Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 dhuwe pangkat

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: dhuwe pangkat   Mon Sep 17, 2012 2:06 am

nek tak gateke nggon akunku na forum kene ki ana tambahan pangkat moderator kebatinan. mung anehe sing menehi pangkat sapa wiwit kapan tugase ngapa isa ngapa hake apa, kwajibane apa, kapan diwisuda ora ana sing tau ngandani. lha pitakonku kwi pangkat tenanan apa mung muncul karepe dhewe?
Kembali Ke Atas Go down
bendol
KorLap


Lokasi : Medan
Reputation : 2
Join date : 21.05.08

PostSubyek: Re: dhuwe pangkat   Mon Sep 17, 2012 12:08 pm

pangkat akal-akalan paling.... ngakak
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: dhuwe pangkat   Mon Sep 17, 2012 12:14 pm

Asmaraningtyas wrote:
nek tak gateke nggon akunku na forum kene ki ana tambahan pangkat moderator kebatinan. mung anehe sing menehi pangkat sapa wiwit kapan tugase ngapa isa ngapa hake apa, kwajibane apa, kapan diwisuda ora ana sing tau ngandani. lha pitakonku kwi pangkat tenanan apa mung muncul karepe dhewe?


nuwun seweu mbah as... kulo nembe sumerep niku...jajal mangkih kulo tangletke nggih

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Mase_
Camat


Lokasi : di atas Gentheng
Reputation : 45
Join date : 28.02.08

PostSubyek: Re: dhuwe pangkat   Mon Sep 17, 2012 12:38 pm

Asmaraningtyas wrote:
nek tak gateke nggon akunku na forum kene ki ana tambahan pangkat moderator kebatinan. mung anehe sing menehi pangkat sapa wiwit kapan tugase ngapa isa ngapa hake apa, kwajibane apa, kapan diwisuda ora ana sing tau ngandani. lha pitakonku kwi pangkat tenanan apa mung muncul karepe dhewe?

Poko'e gek dienteni wae kang gajine... mengko kan di transfer nang sing Kuoso...
Lah kuwi yoh ngisore ono pangkate meneh...Camat, lemah lungguhe njupuk dewe2 tinggal milih... ngakakk

_________________
===========================================
Nothing special
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: dhuwe pangkat   Mon Sep 17, 2012 1:41 pm

Mase_ wrote:
Asmaraningtyas wrote:
nek tak gateke nggon akunku na forum kene ki ana tambahan pangkat moderator kebatinan. mung anehe sing menehi pangkat sapa wiwit kapan tugase ngapa isa ngapa hake apa, kwajibane apa, kapan diwisuda ora ana sing tau ngandani. lha pitakonku kwi pangkat tenanan apa mung muncul karepe dhewe?

Poko'e gek dienteni wae kang gajine... mengko kan di transfer nang sing Kuoso...
Lah kuwi yoh ngisore ono pangkate meneh...Camat, lemah lungguhe njupuk dewe2 tinggal milih... ngakakk


ngenteni cipratan seko mbah as ah

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Agus_Gogon
Pengawas


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: dhuwe pangkat   Mon Sep 17, 2012 1:44 pm

wah,,,aku yo kecipratan iki Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
macanWong7
Koordinator


Lokasi : www.batuzakar.net
Reputation : 5
Join date : 22.02.09

PostSubyek: Re: dhuwe pangkat   Thu Oct 25, 2012 1:41 pm

kuwi jenenge entuk wahyu soko sangkan paraning dulmadi
Kembali Ke Atas Go down
http://www.batuzakar.net
widjiume
Camat


Lokasi : BEKASI
Reputation : 9
Join date : 21.12.11

PostSubyek: Re: dhuwe pangkat   Fri Oct 26, 2012 3:05 pm

Agus_Gogon wrote:
wah,,,aku yo kecipratan iki Very Happy
bagi2 mas ... Very Happy

_________________
Tips kecantikan saricosmetics Cream Sari Kosmetik crystal x Obat Herbal Alami Cream sari kelambu nyamuk siklus pembalut wanita twin tulipware sarikosmetik pemutih sari
Kembali Ke Atas Go down
http://widjiume.web.id
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: dhuwe pangkat   Fri Oct 26, 2012 6:03 pm

nganti yah menen rung ana sing ngandani....
Kembali Ke Atas Go down
widjiume
Camat


Lokasi : BEKASI
Reputation : 9
Join date : 21.12.11

PostSubyek: Re: dhuwe pangkat   Sat Oct 27, 2012 10:03 am

sopo sing arep ngandani sampeyan mbah... siul

_________________
Tips kecantikan saricosmetics Cream Sari Kosmetik crystal x Obat Herbal Alami Cream sari kelambu nyamuk siklus pembalut wanita twin tulipware sarikosmetik pemutih sari
Kembali Ke Atas Go down
http://widjiume.web.id
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: dhuwe pangkat   Sat Oct 27, 2012 12:24 pm

yo mbuh dji...sing jelas aku ki angel dikandani.... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Agus_Gogon
Pengawas


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: dhuwe pangkat   Sat Oct 27, 2012 12:55 pm

weh mbah,,,mbah,, huft
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
widjiume
Camat


Lokasi : BEKASI
Reputation : 9
Join date : 21.12.11

PostSubyek: Re: dhuwe pangkat   Tue Oct 30, 2012 10:12 am

Asmaraningtyas wrote:
yo mbuh dji...sing jelas aku ki angel dikandani.... ngakakk
pantes, wong tuwo anane mung ngeyel thok...
SALAH YO TETEP NGEYEL, KOYO morotuwoku... Very Happy

_________________
Tips kecantikan saricosmetics Cream Sari Kosmetik crystal x Obat Herbal Alami Cream sari kelambu nyamuk siklus pembalut wanita twin tulipware sarikosmetik pemutih sari
Kembali Ke Atas Go down
http://widjiume.web.id
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: dhuwe pangkat   Tue Oct 30, 2012 11:53 am

waduh lha nek maratuwamu maca iki apa ra bojomu dijaluk bali dji?
Kembali Ke Atas Go down
Roni gabreaLL
Koordinator


Lokasi : BSG, Saptosari
Reputation : 2
Join date : 05.05.12

PostSubyek: Re: dhuwe pangkat   Tue Oct 30, 2012 4:12 pm

ngikuttt

_________________
"Tetap tersenyum walaupun wajahmu Mendung"
shakehand
Kembali Ke Atas Go down
http://inorzz.wordpress.com
Kus Lare wonosari
Koordinator


Lokasi : Jakarta barat
Reputation : 2
Join date : 14.04.12

PostSubyek: Re: dhuwe pangkat   Thu Nov 29, 2012 6:02 am

nyimak
Kembali Ke Atas Go down
http://http/maskus1@yahoo.com
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: dhuwe pangkat   Thu Nov 29, 2012 3:42 pm

belum ada penjelasan dan kejelasan...
Kembali Ke Atas Go down
Kus Lare wonosari
Koordinator


Lokasi : Jakarta barat
Reputation : 2
Join date : 14.04.12

PostSubyek: Re: dhuwe pangkat   Fri Nov 30, 2012 6:22 am

di trimo wae lah
Kembali Ke Atas Go down
http://http/maskus1@yahoo.com
widjiume
Camat


Lokasi : BEKASI
Reputation : 9
Join date : 21.12.11

PostSubyek: Re: dhuwe pangkat   Sat Dec 01, 2012 2:19 am

Asmaraningtyas wrote:
belum ada penjelasan dan kejelasan...
fkogk simbah galau...

_________________
Tips kecantikan saricosmetics Cream Sari Kosmetik crystal x Obat Herbal Alami Cream sari kelambu nyamuk siklus pembalut wanita twin tulipware sarikosmetik pemutih sari
Kembali Ke Atas Go down
http://widjiume.web.id
Sponsored content




PostSubyek: Re: dhuwe pangkat   Today at 4:30 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
dhuwe pangkat
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: