Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Kenalan Rumiyen Njih

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Suharto
Warga
avatar

Lokasi : Bojongsari Depok Jawa Barat
Reputation : 0
Join date : 21.07.12

PostSubyek: Kenalan Rumiyen Njih   Sun Jul 22, 2012 5:33 am

Matur nuwun dumateng Pengurus lan admin Wonosari.com, piyantun wargo enggal.
Kenalan rumiyen, dalem Suharto warga Karang Lor A Ngepossari ingkang glidik wonten Jakarta, rumiyen sekolah wonten STM Negeri Wonosari engkang sak meniko dados SMK 2.
Manawi tesih wonten ingkang kenal kalih kulo monggo dipun sambung silaturohminipun kanthi Wonosari.com, Insya Allah dados berkah lan inayah. Amiin
Salam Taklim
Suharto
Kembali Ke Atas Go down
http://hartocipto.blogspot.com
Kang Mintar
Lurah
avatar

Lokasi : Semarang
Reputation : 1
Join date : 03.09.09

PostSubyek: Re: Kenalan Rumiyen Njih   Sun Jul 22, 2012 12:25 pm

alumni tahun pinten, kulo tahun 91 jurusan listrik

_________________
SPECIAL THANKS TO ISMI
Kembali Ke Atas Go down
Suharto
Warga
avatar

Lokasi : Bojongsari Depok Jawa Barat
Reputation : 0
Join date : 21.07.12

PostSubyek: Re: Kenalan Rumiyen Njih   Mon Jul 23, 2012 5:19 am

Aku alumni tahun 85 jurusan listrik, ndisik sing ngajar pak Harto, pak Wardi mungkin sak iki isih ngajar opo wis pindah. Koncoku Wasno sakiki ngajar neng SMK 2 juga.
Kembali Ke Atas Go down
http://hartocipto.blogspot.com
hari_qdoel
Koordinator
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 3
Join date : 20.04.11

PostSubyek: Re: Kenalan Rumiyen Njih   Mon Jul 23, 2012 2:21 pm

Salam kenal kang Har....
Monggo dilanjut.... sapa tau... lewat forum ini.... ktm ma temen-2 waktu masih muda duluuuuuuu kala.......

shakehand
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/u8602
Kang Mintar
Lurah
avatar

Lokasi : Semarang
Reputation : 1
Join date : 03.09.09

PostSubyek: Re: Kenalan Rumiyen Njih   Tue Jul 24, 2012 1:36 pm

wah jebule seniorku to. Mungkin sampeyan angkatane masku. Asmane Slamet Supriyadi. Piyambake yo jurusan listrik ( LB )

_________________
SPECIAL THANKS TO ISMI
Kembali Ke Atas Go down
wiwid
HanSip
avatar

Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: Kenalan Rumiyen Njih   Wed Jul 25, 2012 4:01 am

Salam kenal ugi kang har..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
Suharto
Warga
avatar

Lokasi : Bojongsari Depok Jawa Barat
Reputation : 0
Join date : 21.07.12

PostSubyek: Re: Kenalan Rumiyen Njih   Wed Jul 25, 2012 4:32 am

Matur nuwun, iki yo lagi nggoleki konco lawas, maklum generi aki-aki. Aku masuk tahun 1983 Listrik B, yo angkatne Pak Wasno sing ngajar komputer SMK 2 iku. Mungkin kenal kali yo.
Kembali Ke Atas Go down
http://hartocipto.blogspot.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Kenalan Rumiyen Njih   

Kembali Ke Atas Go down
 
Kenalan Rumiyen Njih
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: Arsip Forum-
Navigasi: