Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 ALUN-ALUN WONOSARI

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2  Next
PengirimMessage
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: ALUN-ALUN WONOSARI   Thu Mar 10, 2011 9:38 pm

Sawijining dina ana 3 negara yakui amerika, jepang, indonesia sing lagi adu kadigdayan neng alun-alun wonosari.
Telung nagara iku lomba gede-gedean susu. Urutan nomer siji negara amerika mbledehke dadane neng ngarepe penonton “iki gilo susu prawan amerika, waduh! trangane gedene pada melon!” kabeh penonton sorak lan keplok.
Urutan nomer loro negara jepang ngonceki dadane. “waduh prawan jepang sak semangka. Luwih gede tinimbang amerika.
Lha iki sing dho dienten-enteni seko indonesia ngetokke jeron dadane. “we! Lha gene gur sak jeruk purut” ananging ujug-ujug prawan indonesia iku matur “sami sabar nggih! niki nembe penthile, dereng kula bikak sedanten”
Para penonton sing ngebaki alun-alun kabeh pada keplok karo do ra kedhep
Kembali Ke Atas Go down
nauval
Warga
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 12.03.11

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Sat Mar 12, 2011 4:11 pm

ora umum tenan...kuwi lagi sing prawan...koyo ngopo sing wis duwe anak yo mbah...!!!
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Sat Mar 12, 2011 9:00 pm

sawijining dino ki gek kapan to mbah.
kui mengko gek gur ngimpi mbah

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Mon Mar 14, 2011 10:40 pm

nauval wrote:
ora umum tenan...kuwi lagi sing prawan...koyo ngopo sing wis duwe anak yo mbah...!!!
nek wis duwe anak malah gur kari koyo telor dadar kae.
Kembali Ke Atas Go down
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Mon Mar 14, 2011 10:47 pm

rizky wrote:
sawijining dino ki gek kapan to mbah.
kui mengko gek gur ngimpi mbah
duh... simbah ki yo lali dinane je, mung sing tak eling ki kae lho, pas simbah ketemu sampean sing melu suk-sukan, rebutan neng ngarep cerak panggung, ya to???
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Wed Mar 16, 2011 12:35 am

mbah sunar wrote:
rizky wrote:
sawijining dino ki gek kapan to mbah.
kui mengko gek gur ngimpi mbah
duh... simbah ki yo lali dinane je, mung sing tak eling ki kae lho, pas simbah ketemu sampean sing melu suk-sukan, rebutan neng ngarep cerak panggung, ya to???
wo... iyo sing ndusel-ndusel karo bola-bali ngunjuke sarung kae to mbah

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Wed Mar 16, 2011 6:42 pm

rizky wrote:
sawijining dino ki gek kapan to mbah.
kui mengko gek gur ngimpi mbah
kang riski... koyo sampean agi ngerti mbah sunar wae,,,kuwi biasa nek mlm jumat meti ngono kuwi,,,aku dewe yo bingong jeee ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Thu Mar 17, 2011 10:09 am

sok sok sing ngono kui nulari je

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Thu Mar 17, 2011 5:35 pm

rizky wrote:
sok sok sing ngono kui nulari je
wis dho pirsa nek nulari we yo meksa ana sing dho nyolong.....
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Fri Mar 18, 2011 12:54 am

mbah sunar wrote:
rizky wrote:
sok sok sing ngono kui nulari je
wis dho pirsa nek nulari we yo meksa ana sing dho nyolong.....
lah ancen barang colongan ki enak je mbah... ,"jare kang andriGP ningo"
huahahahahhaa

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Fri Mar 18, 2011 5:57 pm

rizky wrote:
mbah sunar wrote:
rizky wrote:
sok sok sing ngono kui nulari je
wis dho pirsa nek nulari we yo meksa ana sing dho nyolong.....
lah ancen barang colongan ki enak je mbah... ,"jare kang andriGP ningo"
huahahahahhaa
menurotmu nek bocah iki piye,,, ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Fri Mar 18, 2011 10:25 pm

nek menurut aku, bocah cilik kui ora bedo adoh karo cilik-anmu kang andri. jiahahahaha jian mbeling tenan

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Tue Apr 05, 2011 9:10 pm

rizky wrote:
nek menurut aku, bocah cilik kui ora bedo adoh karo cilik-anmu kang andri. jiahahahaha jian mbeling tenan
wis mbeling gawene nguwek-uwek leng gangsir...
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Thu Apr 21, 2011 1:26 am

mbah sunar wrote:
rizky wrote:
nek menurut aku, bocah cilik kui ora bedo adoh karo cilik-anmu kang andri. jiahahahaha jian mbeling tenan
wis mbeling gawene nguwek-uwek leng gangsir...
lahkok malah di jerokke karo mbah sunar ngakak

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Wed May 25, 2011 3:27 pm

Jeroane ketok ijo saiki
Kembali Ke Atas Go down
warve
eRTe
avatar

Lokasi : jero umah
Reputation : 0
Join date : 21.10.09

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Wed May 25, 2011 4:15 pm

lho kok koyok ngono..
Kembali Ke Atas Go down
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Thu May 26, 2011 6:36 pm

koyo ngono pie? koyo jeruk purut to???
Kembali Ke Atas Go down
pan65cint4
Koordinator
avatar

Lokasi : Playen
Reputation : 20
Join date : 06.09.10

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Thu May 26, 2011 7:06 pm

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy keren tpi saru... lole lole lole

_________________
Hijauuuuu...!!!. ^_^
Kembali Ke Atas Go down
http://jogjaheritagecity.com
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Thu May 26, 2011 7:11 pm

waduh saru...., lha pie, mbok tulung saruni di tutupi.
Kembali Ke Atas Go down
dewalangit
Officer
avatar

Lokasi : Jl.jogja-wnsari km 20 Patuk.Dhaksinargha Bhumikarta.
Reputation : 39
Join date : 20.07.08

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Thu Jun 02, 2011 12:51 am

@mbah sunar : wah hot ceritane kang , marai cah cilik" gak boleh
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Sat Jun 04, 2011 11:01 am

@dewalangit: ngapunten lho mas, lombane niki nembe 3 negara, belum termasuk Korea.
untuk itu saya mohon agar sampen kersa berbagi pengalaman semasa tinggal di Korea.

gek koyo ngopo?
ono bedane po ora???
Kembali Ke Atas Go down
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Tue Jul 05, 2011 5:31 pm

lanjut,,neh mbh,,,,tak gawe susu sek ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
gaplex
Koordinator
avatar

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Tue Jul 05, 2011 5:39 pm

ora sah gawe susu
ayo wedangan wae,neng pasar
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Tue Jul 05, 2011 5:42 pm

neng ndiii,,,enek otok e hora
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
gaplex
Koordinator
avatar

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Tue Jul 05, 2011 5:46 pm

wedangan neng pasar ki enakke karo mangan tongseng
jan pool tenan
tanggane lewat ora di rui
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Tue Jul 05, 2011 5:48 pm

nek masalah tongseng ,,,pracimantoro kae mak nyus
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
gaplex
Koordinator
avatar

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Tue Jul 05, 2011 5:50 pm

bener kang...............
tongseng jakarta ki
rasane ra koyo nek eneng ndeso
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
__BlacKy__
Donatur
avatar

Lokasi : Djodja___
Reputation : 14
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Tue Jul 05, 2011 11:19 pm

lole lole

_________________
Sesungguhnya jika kita berbuat kebaikan,
Kita BUKAN hanya sedang membantu orang atau mahkluk lain,
Namun, sesungguhnya kita sedang membantu diri kita sendiri agar menjadi lebih bahagia



ADD ME

kaskus Klik Disini

facebook Klik Disini
Kembali Ke Atas Go down
sacho_eka
Pengawas
avatar

Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Tue Jul 05, 2011 11:27 pm

bacut moco... sisan koment wae.. huft
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   Tue Jul 12, 2011 9:31 pm

sacho_eka wrote:
bacut moco... sisan koment wae.. huft
Trus pie, pillih melon, semangka, po jeruk purut kie????
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: ALUN-ALUN WONOSARI   

Kembali Ke Atas Go down
 
ALUN-ALUN WONOSARI
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 2Pilih halaman : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Guyonan-
Navigasi: