Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 HRD WAWANCARA

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
daRinto
Donatur
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 1
Join date : 08.03.08

PostSubyek: HRD WAWANCARA   Fri Sep 21, 2012 6:45 pm

WAWANCARA GOLEK GAWEAN ..
G : Kowe nduwe omah opo ora.....?
a : dereng....

G : Wah kowe ora iso ketompo nang kene
a : Lho kok ngaten........?

G : Mengko kowe mesthi ngajukne utang nang perusahaan.
a : Ah.. mboten kok, Sak janipun tiyang sepuh kulo niku sampun sugih.

G : Yo malah ora ketompo
a : Lho kok ngaten.....?
G : Mengko kowe kerjo mung nggo hiburan, nongkrang nongkrong wae.
----------------------------------------------------------------------

G : Kowe nduwe motor opo ora....?
b : Mboten.

G : Ora ketompo
b : Lho kok mboten ketompo ?

G : Mengko kowe mesthi njaluk bantuan kredit.
b : Sak janipun gadhah, ning tasih ten kampung, gampil mangke kulo bekto ngriki.

G : Wah malah ra ketompo....
b : lho kok ngoten

G : Tempat parkire wis ra cukup.
----------------------------------------------------------------------

G : Kowe wis lulus sarjana tenan.....?
c : sampun pak....

G : Ora ketompo,
c : Sak janipun kulo tasih badhe skripsi

G : Malah ora ketompo.....
c : Lho kados pundi to....?

G : Mengko kowe kerjo mung ngetik skripsi, lek wis lulus mesti golek
kerjo neng perusahaan liyo.
----------------------------------------------------------------------

G : Kowe seneng guyon opo ora ?
d : Mboten pak, kulo serius nek nyambut gawe.

G : Ra ketompo.....
d : waa......kok ngoten?

G : Engko konco koncomu lan anak buahmu podho stress.
d : Sak jane nggih sekedhik sekedhik seneng guyon.

G : Malah ora ketompo.
d : Lho kok......

G : Mengko kowe mung email emailan sing lucu.......
----------------------------------------------------------------------


G : Kowe mau mrene numpak opo ?
e : Nitih mobil

G : Kowe ora ketompo
e : Sebabipun ?

G : Saiki BBM mundhak terus, mengko kowe njaluk mundhak bayar terus
e : Wo, kulo wau namung mbonceng, kok

G : Tambah ora ketompo
e : Lho, lha kok ... ?

G : Mengko mung gawene mbonceng mobil kantor.Ngrusuhi!
----------------------------------------------------------------------
G : Anakmu akeh opo sithik ?
f : Kathah pak

G : Kowe ora ketompo
f : Sebabipun ?

G : Nyambut gawemu ora jenjem, mung mikir gawe uanaaaaaak terus
f : Lha wong namung anak adopsi, kok.
G : Tambah ora ketompo
f : Lho, lha kok ... ?
G : Gawe anak wae aras2en, opo maneh nyambut gawe



_________________
OJO GOROH
Kembali Ke Atas Go down
sacho_eka
Pengawas
avatar

Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Sat Sep 29, 2012 12:39 am

who.. Ora ketompo pokok e..
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Sat Sep 29, 2012 2:08 pm

ngikik
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
widjiume
Camat
avatar

Lokasi : BEKASI
Reputation : 9
Join date : 21.12.11

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Fri Oct 26, 2012 3:07 pm

hnacur tenan kie judule..
Kembali Ke Atas Go down
http://widjiume.web.id
widjiume
Camat
avatar

Lokasi : BEKASI
Reputation : 9
Join date : 21.12.11

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Mon Dec 31, 2012 10:47 pm

up... ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://widjiume.web.id
Roni gabreaLL
Koordinator
avatar

Lokasi : BSG, Saptosari
Reputation : 2
Join date : 05.05.12

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Tue Jan 08, 2013 2:57 pm

wes wes ono ono wae,., ora ketompo yoan ngangakk

_________________
"Tetap tersenyum walaupun wajahmu Mendung"
shakehand
Kembali Ke Atas Go down
http://inorzz.wordpress.com
macanWong7
Koordinator
avatar

Lokasi : www.batuzakar.net
Reputation : 5
Join date : 22.02.09

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Tue Jan 08, 2013 7:05 pm

GOGON: kowe doyan walang ora?
RONI: boten pak, kulo mangan walang boten kolu...
GOGON: ora ketompo !
RONI: lha koq saged
GOGON: sebab sing kerjo kene ngemuti walang

lole
Kembali Ke Atas Go down
http://www.batuzakar.net
Roni gabreaLL
Koordinator
avatar

Lokasi : BSG, Saptosari
Reputation : 2
Join date : 05.05.12

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Tue Jan 08, 2013 7:56 pm

macanWong7 wrote:
GOGON: kowe doyan walang ora?
RONI: boten pak, kulo mangan walang boten kolu...
GOGON: ora ketompo !
RONI: lha koq saged
GOGON: sebab sing kerjo kene ngemuti walang

lole
wkwkwkwk
apik iki,.,.

lole

_________________
"Tetap tersenyum walaupun wajahmu Mendung"
shakehand
Kembali Ke Atas Go down
http://inorzz.wordpress.com
macanWong7
Koordinator
avatar

Lokasi : www.batuzakar.net
Reputation : 5
Join date : 22.02.09

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Wed Jan 09, 2013 6:33 am

Roni gabreaLL wrote:
macanWong7 wrote:
GOGON: kowe doyan walang ora?
RONI: boten pak, kulo mangan walang boten kolu...
GOGON: ora ketompo !
RONI: lha koq saged
GOGON: sebab sing kerjo kene ngemuti walang

lole
wkwkwkwk
apik iki,.,.

lole

Sory lho mas Roni... sbb ora ijin gunakke jenenge jenengan !
Kembali Ke Atas Go down
http://www.batuzakar.net
alventa
Pengawas
avatar

Lokasi : http://instaforex.com/
Reputation : 5
Join date : 24.06.11

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Fri Jan 18, 2013 9:34 am

lole wah wah unyu unyu....

_________________
Join with InstaForex | Indonesian Forex Forum |
Follow us on FaceBook | Keep Learning and Doing |
Kembali Ke Atas Go down
http://instaforex.com/
gaplex
Koordinator
avatar

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Fri May 03, 2013 6:03 pm

lole
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
GusNo M sadham
KorLap
avatar

Lokasi : Mendak sak wetan ponjong
Reputation : 0
Join date : 14.04.13

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Fri May 03, 2013 9:04 pm

Wis ngopo2 ora ketompo, koloithik,en wae kwi bos,e. . .wkwkwk. . ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://acizcelullar.mywapblog.com
Mochamad Nurahyani
Camat
avatar

Lokasi : http://toko-muslim.web.id
Reputation : 9
Join date : 01.10.08

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Sat Nov 02, 2013 2:23 pm

G : Kowe iso internetan opo ora.....?
a : mboten saget....

G: ora ketompo..
a: lha pripun?

G: sebabe kerjo nang kene kudu ngelamar lewat email
a: oh, njeh mengke kulo tak belajar internet

G: Tambah ora ketompo
a: lha nopo?

G: mengko nek iso internet, mung nggawe status facebook ae, malah ra sido kerjo
Kembali Ke Atas Go down
http://toko-muslim.web.id
bahqri.dixie
KorLap
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 8
Join date : 10.07.12

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Wed Nov 06, 2013 12:46 am

ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk 

_________________
FKOGK

Berjaya di udara berkarya di nyata coming good di wonosari.com
Kembali Ke Atas Go down
http://bahqriimages.blogspot.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   

Kembali Ke Atas Go down
 
HRD WAWANCARA
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Guyonan-
Navigasi: