Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Nemu Forum Mlebu Kene

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Nemu Forum Mlebu Kene   Wed May 07, 2008 11:40 am

Sing nemu Forum GK iki, cobo do crito:::

Nek aku nemu forum iki lagi pas ngarit ning nggunung, wis kranjangku kebak tak tinggal udut ro mbuka laptop..iseng2 golek ning google

eh malah nemu FORUM GK iki...

Ndaftar deh akhire.....

Jan udute tambah mantep banget iki....

BTW nek iso gek d gaweke klambi po kaos yo....
Terus critane sing asyik piye maneh, ono sing lg dodol ronde po yo ngakak
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Nemu Forum Mlebu Kene   Wed May 07, 2008 4:14 pm

Wah kok sepi banget sih...Opo do GAPTEK yo...wakakka ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak




































































:afro: :afro: :afro: :afro: :%^&^: :%^&^: :%^&^: :%^&^: :%^&^: :%^&^: :%^&^:
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
__BlacKy__
Donatur


Lokasi : Djodja___
Reputation : 14
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Nemu Forum Mlebu Kene   Wed May 07, 2008 4:22 pm

ngakak monggo mas jan mbak google ampun terangane ngakak ngakak :afro:
Kembali Ke Atas Go down
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: Nemu Forum Mlebu Kene   Thu May 08, 2008 11:53 am

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Sing nemu Forum GK iki, cobo do crito:::

Nek aku nemu forum iki lagi pas ngarit ning nggunung, wis kranjangku kebak tak tinggal udut ro mbuka laptop..iseng2 golek ning google

eh malah nemu FORUM GK iki...

Ndaftar deh akhire.....

Jan udute tambah mantep banget iki....

BTW nek iso gek d gaweke klambi po kaos yo....
Terus critane sing asyik piye maneh, ono sing lg dodol ronde po yo ngakak
monggo mas, masalah kaso nembe dipun proses, sakwantawis nembe saged damel stiker lan poster mas, nimu mawon taksih sakedhik (kekirangan dana mbok menawi), sumonggo nek panjenengan bade nyumbang kulo aturi paring kabar teng Mase_
Kembali Ke Atas Go down
Mase_
Camat


Lokasi : di atas Gentheng
Reputation : 45
Join date : 28.02.08

PostSubyek: Re: Nemu Forum Mlebu Kene   Thu May 08, 2008 7:06 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Sing nemu Forum GK iki, cobo do crito:::

Nek aku nemu forum iki lagi pas ngarit ning nggunung, wis kranjangku kebak tak tinggal udut ro mbuka laptop..iseng2 golek ning google

eh malah nemu FORUM GK iki...

Ndaftar deh akhire.....

Jan udute tambah mantep banget iki....

BTW nek iso gek d gaweke klambi po kaos yo....
Terus critane sing asyik piye maneh, ono sing lg dodol ronde po yo ngakak

ati2 kang Nek Layar Monitor laptope kebacok aret,,, ngakakk aya aya wae.... Ngaret nggowo Lapoto...

Sekalian Search/Googling suket nang Google ae Kang..... nek wes nemu trus di Downloat... ngakakk

_________________
===========================================
Nothing special
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com
redbiem
Koordinator


Lokasi : dunia maya
Reputation : 2
Join date : 03.03.08

PostSubyek: Re: Nemu Forum Mlebu Kene   Thu May 08, 2008 7:32 pm

nek aku pas mbukak2 lemari nggolek kathok malah nemu forum iki.. gek njuk daftar yoan.. hehehehhehe...
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Nemu Forum Mlebu Kene   Thu May 08, 2008 7:51 pm

Mase_ wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Sing nemu Forum GK iki, cobo do crito:::

Nek aku nemu forum iki lagi pas ngarit ning nggunung, wis kranjangku kebak tak tinggal udut ro mbuka laptop..iseng2 golek ning google

eh malah nemu FORUM GK iki...

Ndaftar deh akhire.....

Jan udute tambah mantep banget iki....

BTW nek iso gek d gaweke klambi po kaos yo....
Terus critane sing asyik piye maneh, ono sing lg dodol ronde po yo ngakak

ati2 kang Nek Layar Monitor laptope kebacok aret,,, ngakakk aya aya wae.... Ngaret nggowo Lapoto...

Sekalian Search/Googling suket nang Google ae Kang..... nek wes nemu trus di Downloat... ngakakk


Ning tenang ae....arite tak sengkelit ning Mburi koyo petruk...

Kan ono sing ngawasi SEMAR to yo...
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Nemu Forum Mlebu Kene   Thu May 08, 2008 7:52 pm

redbiem wrote:
nek aku pas mbukak2 lemari nggolek kathok malah nemu forum iki.. gek njuk daftar yoan.. hehehehhehe...


Ning g kleru kathoke mbhamu sing kolor ireng to....

biasane kan awkmu ro nggone mbahmu gur ijolan anggon...

ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
redbiem
Koordinator


Lokasi : dunia maya
Reputation : 2
Join date : 03.03.08

PostSubyek: Re: Nemu Forum Mlebu Kene   Fri May 09, 2008 4:47 pm

wakakakakakkaka... lha kae ki kathokku je kang, ning kerep disilih mbahku.... ngakak lol!
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Nemu Forum Mlebu Kene   Sun May 18, 2008 7:37 am

ehm bukane kathok irengmu disilih kancamu kae bos ket SMArung dibalekke

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
sug3st
Camat


Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: Nemu Forum Mlebu Kene   Sun May 18, 2008 9:50 am

ojo lali caping e kang

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Nemu Forum Mlebu Kene   Tue May 20, 2008 5:34 am

sug3st wrote:
ojo lali caping e kang

weh iyo keri nang omahmu ya mas
yo sesuk ta jupuke

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Mase_
Camat


Lokasi : di atas Gentheng
Reputation : 45
Join date : 28.02.08

PostSubyek: Re: Nemu Forum Mlebu Kene   Tue May 20, 2008 7:29 pm

ngakak Sharing Nemu Forum.. malah dadi Nemu Kathok....kihh frustasi

Tapi sebere dah ada ih Tret tentang dari Mana kenal Forumm Very Happy

Tapi gpp.... moga nanti lebih teliti lagi biar gak ada Tret Double.....

baca sebelum membeli... eh, Baca sebelum membuat Tret dan Posting... ajib

_________________
===========================================
Nothing special
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com
sacho_eka
Pengawas


Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: Nemu Forum Mlebu Kene   Fri Dec 18, 2009 10:08 pm

wew iki koment jaman semono... kok ketok e gayeng... podho rukun2

sak iki yo mestine soyo luwih akur koyone..!! aminn

aku nemu forum seko surate adik kelasku neng www.akucintasekolah.com
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
bowo_wahyu
SatPam


Lokasi : ngawen - karangmojo - djogdjakarta
Reputation : 6
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: Nemu Forum Mlebu Kene   Fri Dec 18, 2009 10:15 pm

sacho_eka wrote:
wew iki koment jaman semono... kok ketok e gayeng... podho rukun2

sak iki yo mestine soyo luwih akur koyone..!! aminn

aku nemu forum seko surate adik kelasku neng www.akucintasekolah.com

wow jebule koe to, sing ketemu ng kono kie piiisssssssss

_________________


www.siapcetak.in
Kembali Ke Atas Go down
http://www.siapcetak.in
erwan efendi
Koordinator


Lokasi : Indramayu Asli Ngleri Playen GK Ngayogyokarto Hadiningrat
Reputation : 2
Join date : 14.05.09

PostSubyek: Re: Nemu Forum Mlebu Kene   Sat Dec 19, 2009 3:40 am

ta njawab judule kang :
"yo.... tak mlebu, gek ayo dho jagongan...! mbokmu....! wedange teh+gulone batu sing kuenthel gek ndang ditokke, patutte mak sripiiiit.. hmmmmm.... gandem marem." Seduut.... udute lintingan padhut tlepok.... karo lungguh jegang. jagongan yo kang....!!!

_________________
From :


FB = http://www.facebook.com/erwan.efendi

Blog 1 = http://artimagesq.blogspot.com/
Blog 2 = http://websfendyc.blogspot.com/
Blog 3 = http://blo99uru.blogspot.com/

Web's Fendy'c

Trim's
Kembali Ke Atas Go down
http://blo99uru.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubyek: Re: Nemu Forum Mlebu Kene   Today at 8:52 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
Nemu Forum Mlebu Kene
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: