Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 kebaikan para koruptor.

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: kebaikan para koruptor.   Sun Apr 29, 2012 1:17 am

seperti tertulis di buku suci, yen Gusti sing akarya terong ora nyipta barang kuwi kanthi sia sia, sing maksude ora ana gunane. mengkona uga koruptor, koruptor iku uga ana merga saka kersane sing maha ngerti. yen wong sak alam ndonya pada rame rame maoni, nyacat, ngelek elek koruptor kaya kaya koruptor kwi jenis burun laron sing ora ana gunane, neng kene aku mung arep kandhA jane koruptor kwi ya gedhe labuh labete karo manungsa liyane.

coba pada pikiren yen koruptor ora ana. apa endonesa bakal nyithak organisasi sing jeneng KPK? anane korupsi nyebabake anane KPK..KPK menehi kalodangan kanggo bangsa endonesa sing rumangsa jujur oleh gaweyan, anake mangan bojone isa blanja perhiasan, coba ana pirang manungsa sing oleh gaweyan merga anaa KPK? akehhhh. durung sing gawe kantin neng gedung kpk, durung sing nyewake gedung nggo kantor. tukang ojek ngarep kpk. dst.

merg ana koruptor gaweyane polisi lan jeksa, hakin pengacara ora ilang. pira jumlhe polisi, jeksa, hakim pengacara neng endonesa? kabeh isih cekel gawe.merga isih ana maling, begal lan koruptor. coba kabeh wong apik...gaweyane wong wong kwi ilang..puluhan ewu menungsa ngelih merga na phk geden gedenan.

merga ana koruptor akeh wartawan isa nyambut gawe, ana berita...isa wawancra isa nulis neng koran..pirang ewu mneungs maneh sing isa mangan merga anane koruptor? mer4ga ana koruptor tV isa gawe tlak show...akeh nara sumebr oleh dhuwit...

lan sak teruse pikiren dhewe...

DADI KORUPTOR KI YA PAHLAWAN sak jan jane..
Kembali Ke Atas Go down
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: kebaikan para koruptor.   Sun Apr 29, 2012 4:13 pm

koruptor kok pahlawan ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: kebaikan para koruptor.   Sun Apr 29, 2012 6:06 pm

lha akeh wong isa urip merga anane koruptor loh gon,,,kwi pegawai kpk nganti sak ketuane, jeksa, hakin dst duwe gaweyan rak merga ana koruptor. koruptor ilang pegawai kpk nganggur...ora gajian, kencot wetenge...
Kembali Ke Atas Go down
widjiume
Camat
avatar

Lokasi : BEKASI
Reputation : 9
Join date : 21.12.11

PostSubyek: Re: kebaikan para koruptor.   Sun Apr 29, 2012 6:09 pm

Asmaraningtyas wrote:
lha akeh wong isa urip merga anane koruptor loh gon,,,kwi pegawai kpk nganti sak ketuane, jeksa, hakin dst duwe gaweyan rak merga ana koruptor. koruptor ilang pegawai kpk nganggur...ora gajian, kencot wetenge...
Tapi wong sak negoro sing merasa dirugikan mbh, masak mau berpihak pada segelintir orang daripada 200-an juta orang...heu

_________________
Tips kecantikan saricosmetics Cream Sari Kosmetik crystal x Obat Herbal Alami Cream sari kelambu nyamuk siklus pembalut wanita twin tulipware sarikosmetik pemutih sari
Kembali Ke Atas Go down
http://widjiume.web.id
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: kebaikan para koruptor.   Sun Apr 29, 2012 6:21 pm

segelintir orang piye? koran dhuwe berita..merga koruptor. kira kira pirang atus ewu wong sing urip merga koran? tV dhuwe berita, wong pirang atus ewu urip merga TV? majalah? tabloid. kejaksaan pira pegawaine lan piro sing diingoni? wong wong kuwi isa kerja merga anan kata ini dilarang.. kaya koruptor kuwi, polisi karo kelurgane pira jumlahe? polisi dianake ya merga akeh kata ini dilarang.. termasuk koruptor kuwi...pengacara? satpol pp?

terus koruptor dhuwite akeh...isa blanja sak karepe udele dhewe...wiwit bakul apem tekan bakul jas, mobil motor laris manis merga koruptor dhuwe dhuwit...

pegawai bankuga sibuk nampa simpenan saka koruptor...koruptor benra benar penggerak ekonomi dan pembuka lowongan kerja...hidup koruptor.....
Kembali Ke Atas Go down
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: kebaikan para koruptor.   Sun Apr 29, 2012 6:56 pm

Asmaraningtyas wrote:
lha akeh wong isa urip merga anane koruptor loh gon,,,kwi pegawai kpk nganti sak ketuane, jeksa, hakin dst duwe gaweyan rak merga ana koruptor. koruptor ilang pegawai kpk nganggur...ora gajian, kencot wetenge...
ngakak iso wae sampean niku!!!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: kebaikan para koruptor.   Sun Apr 29, 2012 7:56 pm

kwi mung ngomong kasunyatan loh gon....
Kembali Ke Atas Go down
masipoeng
Camat
avatar

Lokasi : Sungailiat, Bangka
Reputation : 5
Join date : 16.06.11

PostSubyek: Re: kebaikan para koruptor.   Sun Apr 29, 2012 11:19 pm

kasunyatan sik marai nyesek ing dada... Sad

_________________
MONGGO KULO ATURI MLEBET MRIKI
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
suryanto SL
Koordinator
avatar

Lokasi : Bekasi
Reputation : 3
Join date : 03.04.12

PostSubyek: Re: kebaikan para koruptor.   Mon Apr 30, 2012 5:10 pm

Asmaraningtyas wrote:
segelintir orang piye? koran dhuwe berita..merga koruptor. kira kira pirang atus ewu wong sing urip merga koran? tV dhuwe berita, wong pirang atus ewu urip merga TV? majalah? tabloid. kejaksaan pira pegawaine lan piro sing diingoni? wong wong kuwi isa kerja merga anan kata ini dilarang.. kaya koruptor kuwi, polisi karo kelurgane pira jumlahe? polisi dianake ya merga akeh kata ini dilarang.. termasuk koruptor kuwi...pengacara? satpol pp?

terus koruptor dhuwite akeh...isa blanja sak karepe udele dhewe...wiwit bakul apem tekan bakul jas, mobil motor laris manis merga koruptor dhuwe dhuwit...

pegawai bankuga sibuk nampa simpenan saka koruptor...koruptor benra benar penggerak ekonomi dan pembuka lowongan kerja...hidup koruptor.....

Halah, sak liyane koruptor yo akeh sing iso digawe berita... dance dance dance

_________________
cream sari kosmetik skin care R&P Kosmetik cream sari kosmetik Cream Sari Palsu natural crystal x pelangsing tubuh twin tulipware pembalut cuci ulang kelambu nyamuk arliva kosmetik obat pelangsing Cream Sari
Kembali Ke Atas Go down
http://twintulipware-indonesia.blogspot.com/
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: kebaikan para koruptor.   Mon Apr 30, 2012 5:18 pm

berita kurang menarik nek ra korupsi ki...tur meneh gawe berita rak mung salah siji kewasisane koruptor...sing liyane piye?
Kembali Ke Atas Go down
sacho_eka
Pengawas
avatar

Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: kebaikan para koruptor.   Mon Apr 30, 2012 10:02 pm



hidup koruptor...!!
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
sacho_eka
Pengawas
avatar

Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: kebaikan para koruptor.   Mon Apr 30, 2012 10:05 pm

Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: kebaikan para koruptor.   Mon Apr 30, 2012 10:33 pm

hidup koruptor pahlawan pemberi kerja kpk, hakim, jaksa dan polisi serta pengacara....
Kembali Ke Atas Go down
prasetyo
Camat
avatar

Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: kebaikan para koruptor.   Tue May 01, 2012 12:01 pm

Hidup KORUPTOR,.. kalau gak ada koruptor indonesia sudah bubar,..
Kembali Ke Atas Go down
suryanto SL
Koordinator
avatar

Lokasi : Bekasi
Reputation : 3
Join date : 03.04.12

PostSubyek: Re: kebaikan para koruptor.   Tue May 01, 2012 12:11 pm

Asmaraningtyas wrote:
berita kurang menarik nek ra korupsi ki...tur meneh gawe berita rak mung salah siji kewasisane koruptor...sing liyane piye?
Koyo senenganmu mbah, MESUME ANGGOTA DEWAN... iki tak iro luwih rame... Wingi yo anggota dewan TAK terhormat di buat Benar2 tak terhormat di jerman... huft huft huft huft huft huft huft

_________________
cream sari kosmetik skin care R&P Kosmetik cream sari kosmetik Cream Sari Palsu natural crystal x pelangsing tubuh twin tulipware pembalut cuci ulang kelambu nyamuk arliva kosmetik obat pelangsing Cream Sari
Kembali Ke Atas Go down
http://twintulipware-indonesia.blogspot.com/
wiwid
HanSip
avatar

Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: kebaikan para koruptor.   Tue May 01, 2012 1:12 pm

Asmaraningtyas wrote:
berita kurang menarik nek ra korupsi ki...tur meneh gawe berita rak mung salah siji kewasisane koruptor...sing liyane piye?

ora setuju karo sing iki..
aq malah wis bosen saben dino ngrungoke berita isine gur korupsi terus..
sing gawe menarik ki jan e ono unsur politik, dadi sing ngeroso berita korupsi menarik ki yaw gur uwong2 sing duwe kepentingan politik..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
suryanto SL
Koordinator
avatar

Lokasi : Bekasi
Reputation : 3
Join date : 03.04.12

PostSubyek: Re: kebaikan para koruptor.   Tue May 01, 2012 1:15 pm

wiwid wrote:
Asmaraningtyas wrote:
berita kurang menarik nek ra korupsi ki...tur meneh gawe berita rak mung salah siji kewasisane koruptor...sing liyane piye?

ora setuju karo sing iki..
aq malah wis bosen saben dino ngrungoke berita isine gur korupsi terus..
sing gawe menarik ki jan e ono unsur politik, dadi sing ngeroso berita korupsi menarik ki yaw gur uwong2 sing duwe kepentingan politik..
opo yo ngono ya loer... joz joz

_________________
cream sari kosmetik skin care R&P Kosmetik cream sari kosmetik Cream Sari Palsu natural crystal x pelangsing tubuh twin tulipware pembalut cuci ulang kelambu nyamuk arliva kosmetik obat pelangsing Cream Sari
Kembali Ke Atas Go down
http://twintulipware-indonesia.blogspot.com/
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: kebaikan para koruptor.   Tue May 01, 2012 5:09 pm

malah do edan kabeh,,wong koruptor kok pahlawan ki piye tersipumalu
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
suryanto SL
Koordinator
avatar

Lokasi : Bekasi
Reputation : 3
Join date : 03.04.12

PostSubyek: Re: kebaikan para koruptor.   Tue May 01, 2012 5:22 pm

adrianGP wrote:
malah do edan kabeh,,wong koruptor kok pahlawan ki piye tersipumalu
yo kae, simbah as,,, huft

_________________
cream sari kosmetik skin care R&P Kosmetik cream sari kosmetik Cream Sari Palsu natural crystal x pelangsing tubuh twin tulipware pembalut cuci ulang kelambu nyamuk arliva kosmetik obat pelangsing Cream Sari
Kembali Ke Atas Go down
http://twintulipware-indonesia.blogspot.com/
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: kebaikan para koruptor.   Tue May 01, 2012 5:29 pm

koyone mbh ass kae urong ngombe vitamin,,biyoh biyoh frustasi
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
suryanto SL
Koordinator
avatar

Lokasi : Bekasi
Reputation : 3
Join date : 03.04.12

PostSubyek: Re: kebaikan para koruptor.   Tue May 01, 2012 5:38 pm

adrianGP wrote:
koyone mbh ass kae urong ngombe vitamin,,biyoh biyoh frustasi
kel kel kel...lali sing deleh mas... lole lole

_________________
cream sari kosmetik skin care R&P Kosmetik cream sari kosmetik Cream Sari Palsu natural crystal x pelangsing tubuh twin tulipware pembalut cuci ulang kelambu nyamuk arliva kosmetik obat pelangsing Cream Sari
Kembali Ke Atas Go down
http://twintulipware-indonesia.blogspot.com/
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: kebaikan para koruptor.   Tue May 01, 2012 5:46 pm

mbah,,,ngombe wedang sek mbh Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: kebaikan para koruptor.   

Kembali Ke Atas Go down
 
kebaikan para koruptor.
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: