Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 (URIP NING NDESO)............

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
PengirimMessage
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: (URIP NING NDESO)............   Thu Feb 16, 2012 1:57 pm

First topic message reminder :

Gandeng ra enek Sub Ndeso, yo wis tak deleh kene wae.
Urip ning ndeso sendyan tani ning adem ayem hehehehe loncat

Sharing" liyane urip ning ndeso kepiye lurrrr....
koyo lagu iki.....


lirik lagune:

Enake jangan asem kecut
Sambele kemangi
Mangane bubar nyambut gawe
Nadyan lawuh tempe neng sehat awake
Segere ngombe banyu kendi
Rokok nglinting dewe
Nadyan mung manggon ono ndeso
Nyatane ayem tentrem kumpul sak keluwargo
Aku nrimo watone pokok seger waras
Kayaku lumpukno kanggo ngragati sawah
Ugo tuku bibit lan rabukā€™e
Mangan sakbendinane sego sambel kemangi
reff :
Enak opo wong urip ono ing alam dunyo
Yen wegah rekoso urip ora biso mulyo
Kudangane romo lan ibune
Sregepo nyambut gawe ojo lali gustine
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika

PengirimMessage
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 7:16 am

gimbik wrote:
pipit wrote:
gimbik wrote:
ojo manutan to, koyo manuk keno pulut wae
ngakakk

Manuk'e le manut kepepet Mas nek keno pulut kie, ura ikhlas ngunuh dadine ngakakk

hahahhahahhaha

dikapak kapake manut nut nut nut

ono kupat nang njero santen
menawi lepat kawulo nyuwun ngapunten


lha nek ora, mbangane bonyok....

Mase_ wrote:
quote kang hayo kih kok morat marit ngono toh? kethok nek nganggo blackberut... ngakakk



Aku pengin urep nang ndeso tapi rejekine kutho.... Very Happy

ho ho jew...

masipoeng wrote:
urip ning ndeso, ayem tentrem gemah ripah loh jinawi,.. Amiiiin

Yo rene tak tunggu....

wiwid wrote:
Mase_ wrote:
quote kang hayo kih kok morat marit ngono toh? kethok nek nganggo blackberut... ngakakk



Aku pengin urep nang ndeso tapi rejekine kutho.... Very Happy

Sudah dibereskan.. ajib



Aq yow pingin urip neng deso tapi rejekine kutho..
Sing penting halal..

top markotop
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
pipit
Presidium


Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 9:56 am

Wonosingo Ngali Kidul wrote:

lha nek ora, mbangane bonyok....

Opo nek ora manut kie marai bonyok to siul
Kembali Ke Atas Go down
pipit
Presidium


Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 9:58 am

wiwid wrote:

Sudah dibereskan.. ajib

Beresno meneh kui, mumet aku le moco Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
wiwid
HanSip


Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 11:05 am

pipit wrote:


Beresno meneh kui, mumet aku le moco Very Happy

Monggo dilanjut! ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
bowo_wahyu
SatPam


Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 11:52 am

tergantung niate kok, urep eneng ndeso kanggoku luweh kepenak malahan cerak keluargo, nak merantau lagi loro wae mesti njur kelingan keluargo sing adoh, dadi biyen pas ono pilihan aku bali ndeso langsung tak pilih nuuhh... Amiiiin


Terakhir diubah oleh bowo_wahyu tanggal Wed Feb 29, 2012 12:04 am, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
http://www.siapcetak.in
Agus_Gogon
Pengawas


Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 3:55 pm

goyangduyu
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
Asmaraningtyas
Camat


Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 3:56 pm

ketok men aku wis tau mbahasa iki ana tret liya .....
Kembali Ke Atas Go down
masipoeng
Camat


Join date : 16.06.11

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 4:39 pm

Asmaraningtyas wrote:
ketok men aku wis tau mbahasa iki ana tret liya .....

dibahas maneh yo ra po2 koq mbah, men gayeng.. ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
Asmaraningtyas
Camat


Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 5:47 pm

lg males nulis....drijiku gede gede...iki aku mung nganggo netbooke anak lanang..dadi sekali demok oleh kunci loro...repot...drijiku jempol kabeh
Kembali Ke Atas Go down
masipoeng
Camat


Lokasi : Sungailiat, Bangka
Reputation : 5
Join date : 16.06.11

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 6:11 pm

Asmaraningtyas wrote:
lg males nulis....drijiku gede gede...iki aku mung nganggo netbooke anak lanang..dadi sekali demok oleh kunci loro...repot...drijiku jempol kabeh

nyilih drijine mbah wedhok.. ngakakk

_________________
MONGGO KULO ATURI MLEBET MRIKI
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
pipit
Presidium


Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 7:47 pm

bowo_wahyu wrote:
tergnatung niate kok, urep eneng ndeso kanggoku luweh kepenak malahan cerak keluargo, nak merantau lagi loro wae mesti njur kelingan keluargo sing adoh, dadi biyen pas ono pilihan aku bali ndeso langsung tak pilih nuuhh... Amiiiin

Ini diiiaa contoh konkritnyaa
Dari rantau mulih ning ndeso, bukan 'ora dianggep kanca meneh', tapi sangat bisa diterima dan lebih eksis. Yo ra Wo
Kembali Ke Atas Go down
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 8:21 pm

masipoeng wrote:
Asmaraningtyas wrote:
lg males nulis....drijiku gede gede...iki aku mung nganggo netbooke anak lanang..dadi sekali demok oleh kunci loro...repot...drijiku jempol kabeh

nyilih drijine mbah wedhok.. ngakakk

kwi nggo mijet liyane ya...cah...
Kembali Ke Atas Go down
widjiume
Camat


Lokasi : BEKASI
Reputation : 9
Join date : 21.12.11

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 8:38 pm

tibake toh...

_________________
Tips kecantikan saricosmetics Cream Sari Kosmetik crystal x Obat Herbal Alami Cream sari kelambu nyamuk siklus pembalut wanita twin tulipware sarikosmetik pemutih sari
Kembali Ke Atas Go down
http://widjiume.web.id
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 9:24 pm

ahhh mbak wiji kaya ra tau wae....
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 18, 2012 9:30 pm

pipit wrote:
bowo_wahyu wrote:
tergnatung niate kok, urep eneng ndeso kanggoku luweh kepenak malahan cerak keluargo, nak merantau lagi loro wae mesti njur kelingan keluargo sing adoh, dadi biyen pas ono pilihan aku bali ndeso langsung tak pilih nuuhh... Amiiiin

Ini diiiaa contoh konkritnyaa
Dari rantau mulih ning ndeso, bukan 'ora dianggep kanca meneh', tapi sangat bisa diterima dan lebih eksis. Yo ra Wo




kiro2 nek aku mbalik ndeso piye cah???

kangen simbok, mben isuk wes digawekke wedang, sak [pacitane, sego wes wisan, njuk janganke oblok2 ......

kangen mboook

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
pipit
Presidium


Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sun Feb 19, 2012 8:25 pm

gimbik wrote:

kiro2 nek aku mbalik ndeso piye cah???

kangen simbok, mben isuk wes digawekke wedang, sak [pacitane, sego wes wisan, njuk janganke oblok2 ......

kangen mboook

Ati2 mas
Ndak ora dianggep kanca meneh lho ngakakk [guyon lhooo ]

Lha apik wae mas nek bali, gek ayo membangun korwil Jogja-Wonosari semakin solid lagi ajib
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Mon Feb 20, 2012 12:42 am

pipit wrote:


Ati2 mas
Ndak ora dianggep kanca meneh lho ngakakk [guyon lhooo ]

Lha apik wae mas nek bali, gek ayo membangun korwil Jogja-Wonosari semakin solid lagi ajib

hemmm kosik lagi nang awang2 ki aku....golek plus minuse nek balik

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
masipoeng
Camat


Lokasi : Sungailiat, Bangka
Reputation : 5
Join date : 16.06.11

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Mon Feb 20, 2012 2:16 am

bali nyang ndeso iku rencana jangka panjangku,
karepono yen kelakon bali nang ndeso iso gawe manfaat kanggo keluarga & masyarakat
dadi balik nang ndeso bukan berarti kemunduran tetapi langkah awal untuk jenjang yang lebih tinggi, ngunu ... dance

_________________
MONGGO KULO ATURI MLEBET MRIKI
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Mon Feb 20, 2012 2:20 am

masipoeng wrote:
bali nyang ndeso iku rencana jangka panjangku,
karepono yen kelakon bali nang ndeso iso gawe manfaat kanggo keluarga & masyarakat
dadi balik nang ndeso bukan berarti kemunduran tetapi langkah awal untuk jenjang yang lebih tinggi, ngunu ... dance

wah betul juga mas ipoeng....bali untuk kemajuan...bukan kemunduran



_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
bowo_wahyu
SatPam


Lokasi : ngawen - karangmojo - djogdjakarta
Reputation : 6
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Mon Feb 20, 2012 6:04 pm

ayo balik ndeso, ndesone digawe koyo kutho, ben wong kutho lungone nyang ndeso

_________________


www.siapcetak.in
Kembali Ke Atas Go down
http://www.siapcetak.in
Agus_Gogon
Pengawas


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Mon Feb 20, 2012 6:35 pm

carane kpiye,,, ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
widjiume
Camat


Lokasi : BEKASI
Reputation : 9
Join date : 21.12.11

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Mon Feb 20, 2012 6:35 pm

lole iso wae gan, sing penting ndeso ora ketinggalan..

_________________
Tips kecantikan saricosmetics Cream Sari Kosmetik crystal x Obat Herbal Alami Cream sari kelambu nyamuk siklus pembalut wanita twin tulipware sarikosmetik pemutih sari
Kembali Ke Atas Go down
http://widjiume.web.id
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Mon Feb 20, 2012 7:26 pm

nek ketinggalan, ngebis dhewe.....
Kembali Ke Atas Go down
Agus_Gogon
Pengawas


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Mon Feb 20, 2012 7:35 pm

nompak purwowidodo,,wonosari mbaran medon tugu KB ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
bowo_wahyu
SatPam


Lokasi : ngawen - karangmojo - djogdjakarta
Reputation : 6
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Mon Feb 20, 2012 10:06 pm

adrianGP wrote:
nompak purwowidodo,,wonosari mbaran medon tugu KB ngakakk

ora nyambung iki.. lole

_________________


www.siapcetak.in
Kembali Ke Atas Go down
http://www.siapcetak.in
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Mon Feb 20, 2012 10:36 pm

bowo_wahyu wrote:
ayo balik ndeso, ndesone digawe koyo kutho, ben wong kutho lungone nyang ndeso


rasah digawe koyo kutho....nek iso opo anane ben koyo nang kene ngen2 omah ndeso

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
bowo_wahyu
SatPam


Lokasi : ngawen - karangmojo - djogdjakarta
Reputation : 6
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Mon Feb 20, 2012 10:39 pm

gimbik wrote:
bowo_wahyu wrote:
ayo balik ndeso, ndesone digawe koyo kutho, ben wong kutho lungone nyang ndeso


rasah digawe koyo kutho....nek iso opo anane ben koyo nang kene ngen2 omah ndeso

lah mengko kalah karo kutho ??

_________________


www.siapcetak.in
Kembali Ke Atas Go down
http://www.siapcetak.in
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Mon Feb 20, 2012 10:48 pm

tetep menang ndeso lah wok, buktine mben taun akeh seng balik.......bar tekan omah gemang arep muleh kutho...keporo malah perpanjang preine........hahahahahha

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Mon Feb 20, 2012 11:10 pm

dha uripa neng ndi sak karepmu wae...sing neng kutha sing neng ndesa padha wae kabeh dha mati....
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Mon Feb 20, 2012 11:17 pm

sakderenge mati kan saged migunani dumatheng liyan mbah

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
masipoeng
Camat


Lokasi : Sungailiat, Bangka
Reputation : 5
Join date : 16.06.11

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 21, 2012 12:46 am

Asmaraningtyas wrote:
dha uripa neng ndi sak karepmu wae...sing neng kutha sing neng ndesa padha wae kabeh dha mati....

karepane mono nang ndeso mbah, umpomo matio nang ndesane dewe... frustasi

_________________
MONGGO KULO ATURI MLEBET MRIKI
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 21, 2012 12:51 am

sip sip sip


sami kalih cita2 kulo, ten mriki kuburan larang, tur ndadak nyewo....

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 21, 2012 12:53 am

halah nek mati ya wis ra mikir ragad....
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 21, 2012 12:58 am

sakke seng ditinggal mbah

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
masipoeng
Camat


Lokasi : Sungailiat, Bangka
Reputation : 5
Join date : 16.06.11

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 21, 2012 1:08 am

badhane oleh mati, utange ra di gowo mati jew mbahhh... huft

_________________
MONGGO KULO ATURI MLEBET MRIKI
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 21, 2012 1:11 am

nggih leres niku mas ipoeng

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
masipoeng
Camat


Lokasi : Sungailiat, Bangka
Reputation : 5
Join date : 16.06.11

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 21, 2012 1:30 am

lakyo bener to kang gimbik, ketoke utange yo okeh ki podo ro aq,... ngakak

_________________
MONGGO KULO ATURI MLEBET MRIKI
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 21, 2012 1:43 am

kasbon terus

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
masipoeng
Camat


Lokasi : Sungailiat, Bangka
Reputation : 5
Join date : 16.06.11

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 21, 2012 9:18 pm

podo berarti,... frustasi

_________________
MONGGO KULO ATURI MLEBET MRIKI
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   

Kembali Ke Atas Go down
 
(URIP NING NDESO)............
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 2 dari 8Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: