Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Mbiyen setiap ono wong lairan mesti

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2
PengirimMessage
Kus Lare wonosari
Koordinator


Lokasi : Jakarta barat
Reputation : 2
Join date : 14.04.12

PostSubyek: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Wed Apr 25, 2012 4:02 pm

First topic message reminder :

Samben bengi ono wong silo, nak saiki piye yo lur wes do nyadar hurong,,,
Kembali Ke Atas Go down
http://http/maskus1@yahoo.com

PengirimMessage
Asmaraningtyas
Camat


Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Wed Apr 25, 2012 8:40 pm

dek enom
Kembali Ke Atas Go down
wiwid
HanSip


Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Wed Apr 25, 2012 9:14 pm

blackjack karo poker durung kuwi.. Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
Kus Lare wonosari
Koordinator


Join date : 14.04.12

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Wed Apr 25, 2012 10:42 pm

Maaf... hehehe saya jadi ngajak bahas yg lainnya,,, ok deh kembali lg ke topik
Kembali Ke Atas Go down
http://http/maskus1@yahoo.com
Kus Lare wonosari
Koordinator


Join date : 14.04.12

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Thu Apr 26, 2012 5:39 am

Maaf ya,,,, ngikik
Kembali Ke Atas Go down
http://http/maskus1@yahoo.com
sacho_eka
Pengawas


Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Thu Apr 26, 2012 8:54 am

gari nggo cegah lek.. opo nganggo duwit...
nek nganggo duwit.. haram...!!!
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
prasetyo
Camat


Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Thu Apr 26, 2012 11:57 am

Nek mbiyen neng kampungku yo sok iyo nyatan ono sik silo maen remi nganggo duit,..
ning saiki wis do sadar wis ra ono meneh kegiatan sing mengkono kuwi,
saiki anane paling jangonan karo remi / gaple karo guyon sing kalah ngasut, jam 11 bengi we wis do bubaaaaarrrrrrrrrrr,..
Kembali Ke Atas Go down
Agus_Gogon
Pengawas


Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Thu Apr 26, 2012 6:32 pm

nek spasaran kae sego endok ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
Kus Lare wonosari
Koordinator


Join date : 14.04.12

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Thu Apr 26, 2012 7:16 pm

Kayane yo kegiatan judi koyo ngono kui wes ura ono mbokan, soale kui enek'e 12 tahun kepungkur naliko aku seh ono ngomah yo mugo2 wae wes ilang,,, Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
http://http/maskus1@yahoo.com
Agus_Gogon
Pengawas


Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Fri Apr 27, 2012 6:07 pm

isih ono kang!!! seng rodok plosok kwi,,lha nggo ngancani melek ki kwi je Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
wiwid
HanSip


Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Sat Apr 28, 2012 4:20 am

adrianGP wrote:
isih ono kang!!! seng rodok plosok kwi,,lha nggo ngancani melek ki kwi je Very Happy

Weh..
Gon q pelosok jg loh, tapi wis ra ono ki sing ngunu kuwi..
Paling yaw mung remi, karambol, karo ndukung barca yen lg tampil.. Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
Agus_Gogon
Pengawas


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Sun Apr 29, 2012 4:53 pm

weleh,,kwe ngetano wid neng daerah nggonku,!!! kapolsek mbran kae dek ank ku laer yo melu neng omahku gek silo metengkis kae,,,,tenan lour ngikik
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
wiwid
HanSip


Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Sun Apr 29, 2012 5:04 pm

Behh..
Contoh sing ora apik..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
Agus_Gogon
Pengawas


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Sun Apr 29, 2012 7:13 pm

nek menurotku nggon mbayen ki yo seh akeh wid wong ngonok an ki!! contone yo daerah nggonaku kwi,aku rep ngelekne yo ra penak mendeng tak tokne wae,jenenge ndas sak mono gek huft
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
wiwid
HanSip


Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Sun Apr 29, 2012 7:14 pm

kebudayaan koyo ngunu apik e dimusnahkan..
diganti karo sing luwih bermanfaat..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
Agus_Gogon
Pengawas


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Sun Apr 29, 2012 7:18 pm

MENURUT MBH AS
aman biyen wong isih percaya yen bayi kwi kena didinggo tumbal pesugihan, utawa isa wae dicolong sundel bolong. mula nek ana wong bayen kudu ditunggu, di meleki nek bengi nganti zepasar, utawa ana sing nganti 35 dina (selapan). ben si bayi adoh saka goda rencana. lah nggo cegah lek wong sing nunggu dha main kertu. ya mung ngono kuwi....nek wis sepasaran (5 dina) bayi diwenehi jeneng. sing melek melekan rampung.... bayi wis aman saka kejahatan ghaib...._____ ngikik
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
wiwid
HanSip


Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Sun Apr 29, 2012 7:20 pm

Lha iyow, boleh2 aja, tapi kan yaw luwih apik yen di nggo kegiatan sing luwih bermanfaat ngunuh..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
Agus_Gogon
Pengawas


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Sun Apr 29, 2012 7:21 pm

nek ngomong karo mbh2 ki angel yo lour,!!!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Sun Apr 29, 2012 7:43 pm

ngomonga karo aku gon gampang...tur ngomong apa wae isa,,seka ilmu laduni, ilmu ghaib, ilmu kasantosan, it, ilmu sosial, ilmu alam, kabudayan, musik, politik, otomotif, pendidikan, potografi, nganti sing saru saru...paham kabeh....
Kembali Ke Atas Go down
wiwid
HanSip


Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Sun Apr 29, 2012 7:45 pm

Wis podo koyo mbah google wae.. ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Sun Apr 29, 2012 7:48 pm

ning aku duwe spesialisasi ... paling paham ki nggon saru saru....
Kembali Ke Atas Go down
wiwid
HanSip


Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Sun Apr 29, 2012 7:50 pm

Tapi sayang e aq emoh mbahas sing saru2.. Very Happy
Durung cukup umur..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Sun Apr 29, 2012 7:53 pm

sing saru saru kwi cen irung bisa ditampa wong jawa sbg bahan bahasan. mula nek ana wong omong sing saru saru wong dha nyingkrih. mulane sing saru saru ki urung enak nek dibahas...sing enak ki nek dilakeni...ehhh dilakoni
Kembali Ke Atas Go down
masipoeng
Camat


Lokasi : Sungailiat, Bangka
Reputation : 5
Join date : 16.06.11

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Sun Apr 29, 2012 11:16 pm

wingi sekolahe simbah njikuk psikologi persaruan mesti,... ngakak

_________________
MONGGO KULO ATURI MLEBET MRIKI
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
suryanto SL
Koordinator


Lokasi : Bekasi
Reputation : 3
Join date : 03.04.12

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Mon Apr 30, 2012 5:11 pm

Kus Lare wonosari wrote:
Samben bengi ono wong silo, nak saiki piye yo lur wes do nyadar hurong,,,
Tergantung sing duwe omah mas... joz

_________________
cream sari kosmetik skin care R&P Kosmetik cream sari kosmetik Cream Sari Palsu natural crystal x pelangsing tubuh twin tulipware pembalut cuci ulang kelambu nyamuk arliva kosmetik obat pelangsing Cream Sari
Kembali Ke Atas Go down
http://twintulipware-indonesia.blogspot.com/
prasetyo
Camat


Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Tue May 01, 2012 11:17 am

Asmaraningtyas wrote:
ngomonga karo aku gon gampang...tur ngomong apa wae isa,,seka ilmu laduni, ilmu ghaib, ilmu kasantosan, it, ilmu sosial, ilmu alam, kabudayan, musik, politik, otomotif, pendidikan, potografi, nganti sing saru saru...paham kabeh....

Opo meneh masalah telur ceplok yo mbah,.. ngakak
Kembali Ke Atas Go down
suryanto SL
Koordinator


Lokasi : Bekasi
Reputation : 3
Join date : 03.04.12

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Tue May 01, 2012 11:26 am

prasetyo wrote:
Asmaraningtyas wrote:
ngomonga karo aku gon gampang...tur ngomong apa wae isa,,seka ilmu laduni, ilmu ghaib, ilmu kasantosan, it, ilmu sosial, ilmu alam, kabudayan, musik, politik, otomotif, pendidikan, potografi, nganti sing saru saru...paham kabeh....

Opo meneh masalah telur ceplok yo mbah,.. ngakak
tambah gula teh mas... lole

_________________
cream sari kosmetik skin care R&P Kosmetik cream sari kosmetik Cream Sari Palsu natural crystal x pelangsing tubuh twin tulipware pembalut cuci ulang kelambu nyamuk arliva kosmetik obat pelangsing Cream Sari
Kembali Ke Atas Go down
http://twintulipware-indonesia.blogspot.com/
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Tue May 01, 2012 12:27 pm

prasetyo wrote:
Asmaraningtyas wrote:
ngomonga karo aku gon gampang...tur ngomong apa wae isa,,seka ilmu laduni, ilmu ghaib, ilmu kasantosan, it, ilmu sosial, ilmu alam, kabudayan, musik, politik, otomotif, pendidikan, potografi, nganti sing saru saru...paham kabeh....

Opo meneh masalah telur ceplok yo mbah,.. ngakak

karo merem nek kuwi....
Kembali Ke Atas Go down
suryanto SL
Koordinator


Lokasi : Bekasi
Reputation : 3
Join date : 03.04.12

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Tue May 01, 2012 12:33 pm

wiwid wrote:
kebudayaan koyo ngunu apik e dimusnahkan..
diganti karo sing luwih bermanfaat..
Iyo mas, mathuk karo iki... joz

_________________
cream sari kosmetik skin care R&P Kosmetik cream sari kosmetik Cream Sari Palsu natural crystal x pelangsing tubuh twin tulipware pembalut cuci ulang kelambu nyamuk arliva kosmetik obat pelangsing Cream Sari
Kembali Ke Atas Go down
http://twintulipware-indonesia.blogspot.com/
Agus_Gogon
Pengawas


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Tue May 01, 2012 5:23 pm

Asmaraningtyas wrote:
prasetyo wrote:
Asmaraningtyas wrote:
ngomonga karo aku gon gampang...tur ngomong apa wae isa,,seka ilmu laduni, ilmu ghaib, ilmu kasantosan, it, ilmu sosial, ilmu alam, kabudayan, musik, politik, otomotif, pendidikan, potografi, nganti sing saru saru...paham kabeh....

Opo meneh masalah telur ceplok yo mbah,.. ngakak

karo merem nek kuwi....

paleng kepengen seng ;E;
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
masipoeng
Camat


Lokasi : Sungailiat, Bangka
Reputation : 5
Join date : 16.06.11

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Wed May 02, 2012 12:05 am

adrianGP wrote:
Asmaraningtyas wrote:
prasetyo wrote:
Asmaraningtyas wrote:
ngomonga karo aku gon gampang...tur ngomong apa wae isa,,seka ilmu laduni, ilmu ghaib, ilmu kasantosan, it, ilmu sosial, ilmu alam, kabudayan, musik, politik, otomotif, pendidikan, potografi, nganti sing saru saru...paham kabeh....

Opo meneh masalah telur ceplok yo mbah,.. ngakak

karo merem nek kuwi....

paleng kepengen seng ;E;

'e' ne lg 'e'... ngakakk

_________________
MONGGO KULO ATURI MLEBET MRIKI
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Wed May 02, 2012 1:22 am

waduh dha saru...hansipe ngandi ki kok ra disemprit......
Kembali Ke Atas Go down
masipoeng
Camat


Lokasi : Sungailiat, Bangka
Reputation : 5
Join date : 16.06.11

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Wed May 02, 2012 1:25 am

Asmaraningtyas wrote:
waduh dha saru...hansipe ngandi ki kok ra disemprit......

hansipe lg pengen 'e'.. Very Happy

_________________
MONGGO KULO ATURI MLEBET MRIKI
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
wiwid
HanSip


Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Wed May 02, 2012 1:50 am

lha sing marai gur kw kuwi koq..
sempriten dewe nyoh..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Wed May 02, 2012 1:54 am

ora ana sing marahi...dha isa dhewe dhewe 'basic instinct"
Kembali Ke Atas Go down
Agus_Gogon
Pengawas


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Wed May 02, 2012 7:22 pm

wkkkk,,moso ngomong ;e; saru to mbh!! wong sampean kok sek marai ngangakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
masipoeng
Camat


Lokasi : Sungailiat, Bangka
Reputation : 5
Join date : 16.06.11

PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    Fri May 04, 2012 12:44 am

adrianGP wrote:
wkkkk,,moso ngomong ;e; saru to mbh!! wong sampean kok sek marai ngangakk

yen bab kyo ngunu kuwi meguruwo nyang mbah as, gratis tur ukeh prakekke.. ngakak

_________________
MONGGO KULO ATURI MLEBET MRIKI
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Mbiyen setiap ono wong lairan mesti    

Kembali Ke Atas Go down
 
Mbiyen setiap ono wong lairan mesti
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 2 dari 2Pilih halaman : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: