Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Nyuwun pitulungan (undangan syukiuran)

Go down 
PengirimMessage
Lanang168
Lurah
avatar

Lokasi : Semin (dul terminal) - Cikarang, JBBK
Reputation : 0
Join date : 16.07.09

PostSubyek: Nyuwun pitulungan (undangan syukiuran)   Wed Apr 14, 2010 2:37 pm

permisi om Moderator,

Ada yang bisa bantu (kasih contoh) Undangan Sukuran Kumpul Keluarga dalam bahasa Jawa yang halus?

rencananya undangan kira2 buat 200 undangan (150 undangan untuk tetangga & 50 undangan buat teman2 sekolah dulu)

terimakasih sebelumnya'
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Nyuwun pitulungan (undangan syukiuran)   Tue May 04, 2010 9:15 am

Kang Pri iki sing iso marahi...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Nyuwun pitulungan (undangan syukiuran)   Fri May 21, 2010 7:45 pm

Assalaamu’alaikum wa rahmatuLlahi wa barakaatuh

Nuwun hawiyosipun serat punika sesulihing badan kawula sowan wonten ing ngarsa panjenengan sekaliyan. Mbok bilih Gusti Allah angganjar wilujeng ing samudayanipun, kita badhe gadhah niat Syukuran...... ( karono nduwe uni opo liyane...)

Ugi hangajab rawuhipun para sutresna,
hangestreni khajat Syukuran wonten ing
Jl. Sugiyo pranoto No.01 Blok II Wonosari - Gunung kidul
Lumadi hing dinten
Jemuah Kliwon kaleres tanggal 29 Desember 2010
wekdal tabuh kaping 16.00 WIB.

Mbok menawi panjenengan sekaliyan dhangan ing penggalih sarta mboten wonten alangan saktunggal punapa, kita aturi angrawuhi kajat lan niat kita kasebat ing nginggil punika. Awit saking rawuhipun para sutresna, keparenga kita nelakaken gunging panuwun.

Cekap semanten atur serat ulem punika.
Tuhu langgeng trisno.


Lanang 168...+ kel.

( iki minongko conto kang,dicobo sik liyane sumonggo..)
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Nyuwun pitulungan (undangan syukiuran)   Sat May 22, 2010 2:01 pm

mantep kang... biasa dadi dalang neng nggon nikahan sajake..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Nyuwun pitulungan (undangan syukiuran)   

Kembali Ke Atas Go down
 
Nyuwun pitulungan (undangan syukiuran)
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: ALL ABOUT GUNUNGKIDUL :: Norma - Norma Daerah-
Navigasi: