Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 (URIP NING NDESO)............

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
PengirimMessage
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: (URIP NING NDESO)............   Thu Feb 16, 2012 1:57 pm

First topic message reminder :

Gandeng ra enek Sub Ndeso, yo wis tak deleh kene wae.
Urip ning ndeso sendyan tani ning adem ayem hehehehe loncat

Sharing" liyane urip ning ndeso kepiye lurrrr....
koyo lagu iki.....


lirik lagune:

Enake jangan asem kecut
Sambele kemangi
Mangane bubar nyambut gawe
Nadyan lawuh tempe neng sehat awake
Segere ngombe banyu kendi
Rokok nglinting dewe
Nadyan mung manggon ono ndeso
Nyatane ayem tentrem kumpul sak keluwargo
Aku nrimo watone pokok seger waras
Kayaku lumpukno kanggo ngragati sawah
Ugo tuku bibit lan rabukā€™e
Mangan sakbendinane sego sambel kemangi
reff :
Enak opo wong urip ono ing alam dunyo
Yen wegah rekoso urip ora biso mulyo
Kudangane romo lan ibune
Sregepo nyambut gawe ojo lali gustine
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika

PengirimMessage
Agus_Gogon
Pengawas


Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Fri Feb 24, 2012 3:44 pm

hadeh,,,,,,,,,,,,nek masalah mangn sih ra kwater neng nak nggolek duwet,nggo biaya ank sekolah kwi lo!!!!!! iso neng abot nek nggo aku huft
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
ASDD
Presidium


Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Fri Feb 24, 2012 10:47 pm

pipit wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:

Nek rep dadi wong ndeso maune merantau kudu siap mental wae.
1. Siap ra di anggep konco meneh

gak boleh Ah nggih mboten Mas..
Kathah kok sing bar merantau gek mulih ndeso ya apik2 wae Bagoos

Nek conto member wdc kie yo satpam'e wdc kae yo seko rantau Mas, nyatane yo isih aktif, malah soyo eksis ngakakk

dewalangit aka salim kae lho, mudik seko korea saiki malah sek mimpin korwil jogja-wonosari Bagoos

sopo to sek ora gelem kekancan siul
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas


Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 25, 2012 9:25 am

aku oleh ora?
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
masipoeng
Camat


Join date : 16.06.11

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 25, 2012 10:44 am

urip nang ndesa wae, ge ayo bareng2 mbangun ndesane dhewe2,.. ngacir
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
gimbik
Pengawas


Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 25, 2012 11:03 am

sip kang mbangun Deso ro pak BINA
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
ASDD
Presidium


Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Sat Feb 25, 2012 11:33 am

gimbik wrote:
aku oleh ora?

oleh banget mas dab

masipoeng wrote:
urip nang ndesa wae, ge ayo bareng2 mbangun ndesane dhewe2,.. ngacir

bener iki ben nang ndeso tapi mengko iso rejeki kutho

gimbik wrote:
sip kang mbangun Deso ro pak BINA

pak BINA wis sedo Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Mon Feb 27, 2012 10:39 am

gek panen pari.....

Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Agus_Gogon
Pengawas


Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Mon Feb 27, 2012 6:32 pm

alhamdulilah ne do panen,,mugo2 regane lumayan!! Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
masipoeng
Camat


Join date : 16.06.11

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Mon Feb 27, 2012 8:15 pm

guyupe ning ndeso snsoyo kroso yen pas usum panen ngene iki, gotong royong,..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
wiwid
HanSip


Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 28, 2012 1:15 pm

masipoeng wrote:
guyupe ning ndeso snsoyo kroso yen pas usum panen ngene iki, gotong royong,..

bahasa gunungkidul e "Gugur Gunung"..
coming good
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
sacho_eka
Pengawas


Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 28, 2012 1:19 pm

wiwid wrote:
masipoeng wrote:
guyupe ning ndeso snsoyo kroso yen pas usum panen ngene iki, gotong royong,..

bahasa gunungkidul e "Gugur Gunung"..
coming good

kang nek panenan kiy biasane di arani sambatan..

nek gugur gunung ki tegese kerja bhakti.. koyo mbangun dalan lan sak pinanggalane.. Bagoos
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
wiwid
HanSip


Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 28, 2012 1:25 pm

Wogh salah tow?.. Very Happy

Dadi isin aq..

tersipumalu
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
sacho_eka
Pengawas


Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 28, 2012 1:27 pm

wiwid wrote:
Wogh salah tow?.. Very Happy

Dadi isin aq..

tersipumalu

kuwi aku yo nek ra kleru lho kang
12 taon neng tangerang masalahe.. ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
Agus_Gogon
Pengawas


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 28, 2012 4:01 pm

wiwid wrote:
Wogh salah tow?.. Very Happy

Dadi isin aq..

tersipumalu

ora popo podo wae,!!! nek neng nggonku yo seng bener yo sambatan Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 28, 2012 4:45 pm

sambatan kwi sing untuk kepentingan pribadi, kaya panen, gawe omah, mindah omah dst.
nek untuk kepentingan umum, gawe dalan, mbendung kali dst..kwi gugur gunung.

loro lorone kwi ujude gotong royong....
Kembali Ke Atas Go down
Agus_Gogon
Pengawas


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 28, 2012 4:47 pm

Asmaraningtyas wrote:
sambatan kwi sing untuk kepentingan pribadi, kaya panen, gawe omah, mindah omah dst.
nek untuk kepentingan umum, gawe dalan, mbendung kali dst..kwi gugur gunung.

loro lorone kwi ujude gotong royong....
ngoten to mbh,,untong enek wong tuo wid,,dadi nek salah enek seng mbenerke Very Happy
matorsuwon mbah shakehand
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 28, 2012 5:01 pm

ya ngger...lha tukon kembange endi?
Kembali Ke Atas Go down
Agus_Gogon
Pengawas


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 28, 2012 5:07 pm

ngakak ngono we njalok tukon kembang
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 28, 2012 5:10 pm

lha wong tuwa ki rak identik karo tukon kembang to?
Kembali Ke Atas Go down
Agus_Gogon
Pengawas


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 28, 2012 5:12 pm

oow njeh,,,,ngapunten mbh nek mboten gadah gek pripon Very Happy ampon gelo lhe kaleh kula
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 28, 2012 5:16 pm

ya ra papa suk meneh ngawa beras apa pitik ya oleh...... Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
Agus_Gogon
Pengawas


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 28, 2012 5:17 pm

Asmaraningtyas wrote:
ya ra papa suk meneh ngawa beras apa pitik ya oleh...... Very Happy
ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
widjiume
Camat


Lokasi : BEKASI
Reputation : 9
Join date : 21.12.11

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 28, 2012 7:29 pm

Asmaraningtyas wrote:
ya ra papa suk meneh ngawa beras apa pitik ya oleh...... Very Happy

Tambah telo rambat mbah As...

_________________
Tips kecantikan saricosmetics Cream Sari Kosmetik crystal x Obat Herbal Alami Cream sari kelambu nyamuk siklus pembalut wanita twin tulipware sarikosmetik pemutih sari
Kembali Ke Atas Go down
http://widjiume.web.id
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 28, 2012 9:48 pm

telo kaspo

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 28, 2012 10:25 pm

Asmaraningtyas wrote:
sambatan kwi sing untuk kepentingan pribadi, kaya panen, gawe omah, mindah omah dst.
nek untuk kepentingan umum, gawe dalan, mbendung kali dst..kwi gugur gunung.

loro lorone kwi ujude gotong royong....

sorry ana sing kelalen..

nek mbut gawe neng nggone wong ewuh jenenge rewang. lha telu telune kuwi gotong royong....
Kembali Ke Atas Go down
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Tue Feb 28, 2012 10:27 pm

widjiume wrote:
Asmaraningtyas wrote:
ya ra papa suk meneh ngawa beras apa pitik ya oleh...... Very Happy

Tambah telo rambat mbah As...

nek tela aku wis dhuwe dhewe kok dik widji....
Kembali Ke Atas Go down
bowo_wahyu
SatPam


Lokasi : ngawen - karangmojo - djogdjakarta
Reputation : 6
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Wed Feb 29, 2012 12:06 am

pipit wrote:
bowo_wahyu wrote:
tergnatung niate kok, urep eneng ndeso kanggoku luweh kepenak malahan cerak keluargo, nak merantau lagi loro wae mesti njur kelingan keluargo sing adoh, dadi biyen pas ono pilihan aku bali ndeso langsung tak pilih nuuhh... Amiiiin

Ini diiiaa contoh konkritnyaa
Dari rantau mulih ning ndeso, bukan 'ora dianggep kanca meneh', tapi sangat bisa diterima dan lebih eksis. Yo ra Wo

pasti nuuh bu, tapi semua punya opini sendiri2 kok tentang urep ndeso ki, nak kanggoku ndeso ki tetep damai,.... loncat

_________________


www.siapcetak.in
Kembali Ke Atas Go down
http://www.siapcetak.in
bowo_wahyu
SatPam


Lokasi : ngawen - karangmojo - djogdjakarta
Reputation : 6
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Wed Feb 29, 2012 12:08 am

gimbik wrote:
tetep menang ndeso lah wok, buktine mben taun akeh seng balik.......bar tekan omah gemang arep muleh kutho...keporo malah perpanjang preine........hahahahahha

pengalaman pribadi iki mesti, preine molor... lole

_________________


www.siapcetak.in
Kembali Ke Atas Go down
http://www.siapcetak.in
Agus_Gogon
Pengawas


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Wed Feb 29, 2012 4:42 pm

Asmaraningtyas wrote:
widjiume wrote:
Asmaraningtyas wrote:
ya ra papa suk meneh ngawa beras apa pitik ya oleh...... Very Happy

Tambah telo rambat mbah As...

nek tela aku wis dhuwe dhewe kok dik widji....
siul siul siul ,,mbh putriiii lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
masipoeng
Camat


Lokasi : Sungailiat, Bangka
Reputation : 5
Join date : 16.06.11

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Wed Feb 29, 2012 5:49 pm

yen arep pulkam sweneng rasaning ati,.. Very Happy
tapi yen wis arep balik maneh nang rantau, aras-aresen.. Sad

_________________
MONGGO KULO ATURI MLEBET MRIKI
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Wed Feb 29, 2012 5:54 pm

adrianGP wrote:
Asmaraningtyas wrote:
widjiume wrote:
Asmaraningtyas wrote:
ya ra papa suk meneh ngawa beras apa pitik ya oleh...... Very Happy

Tambah telo rambat mbah As...

nek tela aku wis dhuwe dhewe kok dik widji....
siul siul siul ,,mbh putriiii lol! lol!

lha apa salah...wong pancen aku wis dhuwe tela dhewe...ora goroh aku.
Kembali Ke Atas Go down
Agus_Gogon
Pengawas


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Thu Mar 01, 2012 1:37 pm

Asmaraningtyas wrote:
adrianGP wrote:
Asmaraningtyas wrote:
widjiume wrote:
Asmaraningtyas wrote:
ya ra papa suk meneh ngawa beras apa pitik ya oleh...... Very Happy

Tambah telo rambat mbah As...

nek tela aku wis dhuwe dhewe kok dik widji....
siul siul siul ,,mbh putriiii lol! lol!

lha apa salah...wong pancen aku wis dhuwe tela dhewe...ora goroh aku.

ngangakk ngangakk ora salah mbah anggere ojo nglarani mbh putri sampean ko di kemah2 tenan lo ngangakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
masipoeng
Camat


Lokasi : Sungailiat, Bangka
Reputation : 5
Join date : 16.06.11

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Thu Mar 01, 2012 4:58 pm

Asmaraningtyas wrote:


lha apa salah...wong pancen aku wis dhuwe tela dhewe...ora goroh aku.

njaluk telamu siji mbah tak bakare kene, wis suwe ra mbakar tela aq,... goyangduyu

_________________
MONGGO KULO ATURI MLEBET MRIKI
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Thu Mar 01, 2012 5:30 pm

aku ra kebayang piye rasane nek telaku dibakar....
Kembali Ke Atas Go down
masipoeng
Camat


Lokasi : Sungailiat, Bangka
Reputation : 5
Join date : 16.06.11

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Thu Mar 01, 2012 5:48 pm


telamu arep tak bakar, yen wis mateng njur di tugel2, diguwang kulite trus dipangan bareng2,.. ajib
yen ra entek pakakke pitik.. ngakak

_________________
MONGGO KULO ATURI MLEBET MRIKI
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
Agus_Gogon
Pengawas


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Thu Mar 01, 2012 5:50 pm

wkkkk ngangakk nek aku moh,paleng tak kon nggaplek mbh putri men nggo gawe gathot mendem
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Thu Mar 01, 2012 8:11 pm

tela thung thek iki enak. ning ya aja ditugel tugel...man eman....
Kembali Ke Atas Go down
Agus_Gogon
Pengawas


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Fri Mar 02, 2012 3:12 pm

Asmaraningtyas wrote:
tela thung thek iki enak. ning ya aja ditugel tugel...man eman....
ngakak ngakak moso geleme di los los teros ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
prasetyo
Camat


Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   Fri Mar 02, 2012 5:06 pm

urip neng nedeso plaing enak nek jajan mi ayam karo es teh manis,.. mak nyuussssss,.. enak tenan
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: (URIP NING NDESO)............   

Kembali Ke Atas Go down
 
(URIP NING NDESO)............
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 4 dari 8Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: