paliyan
Reputation : -1
Join date : 24.12.09

PostSubyek: Re: Harga tokek   Sat Jan 09, 2010 10:18 pm

Den Ayu wrote:
win narno wrote:
andhoel wrote:
tapi angel je mas nek ngingu nganti up 4ons akehe do mati
kabare nek 5ons 100jt?po iyo?



kulo niku mbakyu je mas!!
pancen angel wong nek wes 2,5ons munggah malah tambah angel.



nyuwun pangapunten nggeh mbak
lha wes tau ngingu malah mati kabeh je


Lha mbukno ra tau tk pakani,tok rawat ngunu tow kang... Very Happy

nek le makani yo terus no mbakyu neng yo ra reti kok do mati?paling urung dadi rejeki ku
Kembali Ke Atas Go down
andhoel
Warga


Lokasi : Jepara
Reputation : 0
Join date : 08.01.10

PostSubyek: Re: Harga tokek   Tue Jan 19, 2010 8:47 pm

win narno wrote:
Den Ayu wrote:
win narno wrote:
andhoel wrote:
tapi angel je mas nek ngingu nganti up 4ons akehe do mati
kabare nek 5ons 100jt?po iyo?



kulo niku mbakyu je mas!!
pancen angel wong nek wes 2,5ons munggah malah tambah angel.



nyuwun pangapunten nggeh mbak
lha wes tau ngingu malah mati kabeh je


Lha mbukno ra tau tk pakani,tok rawat ngunu tow kang... Very Happy

nek le makani yo terus no mbakyu neng yo ra reti kok do mati?paling urung dadi rejeki ku






malah ki berita terbaru, 4ons laku 200juta sing tuku wong jakarta lha wong jakarta iku adol ning buyere 800juta. edan ra??????
Kembali Ke Atas Go down
prasetyo
Camat


Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: Harga tokek   Wed Jan 20, 2010 10:47 am

Harga tokek wae larang temen yoo,.. nek harga buaya mungkintambah larang yooo,.. kan luweh gedhee ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
win narno
Koordinator


Lokasi : paliyan
Reputation : -1
Join date : 24.12.09

PostSubyek: Re: Harga tokek   Wed Jan 20, 2010 2:59 pm

berarti bisnis tekek menggiurkan yo penghasilane
Kembali Ke Atas Go down
pan65cint4
Koordinator


Lokasi : Playen
Reputation : 20
Join date : 06.09.10

PostSubyek: Re: Harga tokek   Mon Sep 06, 2010 4:18 pm

wah...bisnis tokek wae ki...... dance dance dance

_________________
Hijauuuuu...!!!. ^_^
Kembali Ke Atas Go down
http://jogjaheritagecity.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Harga tokek   Today at 12:14 am

Kembali Ke Atas Go down
 
Harga tokek
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: CAREER FINANCE AND BUSSINES :: Property,Investasi, Bisnis dan Ekonomi-
Navigasi: