Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 (URIP NING NDESO)............

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
PengirimMessage
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: (URIP NING NDESO)............   Thu Feb 16, 2012 1:57 pm

Gandeng ra enek Sub Ndeso, yo wis tak deleh kene wae.
Urip ning ndeso sendyan tani ning adem ayem hehehehe loncat

Sharing" liyane urip ning ndeso kepiye lurrrr....
koyo lagu iki.....


lirik lagune:

Enake jangan asem kecut
Sambele kemangi
Mangane bubar nyambut gawe
Nadyan lawuh tempe neng sehat awake
Segere ngombe banyu kendi
Rokok nglinting dewe
Nadyan mung manggon ono ndeso
Nyatane ayem tentrem kumpul sak keluwargo
Aku nrimo watone pokok seger waras
Kayaku lumpukno kanggo ngragati sawah
Ugo tuku bibit lan rabuk’e
Mangan sakbendinane sego sambel kemangi
reff :
Enak opo wong urip ono ing alam dunyo
Yen wegah rekoso urip ora biso mulyo
Kudangane romo lan ibune
Sregepo nyambut gawe ojo lali gustine
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Thu Feb 16, 2012 2:35 pm

lirik lagune cah ndeso hip hop......



Aku ora bakal lali
opo sing wis dadi dalane uripku
Janji aku mesti bali
nemoni simbokku yo sing tak trisnani
Saka dino rebo awakku lahir ning dunyo
Saka isone mung nangis.. ora ngerti opo-opo
Banjur ditatih… ajar mlaku ngasih mlayu
Mundak gede, ngguya-ngguyu trus nangis njaluk puthu
Kabeh tak lakoni opo sing dadi dalanku
Saka ngunthet SPP banjur dithuthuk guru
Simbokku ngasih mumed nganti jengkel diamped
Aku ora wani bali wedi mengko ndak disabet
Nanging simbok tetep trisno karo aku
ra peduli aku bocah sing ora mutu
Onone nggawe mumed trus ninggal mlayu
Wis jaan… pokoke ra iso digugu
Mbook… aku njaluk ngapurane sliramu
Marahi aku kepeped ngedol jarikmu
tak nggo totoan balbalan karo koncoku
Nek menang duwite tak nggo tuku buku
Aku ora bakal lali
opo sing wis dadi dalane uripku
Janji aku mesti bali
nemoni simbokku yo sing tak trisnani
Mundak gede tekane wektu bre
mulai plirak-plirik cewek terus tak singsoti (suit suit…)
Pernah pisanan aku mbajul si Parti
jebule Simbok ono ning mburi nggowo cemeti…
Aku njur dioyak mubeng kampung nganti bengi
Aku jan wedi tenan ora wani mbaleni
Tapi esoke Simbok koyone wis lali
gelem nggaweke emmi nganggo endog siji
Mundak gede meneh, weruh duwit horni
ono neng mung njaluk jajan tak nggo ngapeli
Si Parti sing pacarku kuwi
onone mung ngejak njaluk tuku klambi
Tak pikir… aku kudu lungo nggolek rezeki
kanggo Simbokku karo tak nggo rabi
Moga-moga Simbok gelem ngrestoni
Hayo wis, aku mangkat saiki!…
Aku ora bakal lali
opo sing wis dadi dalane uripku
Janji aku mesti bali
nemoni simbokku yo sing tak trisnani
Tekan kota gede aku dadi gumun dewe
Weruh omah-omah kok gedene podo koyo kene
Dalane ruwet pancen marahi mbingungke
Opo meneh panase… wah marahi kere….
Aku dadi sepet mergo le keno macet
Tambah mumed weruh cewek nggo rok methed
Wis pancen tak tekadi urip neng kene
golek gawean nggo butuh saben dinane
Simbok…
Aku dadi kelingan kowe
Urip neng kene ora koyo neng ndeso kae
Kabeh menungsane ngurus awake dewe
ra iso turu mikir Parti saiki kepiyee….
Aku janji arep dadi wong neng kene
Ra ketang keser-keser le ku nggolek duwite
rekasane urip ra arep tak rasake
Yo mung siji mBok:
Aku njaluk donganee…
[Reff:]
Aku ora bakal lali
opo sing wis dadi dalane uripku
Janji aku mesti bali
nemoni simbokku yo sing tak trisnani

Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
wiwid
HanSip
avatar

Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Thu Feb 16, 2012 5:48 pm

Urip ning deso emang sip.. ajib
Suasanane ngangeni..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Fri Feb 17, 2012 12:09 pm

wiwid wrote:
Urip ning deso emang sip.. ajib
Suasanane ngangeni..


Ngangeni kuwi suasane alam thok kang, nek rep dadi wong ndeso maune merantau kudu siap mental wae.
1. Siap ra di anggep konco meneh
2. Ngrintis ning ndeso rep urip kudu gede mentale, mergane ra enek sing mensupport kecuali istri kang.
3. Nek biasane merantau trus urip ning ndeso, siap" wae koncone ro wong tani. Mahasiswa, PNS setempat dan Priyayi wis moh takok. Boro" takok, ndelok wae wis memeng.
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
wiwid
HanSip
avatar

Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Fri Feb 17, 2012 12:32 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:


Ngangeni kuwi suasane alam thok kang, nek rep dadi wong ndeso maune merantau kudu siap mental wae.
1. Siap ra di anggep konco meneh
2. Ngrintis ning ndeso rep urip kudu gede mentale, mergane ra enek sing mensupport kecuali istri kang.
3. Nek biasane merantau trus urip ning ndeso, siap" wae koncone ro wong tani. Mahasiswa, PNS setempat dan Priyayi wis moh takok. Boro" takok, ndelok wae wis memeng.

Weh..
Opo iyo kang?..

Iki nyatane aq ora koq..
Aq lahir neng Jakarta, gede yow neng kono, setaun bali kampung yo ora ketang ping pisan..
Saiki wis neng kene 5 tahun iseh koyo biyen koq..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Fri Feb 17, 2012 12:41 pm

llha iyo kowe mahasiswa, udu petani koyo aku
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
wiwid
HanSip
avatar

Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Fri Feb 17, 2012 12:47 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
llha iyo kowe mahasiswa, udu petani koyo aku

Wehh..
Aq ki yow mung buruh neng jogja koq kang..
Yen mulih yaw kadang ngewangi bapak simbok neng alas koq..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Fri Feb 17, 2012 12:48 pm

wiwid wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
llha iyo kowe mahasiswa, udu petani koyo aku

Wehh..
Aq ki yow mung buruh neng jogja koq kang..
Yen mulih yaw kadang ngewangi bapak simbok neng alas koq..

yo is apik kuwi
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
pipit
Presidium
avatar

Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Fri Feb 17, 2012 12:58 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:

Nek rep dadi wong ndeso maune merantau kudu siap mental wae.
1. Siap ra di anggep konco meneh

gak boleh Ah nggih mboten Mas..
Kathah kok sing bar merantau gek mulih ndeso ya apik2 wae Bagoos

Nek conto member wdc kie yo satpam'e wdc kae yo seko rantau Mas, nyatane yo isih aktif, malah soyo eksis ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Fri Feb 17, 2012 12:59 pm

sip"
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
sacho_eka
Pengawas
avatar

Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Fri Feb 17, 2012 1:46 pm

aku arep mulih kampung wis ra duwe lemah lur...?
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Fri Feb 17, 2012 1:49 pm

sacho_eka wrote:
aku arep mulih kampung wis ra duwe lemah lur...?


Wo sip" kuwi kang, ngurusi pitik ro tanen pah poh wedangan seger. Urusan biyak"an ben sing nom hahahahah.
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
sacho_eka
Pengawas
avatar

Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Fri Feb 17, 2012 1:52 pm

pipit wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:

Nek rep dadi wong ndeso maune merantau kudu siap mental wae.
1. Siap ra di anggep konco meneh

Ah nggih mboten Mas..
Kathah kok sing bar merantau gek mulih ndeso ya apik2 wae

Nek conto member wdc kie yo satpam'e wdc kae yo seko rantau Mas, nyatane yo isih aktif, malah soyo eksis



yo ngono iki sing apik malahan..! yo melu ndukung wae..!
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Fri Feb 17, 2012 1:53 pm

sacho_eka wrote:
pipit wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:

Nek rep dadi wong ndeso maune merantau kudu siap mental wae.
1. Siap ra di anggep konco meneh

Ah nggih mboten Mas..
Kathah kok sing bar merantau gek mulih ndeso ya apik2 wae

Nek conto member wdc kie yo satpam'e wdc kae yo seko rantau Mas, nyatane yo isih aktif, malah soyo eksis



yo ngono iki sing apik malahan..! yo melu ndukung wae..!


manut wae aku
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Fri Feb 17, 2012 3:55 pm

ojo manutan to, koyo manuk keno pulut wae
ngakakk

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
pipit
Presidium
avatar

Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Fri Feb 17, 2012 4:10 pm

gimbik wrote:
ojo manutan to, koyo manuk keno pulut wae
ngakakk

Manuk'e le manut kepepet Mas nek keno pulut kie, ura ikhlas ngunuh dadine ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Fri Feb 17, 2012 4:15 pm

pipit wrote:
gimbik wrote:
ojo manutan to, koyo manuk keno pulut wae
ngakakk

Manuk'e le manut kepepet Mas nek keno pulut kie, ura ikhlas ngunuh dadine ngakakk

hahahhahahhaha

dikapak kapake manut nut nut nut

ono kupat nang njero santen
menawi lepat kawulo nyuwun ngapunten

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Mase_
Camat
avatar

Lokasi : di atas Gentheng
Reputation : 45
Join date : 28.02.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Fri Feb 17, 2012 4:25 pm

quote kang hayo kih kok morat marit ngono toh? kethok nek nganggo blackberut... ngakakk



Aku pengin urep nang ndeso tapi rejekine kutho.... Very Happy

_________________
===========================================
Nothing special
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Fri Feb 17, 2012 4:38 pm

Mase_ wrote:



Aku pengin urep nang ndeso tapi rejekine kutho.... Very Happy


nek iki harapan ku barang mase_

btw ndek minggu ingi nang smg ki aku...pesan tidak sampai ketoknya


_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
wiwid
HanSip
avatar

Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 1:49 am

Mase_ wrote:
quote kang hayo kih kok morat marit ngono toh? kethok nek nganggo blackberut... ngakakk



Aku pengin urep nang ndeso tapi rejekine kutho.... Very Happy

Sudah dibereskan.. ajib



Aq yow pingin urip neng deso tapi rejekine kutho..
Sing penting halal..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
masipoeng
Camat
avatar

Lokasi : Sungailiat, Bangka
Reputation : 5
Join date : 16.06.11

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 2:27 am

urip ning ndeso, ayem tentrem gemah ripah loh jinawi,.. Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 7:16 am

gimbik wrote:
pipit wrote:
gimbik wrote:
ojo manutan to, koyo manuk keno pulut wae
ngakakk

Manuk'e le manut kepepet Mas nek keno pulut kie, ura ikhlas ngunuh dadine ngakakk

hahahhahahhaha

dikapak kapake manut nut nut nut

ono kupat nang njero santen
menawi lepat kawulo nyuwun ngapunten


lha nek ora, mbangane bonyok....

Mase_ wrote:
quote kang hayo kih kok morat marit ngono toh? kethok nek nganggo blackberut... ngakakk



Aku pengin urep nang ndeso tapi rejekine kutho.... Very Happy

ho ho jew...

masipoeng wrote:
urip ning ndeso, ayem tentrem gemah ripah loh jinawi,.. Amiiiin

Yo rene tak tunggu....

wiwid wrote:
Mase_ wrote:
quote kang hayo kih kok morat marit ngono toh? kethok nek nganggo blackberut... ngakakk



Aku pengin urep nang ndeso tapi rejekine kutho.... Very Happy

Sudah dibereskan.. ajib



Aq yow pingin urip neng deso tapi rejekine kutho..
Sing penting halal..

top markotop
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
pipit
Presidium
avatar

Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 9:56 am

Wonosingo Ngali Kidul wrote:

lha nek ora, mbangane bonyok....

Opo nek ora manut kie marai bonyok to siul
Kembali Ke Atas Go down
pipit
Presidium
avatar

Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 9:58 am

wiwid wrote:

Sudah dibereskan.. ajib

Beresno meneh kui, mumet aku le moco Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
wiwid
HanSip
avatar

Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 11:05 am

pipit wrote:


Beresno meneh kui, mumet aku le moco Very Happy

Monggo dilanjut! ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
bowo_wahyu
SatPam
avatar

Lokasi : ngawen - karangmojo - djogdjakarta
Reputation : 6
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 11:52 am

tergantung niate kok, urep eneng ndeso kanggoku luweh kepenak malahan cerak keluargo, nak merantau lagi loro wae mesti njur kelingan keluargo sing adoh, dadi biyen pas ono pilihan aku bali ndeso langsung tak pilih nuuhh... Amiiiin

_________________


www.siapcetak.in


Terakhir diubah oleh bowo_wahyu tanggal Wed Feb 29, 2012 12:04 am, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
http://www.siapcetak.in
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 3:55 pm

goyangduyu
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 3:56 pm

ketok men aku wis tau mbahasa iki ana tret liya .....
Kembali Ke Atas Go down
masipoeng
Camat
avatar

Lokasi : Sungailiat, Bangka
Reputation : 5
Join date : 16.06.11

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 4:39 pm

Asmaraningtyas wrote:
ketok men aku wis tau mbahasa iki ana tret liya .....

dibahas maneh yo ra po2 koq mbah, men gayeng.. ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 5:47 pm

lg males nulis....drijiku gede gede...iki aku mung nganggo netbooke anak lanang..dadi sekali demok oleh kunci loro...repot...drijiku jempol kabeh
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   

Kembali Ke Atas Go down
 
(URIP NING NDESO)............
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 8Pilih halaman : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: