Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 aksara jawa yen macane diwalik opo artine?

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
wahyudi
Alm.


Lokasi : ujung mberuk teluk penyu
Reputation : 1
Join date : 01.06.08

PostSubyek: aksara jawa yen macane diwalik opo artine?   Tue Feb 16, 2010 10:35 pm

kulonuwun,

kangmas/pakdhe,

aku mbiyen tau dikandani karo simbah" menowo ana angin gede metuo seko ngomah moco'o aksara jowo NING walik'en karo nyebaro uyah"


aku urung sempet takon kok iso ngono kui karo mbahku' mbahku wes sedo....
dumateng poro sedrek mbok menawi mangertos arti nopo dene gunane cokro walik mbok kulo nyuwun diparingi kawruh bab meniko matur nuwun...... Amiiiin Amiiiin Amiiiin

_________________
]bukan harta, tahta, dan wanita yang kucari namun kedamaian hidup dan ketentraman jiwa yang kuharap
Kembali Ke Atas Go down
iwan setiawan
KorLap


Lokasi : jakarta,pondok gede bekasi
Reputation : 4
Join date : 18.07.09

PostSubyek: Re: aksara jawa yen macane diwalik opo artine?   Sun Feb 21, 2010 4:03 pm

kuwi sing arane ilmu qulhu balik,iso digunakake kanggo mosnahke jim syetan mekaten
Kembali Ke Atas Go down
 
aksara jawa yen macane diwalik opo artine?
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Kebatinan, Misteri dan Ghaib-
Navigasi: