Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Bebasan / Paribasan

Go down 
PengirimMessage
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Bebasan / Paribasan   Mon May 17, 2010 2:27 pm

kadang aku sok krungu ukoro bebasan/paribasan koyo mengkene :

Gupak pulute ora mangan nangkane : Melu rekasa nanging ora melu ngarakake kepenake
Cablek-cablek lemut : Nindakake pegaweyan sing remeh.
Dicutat kaya cacing : Ditundhung kanthi cara kang siya-siya.
Ambalung usus : Wong sing kekarepane kendho kenceng.

ono maneh nggo diterusake......

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
must_ed
Koordinator
avatar

Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: Bebasan / Paribasan   Tue May 18, 2010 2:20 pm

dadio banyu emoh nyawuk dadio godong emoh nyuwek = gething banget

_________________
BOCAH NDESO ARANG NGERTI KUTHO
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: Bebasan / Paribasan   Wed May 19, 2010 8:47 am

must_ed wrote:
dadio banyu emoh nyawuk dadio godong emoh nyuwek = gething banget
dak kiro iki posting sekalian pelampiasan unek-unek
monggo lanjut maning

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: Bebasan / Paribasan   Wed May 19, 2010 9:04 am

Keplok ora tombok = melu seneng ora ragad

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: Bebasan / Paribasan   Wed May 26, 2010 8:46 am

Beras wutah arang mulih marang takere = samubarang kang wis owah, langka bisa pulih kaya maune
Dudu sanak dudu kadang, yen mati melu kelangan = wong liya, nanging yen wong iku nganti nandhang ora kepenak, mesthi dibelani
Kaya banyu karo lenga = Wong kang ora bisa rukun
Nglangkahi oyod mimang = bingung.

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
must_ed
Koordinator
avatar

Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: Bebasan / Paribasan   Mon May 31, 2010 1:23 pm

thenguk thenguk nemu kethuk = ra ngopo2 entuk rejeki

_________________
BOCAH NDESO ARANG NGERTI KUTHO
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: Bebasan / Paribasan   Mon May 31, 2010 3:51 pm

must_ed wrote:
thenguk thenguk nemu kethuk = ra ngopo2 entuk rejeki
kadang2 yen lagi ududan dewekan sok2 ngarep2 kaya kue ngakakk ngakakk

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
sacho_eka
Pengawas
avatar

Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: Bebasan / Paribasan   Fri Aug 19, 2011 12:37 am

wong lumampah tur kasatan toyo...
tegese ngelak.. nek ra yo kentean sangu... huft
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Bebasan / Paribasan   

Kembali Ke Atas Go down
 
Bebasan / Paribasan
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: IT GADGET & EDU CORNER :: Boso Jowo-
Navigasi: