Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Ngalor ngidul ora nganggo waton ning maton???

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Ngalor ngidul ora nganggo waton ning maton???   Mon Jun 11, 2012 10:28 am

Monggo sinten ingkang remen sharing2 nopo mawon saget: guyonan, kritikan, motivasi, petuah lsp....

salam wong ndeso......
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Ngalor ngidul ora nganggo waton ning maton???   Mon Jun 11, 2012 10:42 am

sugeng enjang wong ndeso:

Nadyan urip merantau ning rejeki ra colongan.
Nadyan wong ndeso jamane wis ra urip rekoso.
Ndeso cen aslimu, ning pikiramu ojo ndeso yo?

Ojo gumede nek wis urip ning kutho.
Ojo nggaya nadyan uripmu kepenak.

Elingo yen kowe bocah ndeso,
Dadio panutan marang sanak kadang...

shakehand

Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Ngalor ngidul ora nganggo waton ning maton???   Mon Jun 11, 2012 1:30 pm

kutipan seko sebelah:

1. Sangat penting bagimu untuk memiliki istri yang pintar memasak, dan membersihkan.
2. Sangat penting bagimu untuk memiliki istri yang dapat membuatmu tertawa.
3. Sangat penting bagimu untuk memiliki istri yang dapat kamu percayai, dan tidak berbohong.
4. Sangat penting bagimu untuk memiliki istri yang pintar di ranjang.
5. Yang paling penting: 4 wanita ini jangan pernah bertemu satu sama lainnya.

Atau hidupmu akan berantakan... ajib

Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
sacho_eka
Pengawas
avatar

Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: Ngalor ngidul ora nganggo waton ning maton???   Mon Jun 11, 2012 1:33 pm

melu aku...
iki wis populer jane..

nek usul ojo gur asal..
nek mung asal yo rasah usul..

jujur ojo tedeng aling-aling.. ojo aling-aling tedeng

Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Ngalor ngidul ora nganggo waton ning maton???   Mon Jun 11, 2012 1:41 pm

Salam Ndeso:

Sopo kondo yen bujang ki kepenak, mending golek pacar:
1. Pacar cerak, kepenake ragate murah meriah. Ning arep srimpetan mesthi gampange konangan.
2. Pacar adoh, ragate larang tur ngapele iso miturut cah sekolah (persemester). Ning senine iso nyrimpet ngendi2 genah ra konangan.
3. kepenak maneh ki adoh cerak enek, ning anggere ojo nganti konangan. Di atur dewe2 wae kepiye kepenake le do yang2an.


Silahkan di pilih, resiko tanggung sendiri.
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Ngalor ngidul ora nganggo waton ning maton???   Mon Jun 11, 2012 1:52 pm

[quote="sacho_eka"]melu aku...
iki wis populer jane..

nek usul ojo gur asal..
nek mung asal yo rasah usul..

jujur ojo tedeng aling-aling.. ojo aling-aling tedeng

[/quote]


Monggo kang SIPPPP......

Jamane wis ra perlu tedeng aling2 jew,
Wong barange dewe wae wis do di tawak2e,
Perlu nesu yo nesuo.... hahahahaha

Jaman iki ra enek sing gratisan,
Melik pamrih kuwi wis umume,
Hahahahahaha

Grumbal grumbul ngalor ngidul pah poh ro jagongan,
jarene arep ngumpulke sanak kadang jebule golek wedokan nggo Yang....
Hehehehehehe

Nek tersinggung ojo nesu, nek nesu nglakoni dewe.
Ne mesam mesem berarti pelaku lama...

joz

Pisss
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
stupid_cupid
KorLap
avatar

Lokasi : Baleharjo
Reputation : 0
Join date : 04.03.09

PostSubyek: Re: Ngalor ngidul ora nganggo waton ning maton???   Mon Jun 11, 2012 3:13 pm

Pas ndonggo karo Sing Kuasa... Njalok sehat... Tapi bar ndonggo... Njor klepas klepus ngerokok....
Lah jare njalok sehat... Njalok waras... Njslok kuat... Lha kok malah udud...???
Jian menungso ki ncen aneh....
Nek wes kecenthok Penyakit goro2 udud.... Lagi nangis.... Telat luuurrrr.....!!!!

Silahkan tersinggung.... Hahahahaha
Kembali Ke Atas Go down
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: Ngalor ngidul ora nganggo waton ning maton???   Mon Jun 11, 2012 3:24 pm

stupid_cupid wrote:
Pas ndonggo karo Sing Kuasa... Njalok sehat... Tapi bar ndonggo... Njor klepas klepus ngerokok....
Lah jare njalok sehat... Njalok waras... Njslok kuat... Lha kok malah udud...???
Jian menungso ki ncen aneh....
Nek wes kecenthok Penyakit goro2 udud.... Lagi nangis.... Telat luuurrrr.....!!!!

Silahkan tersinggung.... Hahahahaha
ndi udut te ngangakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
sacho_eka
Pengawas
avatar

Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: Ngalor ngidul ora nganggo waton ning maton???   Mon Jun 11, 2012 3:55 pm

pln kon ra rugi pye? Wong pengguna pln malah kon menghemat listrik.. Kudune kan pengguna pln kon akeh2an nganggo listrike.. Nek iki gur waton tenan
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Ngalor ngidul ora nganggo waton ning maton???   Wed Jun 13, 2012 12:25 pm

Ngintip seko tonggo Kidul2an.

Wong ndeso rep crito, cobo nek umpamane BlackBerry ki di terjemahake nggo Bahasa Indonesia. Mesthine dadi Berry Hitam disingkat BH.

Contone takon ro wong wedok:
"Duwe BH ra?"
"PIN BH_mu piro?"
"BH_mu seri opo?"
"BH_mu touchscreen yo?"

gek sing njawab:
"Aku ra duwe BH mas?"
:BH_ku ki qwerty"
"Lha nek ngleboke PIN ning BH piye mas?"


Nek ngenes meneh ki duwe pacar ning BHM ra mbales2, gek sing ceweke takok ro wong lanang liyo:
"Duh rung mlebu ning BH_ku jew..."
"Kok lemot banget yow, BH_ku ki mas."
"Carane ndandani BH ben ojo lemot ki kepiye yow?"


Sing Parah maneh wong wedok nek gonta-ganti PIN opo BHne di format lali ra backup datane, gek woro2:

"sederek2 BH_ku bar tak upgrade, lali ra kesimpen njaluk tulung di save maneh ki nomer PIN *** BH_ku."


Ealllah, gandeng jaman maju ........... bissmile




Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Ngalor ngidul ora nganggo waton ning maton???   Wed Jun 13, 2012 1:01 pm

Salam seko Nggunung;

"Aku memandang kepada gadis desa ini yang berpakaian baju kurung merah dan berkerudung kuning diselubungkan dengan sopan. Kukatakan padanya, aku menyukai perempuan dengan keasliannya, bukan wanita modern yang pakai rok pendek, baju ketat dan gincu bibir yang menyilaukan," kata Soekarno.

coming good
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
widjiume
Camat
avatar

Lokasi : BEKASI
Reputation : 9
Join date : 21.12.11

PostSubyek: Re: Ngalor ngidul ora nganggo waton ning maton???   Thu Jun 14, 2012 3:40 pm

stupid_cupid wrote:
Pas ndonggo karo Sing Kuasa... Njalok sehat... Tapi bar ndonggo... Njor klepas klepus ngerokok....
Lah jare njalok sehat... Njalok waras... Njslok kuat... Lha kok malah udud...???
Jian menungso ki ncen aneh....
Nek wes kecenthok Penyakit goro2 udud.... Lagi nangis.... Telat luuurrrr.....!!!!

Silahkan tersinggung.... Hahahahaha

pancen bener mas, opo maneh sih ngrugekni sing sandik2e sing ngisep asepe.. bahayane luwih gedhe...
dadi kelingan bapak.. ngrokoke kuat.. nik numpak bis luwih seneng bis non AC jen iso ngrokok....haduuuuh tobat tobat...
Kembali Ke Atas Go down
http://widjiume.web.id
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: Ngalor ngidul ora nganggo waton ning maton???   Thu Jun 14, 2012 6:27 pm

lha lak tenan,,,ngrokok ki seger je,,, tersipumalu
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
suryanto SL
Koordinator
avatar

Lokasi : Bekasi
Reputation : 3
Join date : 03.04.12

PostSubyek: Re: Ngalor ngidul ora nganggo waton ning maton???   Thu Jun 14, 2012 8:45 pm

segere ning ngendhi tho mas...
Kembali Ke Atas Go down
http://twintulipware-indonesia.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubyek: Re: Ngalor ngidul ora nganggo waton ning maton???   

Kembali Ke Atas Go down
 
Ngalor ngidul ora nganggo waton ning maton???
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: