Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 HRD WAWANCARA

Go down 
PengirimMessage
daRinto
Donatur
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 1
Join date : 08.03.08

PostSubyek: HRD WAWANCARA   Fri Sep 21, 2012 6:45 pm

WAWANCARA GOLEK GAWEAN ..
G : Kowe nduwe omah opo ora.....?
a : dereng....

G : Wah kowe ora iso ketompo nang kene
a : Lho kok ngaten........?

G : Mengko kowe mesthi ngajukne utang nang perusahaan.
a : Ah.. mboten kok, Sak janipun tiyang sepuh kulo niku sampun sugih.

G : Yo malah ora ketompo
a : Lho kok ngaten.....?
G : Mengko kowe kerjo mung nggo hiburan, nongkrang nongkrong wae.
----------------------------------------------------------------------

G : Kowe nduwe motor opo ora....?
b : Mboten.

G : Ora ketompo
b : Lho kok mboten ketompo ?

G : Mengko kowe mesthi njaluk bantuan kredit.
b : Sak janipun gadhah, ning tasih ten kampung, gampil mangke kulo bekto ngriki.

G : Wah malah ra ketompo....
b : lho kok ngoten

G : Tempat parkire wis ra cukup.
----------------------------------------------------------------------

G : Kowe wis lulus sarjana tenan.....?
c : sampun pak....

G : Ora ketompo,
c : Sak janipun kulo tasih badhe skripsi

G : Malah ora ketompo.....
c : Lho kados pundi to....?

G : Mengko kowe kerjo mung ngetik skripsi, lek wis lulus mesti golek
kerjo neng perusahaan liyo.
----------------------------------------------------------------------

G : Kowe seneng guyon opo ora ?
d : Mboten pak, kulo serius nek nyambut gawe.

G : Ra ketompo.....
d : waa......kok ngoten?

G : Engko konco koncomu lan anak buahmu podho stress.
d : Sak jane nggih sekedhik sekedhik seneng guyon.

G : Malah ora ketompo.
d : Lho kok......

G : Mengko kowe mung email emailan sing lucu.......
----------------------------------------------------------------------


G : Kowe mau mrene numpak opo ?
e : Nitih mobil

G : Kowe ora ketompo
e : Sebabipun ?

G : Saiki BBM mundhak terus, mengko kowe njaluk mundhak bayar terus
e : Wo, kulo wau namung mbonceng, kok

G : Tambah ora ketompo
e : Lho, lha kok ... ?

G : Mengko mung gawene mbonceng mobil kantor.Ngrusuhi!
----------------------------------------------------------------------
G : Anakmu akeh opo sithik ?
f : Kathah pak

G : Kowe ora ketompo
f : Sebabipun ?

G : Nyambut gawemu ora jenjem, mung mikir gawe uanaaaaaak terus
f : Lha wong namung anak adopsi, kok.
G : Tambah ora ketompo
f : Lho, lha kok ... ?
G : Gawe anak wae aras2en, opo maneh nyambut gawe



_________________
OJO GOROH
Kembali Ke Atas Go down
sacho_eka
Pengawas
avatar

Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Sat Sep 29, 2012 12:39 am

who.. Ora ketompo pokok e..
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Sat Sep 29, 2012 2:08 pm

ngikik
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
widjiume
Camat
avatar

Lokasi : BEKASI
Reputation : 9
Join date : 21.12.11

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Fri Oct 26, 2012 3:07 pm

hnacur tenan kie judule..

_________________
Tips kecantikan saricosmetics Cream Sari Kosmetik crystal x Obat Herbal Alami Cream sari kelambu nyamuk siklus pembalut wanita twin tulipware sarikosmetik pemutih sari
Kembali Ke Atas Go down
http://widjiume.web.id
widjiume
Camat
avatar

Lokasi : BEKASI
Reputation : 9
Join date : 21.12.11

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Mon Dec 31, 2012 10:47 pm

up... ngakakk ngakakk

_________________
Tips kecantikan saricosmetics Cream Sari Kosmetik crystal x Obat Herbal Alami Cream sari kelambu nyamuk siklus pembalut wanita twin tulipware sarikosmetik pemutih sari
Kembali Ke Atas Go down
http://widjiume.web.id
Roni gabreaLL
Koordinator
avatar

Lokasi : BSG, Saptosari
Reputation : 2
Join date : 05.05.12

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Tue Jan 08, 2013 2:57 pm

wes wes ono ono wae,., ora ketompo yoan ngangakk

_________________
"Tetap tersenyum walaupun wajahmu Mendung"
shakehand
Kembali Ke Atas Go down
http://inorzz.wordpress.com
macanWong7
Koordinator
avatar

Lokasi : www.batuzakar.net
Reputation : 5
Join date : 22.02.09

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Tue Jan 08, 2013 7:05 pm

GOGON: kowe doyan walang ora?
RONI: boten pak, kulo mangan walang boten kolu...
GOGON: ora ketompo !
RONI: lha koq saged
GOGON: sebab sing kerjo kene ngemuti walang

lole
Kembali Ke Atas Go down
http://www.batuzakar.net
Roni gabreaLL
Koordinator
avatar

Lokasi : BSG, Saptosari
Reputation : 2
Join date : 05.05.12

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Tue Jan 08, 2013 7:56 pm

macanWong7 wrote:
GOGON: kowe doyan walang ora?
RONI: boten pak, kulo mangan walang boten kolu...
GOGON: ora ketompo !
RONI: lha koq saged
GOGON: sebab sing kerjo kene ngemuti walang

lole
wkwkwkwk
apik iki,.,.

lole

_________________
"Tetap tersenyum walaupun wajahmu Mendung"
shakehand
Kembali Ke Atas Go down
http://inorzz.wordpress.com
macanWong7
Koordinator
avatar

Lokasi : www.batuzakar.net
Reputation : 5
Join date : 22.02.09

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Wed Jan 09, 2013 6:33 am

Roni gabreaLL wrote:
macanWong7 wrote:
GOGON: kowe doyan walang ora?
RONI: boten pak, kulo mangan walang boten kolu...
GOGON: ora ketompo !
RONI: lha koq saged
GOGON: sebab sing kerjo kene ngemuti walang

lole
wkwkwkwk
apik iki,.,.

lole

Sory lho mas Roni... sbb ora ijin gunakke jenenge jenengan !
Kembali Ke Atas Go down
http://www.batuzakar.net
alventa
Pengawas
avatar

Lokasi : http://instaforex.com/
Reputation : 5
Join date : 24.06.11

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Fri Jan 18, 2013 9:34 am

lole wah wah unyu unyu....

_________________
Join with InstaForex | Indonesian Forex Forum |
Follow us on FaceBook | Keep Learning and Doing |
Kembali Ke Atas Go down
http://instaforex.com/
gaplex
Koordinator
avatar

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Fri May 03, 2013 6:03 pm

lole
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
GusNo M sadham
KorLap
avatar

Lokasi : Mendak sak wetan ponjong
Reputation : 0
Join date : 14.04.13

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Fri May 03, 2013 9:04 pm

Wis ngopo2 ora ketompo, koloithik,en wae kwi bos,e. . .wkwkwk. . ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://acizcelullar.mywapblog.com
Mochamad Nurahyani
Camat
avatar

Lokasi : http://toko-muslim.web.id
Reputation : 9
Join date : 01.10.08

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Sat Nov 02, 2013 2:23 pm

G : Kowe iso internetan opo ora.....?
a : mboten saget....

G: ora ketompo..
a: lha pripun?

G: sebabe kerjo nang kene kudu ngelamar lewat email
a: oh, njeh mengke kulo tak belajar internet

G: Tambah ora ketompo
a: lha nopo?

G: mengko nek iso internet, mung nggawe status facebook ae, malah ra sido kerjo

_________________
tersipumalu tersipumalu tersipumalu  joz 
Jual mesin Mixer Roti dan donat MurahJual mesin Mixer Roti dan donat Murah
Jual mesin Mixer Roti dan donat MurahJual mesin Mixer Roti dan donat Murah
Jual mesin Mixer Roti dan donat MurahJual mesin Mixer Roti dan donat Murah
Jual mesin Mixer Roti dan donat MurahJual mesin Mixer Roti dan donat Murah
Jual mesin Mixer Roti dan donat MurahJual mesin Mixer Roti dan donat Murah
Jual mesin Mixer Roti dan donat Murah
Kembali Ke Atas Go down
http://toko-muslim.web.id
bahqri.dixie
Koordinator
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 8
Join date : 10.07.12

PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   Wed Nov 06, 2013 12:46 am

ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk 

_________________
FKOGK

Berjaya di udara berkarya di nyata coming good di wonosari.com
Kembali Ke Atas Go down
http://bahqriimages.blogspot.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: HRD WAWANCARA   

Kembali Ke Atas Go down
 
HRD WAWANCARA
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Guyonan-
Navigasi: