Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Siapa cinta pertama kamu???

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5
PengirimMessage
m4rji20
Warga


Lokasi : tepus
Reputation : -1
Join date : 02.05.09

PostSubyek: Siapa cinta pertama kamu???   Sun Apr 25, 2010 3:02 am

First topic message reminder :

berbagi Cerita donk...!! siapa cinta kamu yang pertama kali, kenangan apa saja yang gag pernah kamu lupain

:heart:
:heart:
:heart:
:heart:
:heart:
Kembali Ke Atas Go down

PengirimMessage
Asmaraningtyas
Camat


Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: Siapa cinta pertama kamu???   Thu Mar 01, 2012 11:52 pm

adrianGP wrote:
sopo yo....RUMINI ngakakk we,,anake wes 2 je seprene wisin aku nek ktemu huft
apik kuwi jenenge Room = kamar mini= cilik. maksud wong kuwi dhuwe kamar cilik....
Kembali Ke Atas Go down
Agus_Gogon
Pengawas


Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: Siapa cinta pertama kamu???   Fri Mar 02, 2012 5:49 pm

Asmaraningtyas wrote:
adrianGP wrote:
sopo yo....RUMINI ngakakk we,,anake wes 2 je seprene wisin aku nek ktemu huft
apik kuwi jenenge Room = kamar mini= cilik. maksud wong kuwi dhuwe kamar cilik....
ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
Agus_Gogon
Pengawas


Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: Siapa cinta pertama kamu???   Fri Mar 02, 2012 5:50 pm

sacho_eka wrote:
adrianGP wrote:
sopo yo....RUMINI ngakakk we,,anake wes 2 je seprene wisin aku nek ktemu huft
ngakak

jenenge kiy.. jian GunungKidul banget!

kwe ki piye,,,jenenge we nek ndeso,,jman mbiyen ki raenek sek jenenge via,nia,lauren ki,,ene e jem yem mi ni ngangakk ngangakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
masipoeng
Camat


Join date : 16.06.11

PostSubyek: Re: Siapa cinta pertama kamu???   Fri Mar 02, 2012 8:34 pm

jeneng ndeso wajah kota,. ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
Asmaraningtyas
Camat


Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: Siapa cinta pertama kamu???   Sat Mar 03, 2012 12:30 am

aku tak crita jaman biyene simbah ya nang..
rikala isih SD biyen...kelas enem aku ki jatuh cinta karo kanca tunggal sak sekolah kelas enem uga beda kelas. bocahe manis tenan wektu iku...tur lagi teka pindahan saka tulungagung. jan kya nggon pilem kae...ana cewek pindahan terus jatuh cinta.... ning cintaku ra ana kelanjtane... ra ngerti carane miwiti...ya jeneg we isih kelas enem jaman biyen.

bareng smp , sma wis ra dadi sak sekolah lali. bareng gedhe simanis iku kok ya nang jakarta kuliah...suatu hari mak bedunduk isa gathuk meneh nadayan aku ora anan jakarta. surat suratan ...eh simanis pranyata jatuh cinta mbek aku.... ning aku thok ethok ra ngerti nadyan di sindir sindir nggon surate men aku "menyatakan" luwih dhisik. kenapa aku thok ethok ra paham...lha wong neng karangmojo we pacarku mben wis dobel dobel..ngapa menh macari wong nang jakarta.... iya ora?

nggo memepertegas nek aku ra cinta ro dheweke...wektu dheweke mulih neng karangmojo, tak dolani neng omahe ning aku cerita karo si manis nek aku lagi ana masalah ra pacarku. wiwit kuwi aku ra tau disurati meneh tur aku ra tau ketemu meneh nganti saiki...critane ttg si manis kwi kepiye we aku ra tau krungu....mben si manis kwi mapan neng ulujami..duk nalika isih surat suratan ro aku... nek saiki ya embuh.....

kwi cinta pertama ku....
Kembali Ke Atas Go down
widjiume
Camat


Join date : 21.12.11

PostSubyek: Re: Siapa cinta pertama kamu???   Sat Mar 03, 2012 6:24 am

masipoeng wrote:
CINTA
CIu campur faNTA... mendem

Itu tidak baik mas, bikin orang gila... tayupan ska
Kembali Ke Atas Go down
http://widjiume.web.id
wiwid
HanSip


Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: Siapa cinta pertama kamu???   Tue Mar 06, 2012 5:42 am

Asmaraningtyas wrote:
aku tak crita jaman biyene simbah ya nang..
rikala isih SD biyen...kelas enem aku ki jatuh cinta karo kanca tunggal sak sekolah kelas enem uga beda kelas. bocahe manis tenan wektu iku...tur lagi teka pindahan saka tulungagung. jan kya nggon pilem kae...ana cewek pindahan terus jatuh cinta.... ning cintaku ra ana kelanjtane... ra ngerti carane miwiti...ya jeneg we isih kelas enem jaman biyen.

bareng smp , sma wis ra dadi sak sekolah lali. bareng gedhe simanis iku kok ya nang jakarta kuliah...suatu hari mak bedunduk isa gathuk meneh nadayan aku ora anan jakarta. surat suratan ...eh simanis pranyata jatuh cinta mbek aku.... ning aku thok ethok ra ngerti nadyan di sindir sindir nggon surate men aku "menyatakan" luwih dhisik. kenapa aku thok ethok ra paham...lha wong neng karangmojo we pacarku mben wis dobel dobel..ngapa menh macari wong nang jakarta.... iya ora?

nggo memepertegas nek aku ra cinta ro dheweke...wektu dheweke mulih neng karangmojo, tak dolani neng omahe ning aku cerita karo si manis nek aku lagi ana masalah ra pacarku. wiwit kuwi aku ra tau disurati meneh tur aku ra tau ketemu meneh nganti saiki...critane ttg si manis kwi kepiye we aku ra tau krungu....mben si manis kwi mapan neng ulujami..duk nalika isih surat suratan ro aku... nek saiki ya embuh.....

kwi cinta pertama ku....

Koq koyo sinetron yo?.. ngakakk
saiki mbuh kepiye kwi mbah maksudte?..
jeneng e sopo e?..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
widjiume
Camat


Join date : 21.12.11

PostSubyek: Re: Siapa cinta pertama kamu???   Thu Mar 08, 2012 6:46 pm

Asmaraningtyas wrote:
aku tak crita jaman biyene simbah ya nang..
rikala isih SD biyen...kelas enem aku ki jatuh cinta karo kanca tunggal sak sekolah kelas enem uga beda kelas. bocahe manis tenan wektu iku...tur lagi teka pindahan saka tulungagung. jan kya nggon pilem kae...ana cewek pindahan terus jatuh cinta.... ning cintaku ra ana kelanjtane... ra ngerti carane miwiti...ya jeneg we isih kelas enem jaman biyen.

bareng smp , sma wis ra dadi sak sekolah lali. bareng gedhe simanis iku kok ya nang jakarta kuliah...suatu hari mak bedunduk isa gathuk meneh nadayan aku ora anan jakarta. surat suratan ...eh simanis pranyata jatuh cinta mbek aku.... ning aku thok ethok ra ngerti nadyan di sindir sindir nggon surate men aku "menyatakan" luwih dhisik. kenapa aku thok ethok ra paham...lha wong neng karangmojo we pacarku mben wis dobel dobel..ngapa menh macari wong nang jakarta.... iya ora?

nggo memepertegas nek aku ra cinta ro dheweke...wektu dheweke mulih neng karangmojo, tak dolani neng omahe ning aku cerita karo si manis nek aku lagi ana masalah ra pacarku. wiwit kuwi aku ra tau disurati meneh tur aku ra tau ketemu meneh nganti saiki...critane ttg si manis kwi kepiye we aku ra tau krungu....mben si manis kwi mapan neng ulujami..duk nalika isih surat suratan ro aku... nek saiki ya embuh.....

kwi cinta pertama ku....

ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://widjiume.web.id
Ayom
Warga


Join date : 10.03.12

PostSubyek: Re: Siapa cinta pertama kamu???   Sat Mar 10, 2012 6:10 pm

Absen sorre! !

user baru numpang mampir,
mau gabung! ! Very Happy
kok , sepi :lol:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.tikatu.pun.bz
Ayom
Warga


Lokasi : Semin
Reputation : 0
Join date : 10.03.12

PostSubyek: Re: Siapa cinta pertama kamu???   Sat Mar 10, 2012 6:11 pm

Absen sorre! !

user baru numpang mampir,
mau gabung! ! Very Happy
kok , sepi :lol:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.tikatu.pun.bz
masipoeng
Camat


Lokasi : Sungailiat, Bangka
Reputation : 5
Join date : 16.06.11

PostSubyek: Re: Siapa cinta pertama kamu???   Sat Mar 10, 2012 10:10 pm

monggo mas mampir rumiyin, disekecakke... mendem

_________________
MONGGO KULO ATURI MLEBET MRIKI
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
widjiume
Camat


Lokasi : BEKASI
Reputation : 9
Join date : 21.12.11

PostSubyek: Re: Siapa cinta pertama kamu???   Sun Mar 11, 2012 10:13 am

Yasinta Ika wrote:
aku kok bingun yo mocone..jare mbahas cinta pertama. kok dadi tekan sapi, opo kiro2 lagi do jatuh cinta karo sapi ngono po pie????

wis ben mbak, sak karepe sing gawe thred/// loncat

_________________
Tips kecantikan saricosmetics Cream Sari Kosmetik crystal x Obat Herbal Alami Cream sari kelambu nyamuk siklus pembalut wanita twin tulipware sarikosmetik pemutih sari
Kembali Ke Atas Go down
http://widjiume.web.id
suryanto SL
Koordinator


Lokasi : Bekasi
Reputation : 3
Join date : 03.04.12

PostSubyek: Re: Siapa cinta pertama kamu???   Thu May 03, 2012 12:04 pm

Ayom wrote:
Absen sorre! !

user baru numpang mampir,
mau gabung! ! Very Happy
kok , sepi :lol:
perasaan sampeyan wae sepi mas,,,rame banget kie,,, kabur

_________________
cream sari kosmetik skin care R&P Kosmetik cream sari kosmetik Cream Sari Palsu natural crystal x pelangsing tubuh twin tulipware pembalut cuci ulang kelambu nyamuk arliva kosmetik obat pelangsing Cream Sari
Kembali Ke Atas Go down
http://twintulipware-indonesia.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubyek: Re: Siapa cinta pertama kamu???   Today at 5:55 am

Kembali Ke Atas Go down
 
Siapa cinta pertama kamu???
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 5 dari 5Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Coerhat-
Navigasi: