Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 SOPO SING WIS TAU ?

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
mas roso
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Indah Kutabumi TNG
Reputation : 7
Join date : 08.06.09

PostSubyek: SOPO SING WIS TAU ?   Tue Mar 30, 2010 11:14 am

SOPO SING WIS TAU ?
Wingi sore Kang Kliwon bali soko gawean jam 4 (papat).... ndilalah tekan tengah ndalan udan gedh’e, lha minggir... e.. pinggir yo udan..., kepekso nekat... sampe njedindil... le numpaki motor mlakune alon alon rasane adem banget ..wis ngewel....saking adem’e....
Tekan ‘bangjo’ Cengkareng...macet’e ‘ngadubillah’...ora ono sing gelem ngalah.... Di rasak-rasakke awak Kang Kliwon, le kademen sansoyo remasuk tekan sumsum....,piye carane ben anget, nunggu lampu ‘abang ora ijo-ijo’ , ndilalah.....nemu ide sing ora dingerteni raider liyane, pelan tapi pasti, bagian bawah Kang Kliwon merasakan kehangatan yang datang bersamaan dengan derasnya air hujan ........
Tekan ngomah, le adus ngasi pindo, no latar njobo ngolor selang, yen wis rodo resik dibaleni maneh adus nganggo banyu anget...
Sak wise rapi2, sak durunge mangan wengi Kang Kliwon crito yen dewek’e mau “ngompol’ ben awake ra kademen no ndalan....Bojone le kaget ra ilang ilang, molak neo... le adus koq no latar...sujokno mau rodo wengi kang, dadi werna’ne sik kuning rodo samar...
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: SOPO SING WIS TAU ?   Tue Mar 30, 2010 12:14 pm

Kang_Bejo - Kang_Kliwon - Kang_Roso = piantun kang podo ngakakk
Kecurigaanku terhadap Kang_Roso masih belum luntur.....
amergo kebiasaan koyo mengkono kui wis sering dilakoni kawit sak durunge lungo seko kampuang. dance dance

iku kan wonge/ridere sing kademen.
yen kancaku kae montore sing mesine kepanasen.

akhire tercetuslah ide,"arep diguyang banyu wae blok mesine".
sarehne kadi tengah alas hura ono banyu, kebetulan juga wis sue leh ngampet kepingen pispis.
jur dikucurno banyune seko entuan ke blok mesin montor.
trus ngaso sakwetoro karo ngenteni mesin men rodo adem. kiro2 15menit mlakumaning melanjutkan perjalanan.
Ning yo goro iku maeng malih dadi nyebar parfum sak dalan-dalan akibat penguapan banyu seko entuan :@X: :@X:

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
prasetyo
Camat
avatar

Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: SOPO SING WIS TAU ?   Tue Mar 30, 2010 12:57 pm

[quote="rizky"]Kang_Bejo - Kang_Kliwon - Kang_Roso = piantun kang podo ngakakk
Genah no kok, karo ngumpet mengko nek digebok mas roso ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: Re: SOPO SING WIS TAU ?   Wed Mar 31, 2010 3:02 pm

Duh... ngaku po ra yo??? isin aku. hehehe
Kembali Ke Atas Go down
iwan setiawan
KorLap
avatar

Lokasi : jakarta,pondok gede bekasi
Reputation : 4
Join date : 18.07.09

PostSubyek: Re: SOPO SING WIS TAU ?   Sat May 01, 2010 12:33 pm

lucune ning endi yo................ ;) ;) ;) ;)
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: SOPO SING WIS TAU ?   Mon May 03, 2010 8:20 am

iwan setiawan wrote:
lucune ning endi yo................ ;) ;) ;) ;)
secara pitakone hura "lupa opo ora..?"
pitakone "SOPO SING WIS TAU ?"

Yen kang setiawan takon lucune ning endi yo.? yo lucune yan sampean diwadahu karung goni ditaleni banjur dicelup-celup ke jarang anget.
trus mengko gari jabuti wulune :bounce:

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
rama3njoy
Presidium
avatar

Lokasi : jogjakarta
Reputation : 6
Join date : 01.03.08

PostSubyek: Re: SOPO SING WIS TAU ?   Thu May 06, 2010 2:44 pm

ngakak atas

_________________
lihat jika km berani
Spoiler:
 


http://www.facebook.com/rama3njoy
Kembali Ke Atas Go down
http://musikasikku.blogspot.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: SOPO SING WIS TAU ?   

Kembali Ke Atas Go down
 
SOPO SING WIS TAU ?
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Guyonan-
Navigasi: