Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2  Next
PengirimMessage
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Mon Oct 01, 2012 5:22 pm

Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
hari_qdoel
Koordinator
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 3
Join date : 20.04.11

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Mon Oct 01, 2012 5:37 pm

...
kik...kik...kik..... sing unjuk gigi kaya-ne aku iso nebak walopun blm pernah ktm...

ngikik

tapi rada beda karo ngisor iki.....

http://r20.imgfast.net/users/2514/25/58/12/avatars/7747-61.jpg
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/u8602
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Mon Oct 01, 2012 5:38 pm

kelkel,,aku rarak mengumpetkan gigiku kang,,,kwi aku,,bagos to?? ngikik
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
sacho_eka
Pengawas
avatar

Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Mon Oct 01, 2012 8:11 pm

kwi aku sing motret..
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
Sugiyanti Utami
KorLap
avatar

Lokasi : Banguntapan,Bantul
Reputation : 0
Join date : 14.11.11

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Mon Oct 01, 2012 9:00 pm

[quote="sacho_eka"]kwi aku sing motret..[/quote


Kembali Ke Atas Go down
Mase_
Camat
avatar

Lokasi : di atas Gentheng
Reputation : 45
Join date : 28.02.08

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Mon Oct 01, 2012 11:10 pm

lole ijab kuwi....

_________________
===========================================
Nothing special
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Wed Oct 03, 2012 2:41 pm

wkkk,,wasyem ki ngikik
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Sat Oct 06, 2012 1:18 pm

Mase_ wrote:
lole ijab kuwi....
dengan seperangkat kardus bla bla....
ono rekaman sworone pora pas acara ijab kui

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Sat Oct 06, 2012 1:40 pm

kapan ya iso salaman mbek aku???
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Sat Oct 06, 2012 1:47 pm

kapan yo....

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Sat Oct 06, 2012 1:49 pm

yo do salam-salaman. kapan? nengendi?
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Sat Oct 06, 2012 1:51 pm

sesok tgl 13 mbah

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Sat Oct 06, 2012 1:53 pm

papane no ngendi kang?
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Sun Oct 07, 2012 12:23 pm

lubang buaya pondok gede deket gedung serba guna

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
Roni gabreaLL
Koordinator
avatar

Lokasi : BSG, Saptosari
Reputation : 2
Join date : 05.05.12

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Sun Oct 07, 2012 12:57 pm

Wah ternyata kang gogon beda dg PP nya,.,.,wah acarane adoh",.,

_________________
"Tetap tersenyum walaupun wajahmu Mendung"
shakehand
Kembali Ke Atas Go down
http://inorzz.wordpress.com
mbah sunar
Camat
avatar

Lokasi : PURI MEKAR RAJEG TNG
Reputation : 62
Join date : 24.10.09

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Mon Oct 08, 2012 1:56 pm

jebule kang gogon ki klimis juga ya....
Kembali Ke Atas Go down
Roni gabreaLL
Koordinator
avatar

Lokasi : BSG, Saptosari
Reputation : 2
Join date : 05.05.12

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Mon Oct 08, 2012 2:03 pm

klimis y rpp ptg ra lamis,.,.kkikikiki
ampun kang gogon,.,.,.Just kidd peace

_________________
"Tetap tersenyum walaupun wajahmu Mendung"
shakehand
Kembali Ke Atas Go down
http://inorzz.wordpress.com
Kus Lare wonosari
Koordinator
avatar

Lokasi : Jakarta barat
Reputation : 2
Join date : 14.04.12

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Wed Oct 10, 2012 11:28 am

mugo2 hura ono alangan lorr.. ben iso regeng shakehand
Kembali Ke Atas Go down
http://http/maskus1@yahoo.com
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Fri Oct 12, 2012 2:01 pm

mbah sunar,,anjo to merapat ngikik
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Thu Oct 18, 2012 3:52 am

gara2 mudik malih ora iso melu nyekseni tgl13

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Fri Oct 19, 2012 4:50 pm

rencana wulan ngarep neng palmerah,,ngarep BRI kwi ono angkringan,,,anja salaman nek kono we piye
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
chom
Camat
avatar

Lokasi : WoNoSaRi
Reputation : 2
Join date : 12.03.08

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Fri Oct 19, 2012 6:21 pm

mbok aku tak melu salaman, sisan foto karo jaluk tanda tangan
Kembali Ke Atas Go down
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Tue Oct 23, 2012 5:52 pm

chom wrote:
mbok aku tak melu salaman, sisan foto karo jaluk tanda tangan
wkk,,gek rabi ojo suwe2 ngikik
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
chom
Camat
avatar

Lokasi : WoNoSaRi
Reputation : 2
Join date : 12.03.08

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Wed Oct 24, 2012 7:13 pm

Agus_Gogon wrote:
chom wrote:
mbok aku tak melu salaman, sisan foto karo jaluk tanda tangan
wkk,,gek rabi ojo suwe2 ngikik

ngejak salaman kok malah tekan rabi
wkwkwkwkwkwkwk
Kembali Ke Atas Go down
macanWong7
Koordinator
avatar

Lokasi : www.batuzakar.net
Reputation : 5
Join date : 22.02.09

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Thu Oct 25, 2012 2:41 pm

wahhh arep di entukke anake yake
Kembali Ke Atas Go down
http://www.batuzakar.net
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Thu Nov 22, 2012 1:21 pm

chom wrote:
Agus_Gogon wrote:
chom wrote:
mbok aku tak melu salaman, sisan foto karo jaluk tanda tangan
wkk,,gek rabi ojo suwe2 ngikik

ngejak salaman kok malah tekan rabi
wkwkwkwkwkwkwk

wkkkkkkk lole
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
Kus Lare wonosari
Koordinator
avatar

Lokasi : Jakarta barat
Reputation : 2
Join date : 14.04.12

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Sat Nov 24, 2012 1:04 pm

seng wingi komplain nak ngangkreng neng cileduk karo lobang buaya kadohan trus ngakune area jakbar bareng di enekke neng Palmerah nak cep renek sworo opo maneh neko jian OMDO thok!!!
Kembali Ke Atas Go down
http://http/maskus1@yahoo.com
sacho_eka
Pengawas
avatar

Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Sat Nov 24, 2012 1:42 pm

kapan neng ciledug meneh kang???
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
Kus Lare wonosari
Koordinator
avatar

Lokasi : Jakarta barat
Reputation : 2
Join date : 14.04.12

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Sat Nov 24, 2012 8:05 pm

sacho_eka wrote:
kapan neng ciledug meneh kang???

wulan ngarep minggu kedua trus nak ura salah skalian ngrembok agenda ngumpul akbar 4 bulanan neng taman mini
Kembali Ke Atas Go down
http://http/maskus1@yahoo.com
masipoeng
Camat
avatar

Lokasi : Sungailiat, Bangka
Reputation : 5
Join date : 16.06.11

PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    Tue Nov 27, 2012 1:04 am

nganggo salaman tempel ura kui
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN    

Kembali Ke Atas Go down
 
BIASANE KETEMU NENG KENE ,SAK IKI KLAKON SALAMAN
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 2Pilih halaman : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: