Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Malang - Jatim, wedangan kene!!

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
markus basuki
Lurah
avatar

Lokasi : malang - wonosari (ngijo)
Reputation : 2
Join date : 18.11.08

PostSubyek: Malang - Jatim, wedangan kene!!   Tue Mar 30, 2010 12:21 pm

Dulur-dulur Gunungkidul sing ana tlatah Malang sakiwa-tengene, ngumpul kene! Wedangan-wedangan dhisik. Aja lali, jeneng, alamat, uga pagaweane. Sapa ngreti bisa nganakake pakumpulan utawa arisan. Mangga, ditanggapi!
Kembali Ke Atas Go down
http://cor-amorem.blogspot.com
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: Re: Malang - Jatim, wedangan kene!!   Thu Apr 01, 2010 2:12 pm

Sajakipu Malang Asrep Pakdhe. Sami ngempal niki ten Tangerang ingkang wonten 2 musim:
1. Musim Panas
2. Puanassss sanget.
Kembali Ke Atas Go down
eko sp
Warga
avatar

Lokasi : ngawi JATIM
Reputation : 0
Join date : 02.04.10

PostSubyek: Re: Malang - Jatim, wedangan kene!!   Fri Apr 02, 2010 8:07 pm

derek gabung pak saking ngawi.
Kembali Ke Atas Go down
markus basuki
Lurah
avatar

Lokasi : malang - wonosari (ngijo)
Reputation : 2
Join date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Malang - Jatim, wedangan kene!!   Thu Apr 08, 2010 8:19 pm

Ing NGawi ana dulur saka Bogor (Playen), yaiku pak Sukardi. Nomer telpune: 0351-7718015 utawa 03517610652. Muga-muga ana gunane. Ing Ngawi uga ana dulur jenenge Hery Haryana, tapi aku kelangan alamat lan nomer hp-ne.
Kembali Ke Atas Go down
http://cor-amorem.blogspot.com
Subrata,SE
Warga
avatar

Lokasi : surabaya
Reputation : 0
Join date : 28.10.09

PostSubyek: Re: Malang - Jatim, wedangan kene!!   Mon May 24, 2010 5:52 pm

Pak Dhe Markus Basuki, dherek ngeteh saget to ? kulo sampun mbikak web site jenengan wah ... nderek bangga geneo kadang tuo sperguruan sampun sukses tinggal mampir ae Pak Dhe yen dolin teng Malang .... Pak Dhe gubuku sak niki di Sidoarjo nyambut wonten Suroboyo di Samudera Indonesia Group kulo di no. 081-332233870 / 031-71556652.
Matur suwun salam damel Keluar Pak Dhe Markus kalian Sederek kulo sedoyo ingkang asli GK wonten Jatim area ... Suwun / Broto
Kembali Ke Atas Go down
markus basuki
Lurah
avatar

Lokasi : malang - wonosari (ngijo)
Reputation : 2
Join date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Malang - Jatim, wedangan kene!!   Tue May 25, 2010 9:11 pm

Wah, matur nuwun dhik. Mangga wedangan kene!
Nek tindak Malang mampir. Nek neng kantor, gampang golekane: gedhong abang ngarep RSU (jl. j.a Suprapto 21), nek neng padhepokan: perum Sawojajar. Nomer kontak: 08175408163, omah: 0341715989, kantor: 0341354757.
Neng Surabaya ana sedulur saka Baleharjo, saiki mulang neng SMAK Frateran, Jl. Kepanjen 14 Surabaya. Jenenge aku lali. Sing genah aku tau interview dheke.
Aku wingi jane arep ngundang pembicara : Dr. Darmaningtyas saka Jogja, ning gagal sebab priyayine rada gerah. Pak Darmaningtyas ki putra Gunungkidul uga!
Sugeng makarya! Sukses putra Gunungkidul.
Kembali Ke Atas Go down
http://cor-amorem.blogspot.com
brekele_mlg
Warga
avatar

Lokasi : malang
Reputation : 0
Join date : 25.06.09

PostSubyek: Re: Malang - Jatim, wedangan kene!!   Wed May 26, 2010 12:04 am

nderek ngumpul pak de, niki sakeng warga AREMA, padhos seduluran, ngapunten mboten saget boso jowo alus, salam kenal mawon sedoyo
Kembali Ke Atas Go down
http://www.jualan-modem.com
markus basuki
Lurah
avatar

Lokasi : malang - wonosari (ngijo)
Reputation : 2
Join date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Malang - Jatim, wedangan kene!!   Wed May 26, 2010 8:21 am

Selamat datang mas Brekele! Selamat gabung. Salam satu jiwa! Arema pantas juara!!!
Saya juga Aremania lho!
Kembali Ke Atas Go down
http://cor-amorem.blogspot.com
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: Malang - Jatim, wedangan kene!!   Wed May 26, 2010 9:17 am

Nuwun sewu pak Dhe derek langkung, dalem asli Nganjuk,
ning sosok yo mulih nang malang (Sanggrahan-Dampit).
kapan dak mampir yen lagi sambang nyang Malang.

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
markus basuki
Lurah
avatar

Lokasi : malang - wonosari (ngijo)
Reputation : 2
Join date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Malang - Jatim, wedangan kene!!   Thu May 27, 2010 8:38 am

Mangga-mangga, taktunggu neng Malang! Neng ngendi wae, muga-muga sukses!
Kembali Ke Atas Go down
http://cor-amorem.blogspot.com
Warto
Lurah


Lokasi : Cileungsi mbogor njabar Indonesia.
Reputation : 2
Join date : 12.01.10

PostSubyek: Re: Malang - Jatim, wedangan kene!!   Sat Apr 30, 2011 1:04 am

Nderek tepang kulo asal BLEBERAN PLAYEN Almat Bogor mbok bilih samangkeh nyasar wonten Wagir paklek kulo wonten Jl nakulo no 115 Sidorahayu a/n BARDI PENSIUNAN TNI.mugi sageto andadosaken pasederakan

_________________
walang
Kembali Ke Atas Go down
markus basuki
Lurah
avatar

Lokasi : malang - wonosari (ngijo)
Reputation : 2
Join date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Malang - Jatim, wedangan kene!!   Thu May 26, 2011 9:27 am

Aku neng Malang ya ketemu sedulur asal Bleberan, anggota TNI, asmane Sunaryo. Biyen sekolahe neng STM Negeri Wonosari. Sapa ngerti Pak Naryo tepung pak Bardi. Salam!!
Kembali Ke Atas Go down
http://cor-amorem.blogspot.com
markus basuki
Lurah
avatar

Lokasi : malang - wonosari (ngijo)
Reputation : 2
Join date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Malang - Jatim, wedangan kene!!   Thu May 26, 2011 9:29 am

Aku neng Malang ya ketemu sedulur asal Bleberan, anggota TNI, asmane Sunaryo. Biyen sekolahe neng STM Negeri Wonosari. Sapa ngerti Pak Naryo tepung pak Bardi. Salam!!
Kembali Ke Atas Go down
http://cor-amorem.blogspot.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Malang - Jatim, wedangan kene!!   

Kembali Ke Atas Go down
 
Malang - Jatim, wedangan kene!!
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: ALL ABOUT GUNUNGKIDUL :: Kumpulnya Para Pencari Nasi-
Navigasi: