Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Iki ceritane kancaku sing tau urip ning asrama.

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
sacho_eka
Pengawas
avatar

Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Iki ceritane kancaku sing tau urip ning asrama.    Sat Jun 11, 2011 1:25 pm


Ceritane ki asrama khusus cah lanang ning daerah Kedu, asrama kuwi dadi siji karo sekolahane.
Pengurus asrama duwe aturan sing ketat, yoiku sakbare jam 10 bengi, kabeh lampu dipateni, maksude ben bocah2 podo turu. Wis ngono mateni listrike langsung seko meteran listrik, dadi ora mung lampune sing mati, tapi kabeh listrik mati (maklum kejadian jaman kawak).
Lah ceritane kancaku kuwi biasane nguyuh ning kamar mandi sak durunge jam 10 bengi, mumpung ijeh ono listrik, ijeh ono lampu. Ning asrama ki bangunane wis tuwo lan rodo singup, mulane kebiasaane bocah2 kono podo nguyuh ning kamar mandi sakdurunge lampu mati jam 10 bengi.
Kejadiane pas kancaku iku keturon seko sore,.. tangi2 wis jam 11 bengi, trus malah kebelet nguyuh... blaik, padahal listrik wis dipateni kabeh, lampu ora iso urip.
Mergo wis kebelet, timbang nguyuh ning kathok, akhire kancaku kuwi mau nekat ning kamar mandi, padahal peteng ndhedhet...
Yo wis,... karo wedi2 sithik,.. ngragap2 akhire tekan ning kamar mandi,... trus ngragap2 meneh, tekan lawang. Dasar lampune mati, peteng ndedet, kancaku kuwi mung kiro2 wae, trus mlebu kamar mandi. Banjur, kiro2ne kancaku iku wis tekan ning ngarep kakus (WC jongkok),... ijek dalam keadaan peteng ndedet, kancaku mbukak kathok,... trus ngarahke "kran ledeng semata wayange" ning bolongan kakus (mergo peteng ndedet, kancaku iku cuma kiro2 nek ning ngarepe WC kakus jongkok)...
Akhire mulailah kancaku nguyuh...
Karo merem2 ngerasakke lego.... ngerti2 ono suoro njerit ning ngarepe " HWAAAAAA!!"
Kancaku kaget, girapen,... keweden,...trus melu njerit sisan " SETAAAAAN ",....karo mblayuuu nabrak ember,..trus tibo kejlungup. (aku ora ngerti, koyone "kran ledenge" durung dibalikke mlebu kathok... alias ijeh ingak-inguk ning njobo)...
Ternyata sak asrama podo kaget, trus podo metu kamar, curiga ono kedadean opo ?.... nganti bapak asramane metu, trus lampu diuripke meneh...
....
Jebule pas kancaku ngadeg ning ngarep WC jongkok iku, pas nguyuh,... ning ngarepe ono uwong ndhodhok lagi ngising.
dadi pas kancaku iku nguyuh, pas ning ngarepe raine sing lagi ngising.
... dadi kancaku iku nguyuhi raine kancane sing lagi ngising ning kono.
"pantesan, raiku kok anget ...", jarene bocah sing diuyuhi kuwi mau……

http://indungus.multiply.com/journal/item/2/cerita_lucu_dalam_bahasa_jawa_dari_seorang_teman
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
Lexy
eRTe
avatar

Lokasi : Magnet Internet Patuk Gunungkidul
Reputation : 0
Join date : 28.07.10

PostSubyek: Re: Iki ceritane kancaku sing tau urip ning asrama.    Sat Jun 18, 2011 11:01 pm

wakaka ... adu kadigdayan iku lole capek deh
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: Iki ceritane kancaku sing tau urip ning asrama.    Sun Aug 14, 2011 11:28 pm

mendah ambune kui ora kebayang

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
erwan efendi
Koordinator
avatar

Lokasi : Indramayu Asli Ngleri Playen GK Ngayogyokarto Hadiningrat
Reputation : 2
Join date : 14.05.09

PostSubyek: Re: Iki ceritane kancaku sing tau urip ning asrama.    Thu Aug 18, 2011 1:25 pm

wkwwkwkkkkkk...........
atos wetengku..........

_________________
From   :


FB = http://www.facebook.com/erwan.efendi

Blog 1 = Art Images
Blog 2 = Webs Fendyc
Blog 3 = Blog Guru
Blog 4 = House Joglo

Electronic Money Exchangers

Trim's
Kembali Ke Atas Go down
http://blo99uru.blogspot.com/
gaplex
Koordinator
avatar

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: Re: Iki ceritane kancaku sing tau urip ning asrama.    Thu Aug 18, 2011 2:43 pm

Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
wiwid
HanSip
avatar

Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: Iki ceritane kancaku sing tau urip ning asrama.    Thu Aug 18, 2011 5:32 pm

Wkwkwkwk.. koncomu lg pilek po piye kang?..
mosok gak ngerti ono uwong lagi a
kan yo mambu to yo..

ngakak ngakak ngakak

_________________

AYO KITA RAMAIKAN FORUM TERCINTA INI!
- Untuk yang belum terdaftar sebagai anggota, silahkan kilk disini.

- Setelah menjadi anggota, jangan lupa untuk mengenalkan diri disini.

- Untuk melihat postingan-postingan terbaru klik disini.

- Jangan ragu ataupun segan untuk posting!

- Apabila ada pertanyaan, silahkan cek halaman F.A.Q disini.

- Apabila membutuhkan panduan ataupun bantuan dan ingin melakukan uji posting silahkan membuat topik/thread baru disini.

Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
hartanzo mezzo
eRTe
avatar

Lokasi : Jakarta, Indonesia
Reputation : 1
Join date : 12.07.11

PostSubyek: Re: Iki ceritane kancaku sing tau urip ning asrama.    Tue Sep 06, 2011 3:26 pm

ngakak ngakak ngakak coming good top markotop top markotop top markotop
Kembali Ke Atas Go down
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: Re: Iki ceritane kancaku sing tau urip ning asrama.    Mon Sep 19, 2011 1:41 pm

diajak guyon je, malah dho blangkemen.
Kembali Ke Atas Go down
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: Iki ceritane kancaku sing tau urip ning asrama.    Sat Sep 24, 2011 5:26 pm

coming good ,,,
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
Mochamad Nurahyani
Camat
avatar

Lokasi : http://toko-muslim.web.id
Reputation : 9
Join date : 01.10.08

PostSubyek: Re: Iki ceritane kancaku sing tau urip ning asrama.    Sun Sep 25, 2011 6:39 am

wah lucu kang..........

______________________________________________________________
toko muslim ** Mixer Roti ** Subur Kandungan** clodi murah** Popok Kain
Kembali Ke Atas Go down
http://toko-muslim.web.id
Sponsored content




PostSubyek: Re: Iki ceritane kancaku sing tau urip ning asrama.    

Kembali Ke Atas Go down
 
Iki ceritane kancaku sing tau urip ning asrama.
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Guyonan-
Navigasi: