Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2, 3  Next
PengirimMessage
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Wed Jan 26, 2011 8:17 pm

kapan? sak sire yen selo wektune. gek jur paling langung jawab komen sing anyar.

yen jenengan gek pripun...

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene


Terakhir diubah oleh rizky tanggal Sun Jan 30, 2011 7:56 am, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
prasetyo
Camat
avatar

Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Thu Jan 27, 2011 10:38 am

paling ora 2 dino pisan login,.. yo,.. golek2 kabar sing anyar,.. komentar marang sing perlu dikomentari,.. sing jelas pilang-piling golek prawan ayu gak nemu2,.. ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Fri Jan 28, 2011 2:04 pm

KAPAN? Saben dino iso LOGIN luwih seko ping telu. Lha nek malem jumat cukup ping pindo wae gek bobok pules....
Kembali Ke Atas Go down
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Sat Jan 29, 2011 7:43 pm

aku bendina mbahhh,,,setiap 2 jam skali ngecek tok,,ndeleng kabar,,,nek bengi ra tau
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Sun Jan 30, 2011 8:02 am

prasetyo wrote:
paling ora 2 dino pisan login,.. yo,.. golek2 kabar sing anyar,.. komentar marang sing perlu dikomentari,.. sing jelas pilang-piling golek prawan ayu gak nemu2,.. ngakakk
Ojo seru-seru mengko ndak liyane krungu.
emang kadi kene ono prawan ayu yo kang prasetyo, lirih2 wae

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
prasetyo
Camat
avatar

Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Tue Feb 01, 2011 3:48 pm

Om Rizky,.. neng kene isine gur batangan kabeh,..
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Tue Feb 01, 2011 5:17 pm

prasetyo wrote:
Om Rizky,.. neng kene isine gur batangan kabeh,..

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Tue Feb 15, 2011 4:23 pm

Jam nduwur kui 03:22pm, aku gur kelap-kelop dewekan. ya wis rasah suwe-suwe, marahi ....
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Wed Feb 16, 2011 2:35 am

jam 01.35am, ngendangi bolo lawas lahkok malah wis do angler

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
siwid
Donatur
avatar

Lokasi : nomaden
Reputation : 21
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Wed Feb 16, 2011 12:42 pm

ra mesti kang. wong koneksiku lemot jew. rung nggo pertamax. frustasi

_________________
Syarat biar punya kawan memang sederhana. Modalnya, mau menerima kawanmu apa adanya. Itu saja!
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Wed Feb 16, 2011 2:00 pm

saiki on maning,..
podowae iki juga gae solar harian pleki, yen mendung mlayune kemput-kemput

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
erwan efendi
Koordinator
avatar

Lokasi : Indramayu Asli Ngleri Playen GK Ngayogyokarto Hadiningrat
Reputation : 2
Join date : 14.05.09

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Thu Feb 17, 2011 1:28 pm

aku sue ora koment, ugo sue tenan ora ungak2 forum, lha sekali ungak oleh iki.... yo dadi coment perdanaqiu meneh iki :cheers:

_________________
From   :


FB = http://www.facebook.com/erwan.efendi

Blog 1 = Art Images
Blog 2 = Webs Fendyc
Blog 3 = Blog Guru
Blog 4 = House Joglo

Electronic Money Exchangers

Trim's
Kembali Ke Atas Go down
http://blo99uru.blogspot.com/
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Thu Feb 17, 2011 7:17 pm

konco,,2 coba nganggo modem smart,,,alhamdulilah lancar,,di samping tarip murah enak cepet bnget
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Thu Feb 17, 2011 9:24 pm

siki iso ngenet maning hapene inyong, gek njur langsung mlebu gon porum kye

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Thu Mar 03, 2011 11:32 pm

jam 10.30pm. ungak-ungak... jebul nyenyet-e eram.
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Wed Mar 16, 2011 12:44 am

tengah wengi, kelop-kelop ora iso merem mripate.
mlebu porum golekki sedulur sing rung iso merem

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
prasetyo
Camat
avatar

Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Tue Dec 06, 2011 10:05 am

saiki ben ndino login,.. ben forume rame meneh,.. neng facebook wis rodo bosen,..
Kembali Ke Atas Go down
alventa
Pengawas
avatar

Lokasi : http://instaforex.com/
Reputation : 5
Join date : 24.06.11

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Tue Dec 06, 2011 10:26 am

Fesbuk ki juga kadang membosankan.....

_________________
Join with InstaForex | Indonesian Forex Forum |
Follow us on FaceBook | Keep Learning and Doing |
Kembali Ke Atas Go down
http://instaforex.com/
erwan efendi
Koordinator
avatar

Lokasi : Indramayu Asli Ngleri Playen GK Ngayogyokarto Hadiningrat
Reputation : 2
Join date : 14.05.09

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Wed Dec 07, 2011 2:15 pm

ning facebook isine gur podho NGELUH kabeh.

_________________
From   :


FB = http://www.facebook.com/erwan.efendi

Blog 1 = Art Images
Blog 2 = Webs Fendyc
Blog 3 = Blog Guru
Blog 4 = House Joglo

Electronic Money Exchangers

Trim's
Kembali Ke Atas Go down
http://blo99uru.blogspot.com/
wiwid
HanSip
avatar

Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Wed Dec 07, 2011 2:17 pm

erwan efendi wrote:
ning facebook isine gur podho NGELUH kabeh.
Karo mung ngucapke salam thok.. ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
erwan efendi
Koordinator
avatar

Lokasi : Indramayu Asli Ngleri Playen GK Ngayogyokarto Hadiningrat
Reputation : 2
Join date : 14.05.09

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Wed Dec 07, 2011 2:25 pm

wiwid wrote:
erwan efendi wrote:
ning facebook isine gur podho NGELUH kabeh.
Karo mung ngucapke salam thok.. ngakakk

heheehe..... kandani kok, mung WDC sik paling Te O Pe


_________________
From   :


FB = http://www.facebook.com/erwan.efendi

Blog 1 = Art Images
Blog 2 = Webs Fendyc
Blog 3 = Blog Guru
Blog 4 = House Joglo

Electronic Money Exchangers

Trim's
Kembali Ke Atas Go down
http://blo99uru.blogspot.com/
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Wed Dec 07, 2011 11:52 pm

masih tetep koyok biasane, unlen sak wayah2. muter2 ngendangi porum WDC.
gek jur kadang komplen nang moderatore ning ora ditanggepi

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Thu Dec 08, 2011 9:29 pm

minggu-minngu iki isone gur nek wengi bar jam 21.00, lagi nunggoni putuku dho sinau (lagi Ulangan Umum).
trus ngarep-arep tekane jaket.
Kembali Ke Atas Go down
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Thu Dec 08, 2011 9:34 pm

on line sak selane karo dhemek sing mlethek dhewek
Kembali Ke Atas Go down
Mochamad Nurahyani
Camat
avatar

Lokasi : http://toko-muslim.web.id
Reputation : 9
Join date : 01.10.08

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Thu Dec 08, 2011 9:42 pm

yo gek komentare sek apik gen ra mlethek dewek
Kembali Ke Atas Go down
http://toko-muslim.web.id
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Thu Dec 08, 2011 10:36 pm

SING APIK KI YO SING MLETHEK DHEWEK KUI KANG
Kembali Ke Atas Go down
Mochamad Nurahyani
Camat
avatar

Lokasi : http://toko-muslim.web.id
Reputation : 9
Join date : 01.10.08

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Fri Dec 09, 2011 8:23 am

iyo mbah......
Kembali Ke Atas Go down
http://toko-muslim.web.id
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Mon Dec 12, 2011 11:15 pm

Mochamad Nurahyani wrote:
yo gek komentare sek apik gen ra mlethek dewek
rumangsaku komentare yo uapik tenan je

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
Mochamad Nurahyani
Camat
avatar

Lokasi : http://toko-muslim.web.id
Reputation : 9
Join date : 01.10.08

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Tue Dec 13, 2011 8:10 am

iyo nggawe ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://toko-muslim.web.id
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   Thu Dec 15, 2011 3:32 am

sepertelon wengi... gek jur mlebu metu porum

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubyek: Re: kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK   

Kembali Ke Atas Go down
 
kapan jur ngopo yen wis login nang FKOGK
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 3Pilih halaman : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: