Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2, 3  Next
PengirimMessage
prasetyo
Camat
avatar

Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Mon Dec 20, 2010 5:37 pm

Monggo Mas Pengurus FKOGK,. gek di jadwalke meneh ARISAN FKOGK ne,.. nek kiro2 wis entok kabeh,.. yo gek dibaleni meneh seko awal,.. wedangan bareng2 meneh ben seger ngono lho,...
Kembali Ke Atas Go down
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Mon Dec 20, 2010 6:15 pm

wah.... cocok iki. tulung simbah sesuk didaftar nggih, yen arisane wis arep diwiwiti.
matur nuwun
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Mon Dec 20, 2010 11:04 pm

Arisanne piye?.
mesakne sing durung oleh
Kembali Ke Atas Go down
Soni_Kyocera
Koordinator
avatar

Lokasi : Bojong Gede-Bogor
Reputation : 3
Join date : 04.08.10

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Tue Dec 21, 2010 7:57 am

mbah sunar wrote:
wah.... cocok iki. tulung simbah sesuk didaftar nggih, yen arisane wis arep diwiwiti.
matur nuwun

Kulo nggih nderek simbah sunar mawon, . . . . .

Wassalam,
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Wed Dec 22, 2010 2:13 pm

semanten ugi kulo...
kulo nderek kemawon, menawi ajeng dipun bika melih, inpohe kemawon

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
japrax
Presidium
avatar

Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Sun Jan 02, 2011 9:19 am

aku urung oleh frustasi
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Mon Jan 03, 2011 12:25 pm

aku wis oleh... minggu ngarep wz metu info'ne mas...

pindahan tahun ki rodo ribet je... 😢

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Tue Jan 04, 2011 10:18 pm

gandung wrote:
aku wis oleh... minggu ngarep wz metu info'ne mas...

pindahan tahun ki rodo ribet je... 😢

Kok iso ngono, lha sing ngelola po rep do rabi??? weh mbok gek di gerake yo lur, mesake sing urung entuk kui
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
agung shejack
Lurah
avatar

Lokasi : karang pilang rejosari semin...
Reputation : 1
Join date : 24.07.10

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Wed Jan 12, 2011 10:40 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
gandung wrote:
aku wis oleh... minggu ngarep wz metu info'ne mas...

pindahan tahun ki rodo ribet je... 😢

Kok iso ngono, lha sing ngelola po rep do rabi??? weh mbok gek di gerake yo lur, mesake sing urung entuk kui

sajaknya yo ngono kang..
Aku yo kangen kumpul2e je,

_________________
tansah eling lan waspodho urip mung mampir ngombe.... Surodiro joyodiningrat lebur dening pangastuti ngakak
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Wed Jan 12, 2011 11:06 pm

mulu nyundul wae, ayo lanjutkan

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Fri Jan 14, 2011 2:00 pm

aku ki manutan je.... arep diteruske yo ayo, arep wiwit seko anyar yo ayo...
dadi wong tuwo tak manut sing enom wae... piye penake...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Fri Jan 14, 2011 2:12 pm

kandar wrote:
aku ki manutan je.... arep diteruske yo ayo, arep wiwit seko anyar yo ayo...
dadi wong tuwo tak manut sing enom wae... piye penake...
njih nyatane dadi wong manut kikepenak kok

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Fri Jan 14, 2011 5:30 pm

huuh arep bubarrrr yo manut..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Fri Jan 14, 2011 11:34 pm

kandar wrote:
huuh arep bubarrrr yo manut..
weh iki ngogrok2 coro alus. hemm aku tak mlipir nang pojokan disit wae lek ngono

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Sat Jan 15, 2011 5:25 pm

kandar wrote:
huuh arep bubarrrr yo manut..


Nek arep dibuka aku di kbari yo kang, mengko tak titip kakangku. Ijik 3 periode jew. berarti ijik wong 8 nan seik urung entuk...he he he
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
agung shejack
Lurah
avatar

Lokasi : karang pilang rejosari semin...
Reputation : 1
Join date : 24.07.10

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Sun Jan 16, 2011 6:29 am

kandar wrote:
huuh arep bubarrrr yo manut..

LHA opo ora kelingan loro lopone to kang??
mesakne sing urung oleh...

_________________
tansah eling lan waspodho urip mung mampir ngombe.... Surodiro joyodiningrat lebur dening pangastuti ngakak
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Sun Jan 16, 2011 8:02 am

agung shejack wrote:
kandar wrote:
huuh arep bubarrrr yo manut..

LHA opo ora kelingan loro lopone to kang??
mesakne sing urung oleh...
aku rak ramelu komen, tak mendelok seko pinggiran wae "mapan narik slimut maneh,jian adem tenan"

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Tue Jan 25, 2011 3:55 pm

lha wong koyo paten sentir peteng ndedet...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
japrax
Presidium
avatar

Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Sat Feb 26, 2011 3:09 pm

aku nunggu nganti ngoyot ra ono kabare kok malah arep di bubarke.. la iseh ono sing urung entok jek, termasuk aku.. frustasi
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Mon Feb 28, 2011 8:30 am

wakakakakk... mesakke men.

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Thu Mar 03, 2011 1:39 pm

gek ayoooooo....

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Mon Mar 07, 2011 4:34 pm

sabar loorrr..... admin'e arisan jeh angel... okeh kerjaan ketok'nya....

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Tue Mar 08, 2011 12:11 am

gek terus arep digelar menyang ngendi maneh kye

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
lastsniper84
KorLap
avatar

Lokasi : Maluku Tenggara Barat
Reputation : 0
Join date : 27.05.08

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Fri Mar 11, 2011 9:41 pm

AQ YO TAK MELU DAFTAR.........SOALE RA TAU MELU E
Kembali Ke Atas Go down
http://www.arigunkid.com/
hery bdy
Koordinator
avatar

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Wed Mar 16, 2011 1:53 am

sing periode wingi aku wis oleh arisan urung yo....?

Nek arak diwiwiti meneh yo siap........!

_________________
OKE COY.....!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Sat Mar 26, 2011 1:56 pm

arep sido ayoo ora iki...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Sun Apr 10, 2011 4:56 pm

kandar wrote:
arep sido ayoo ora iki...


Lha mbuh ki, aku yo manut jew
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
prasetyo
Camat
avatar

Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Mon Apr 11, 2011 2:12 pm

Ngasi pegel le nunggu pengumuman,.. gek ayoo lur ngumpul maneh,..
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Sun Apr 17, 2011 8:06 pm

gek,,, gek,,, yo malah gek,,, gek,,,

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
daRinto
Donatur
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 1
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   Sat Apr 23, 2011 9:04 pm

Ayo yo dilanjutke !!!! ojo kesuwen

_________________
OJO GOROH
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...   

Kembali Ke Atas Go down
 
AYO ARISAN FKOGK NE DIBALENI MENEH,...
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 3Pilih halaman : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: